Udgivet i Skriv en kommentar

Hverdagslykke

IMG_2425Foto: Dorte Bak ©

English recap

Her er denne uges opsamling af hverdagslykke. Bidder fra min hverdag, som har gjort mig godt og som jeg putter direkte ind i mindebanken for at kunne trække på dem senere hen.

2015-12-06 21.02.09

// Morgenhimlem her til morgen var fuldstændig magisk. En aldeles klar og julet morgenhimmel. Vi måtte åbne vinduet for at kigge lidt op til månen og se på stjernerne, og så måtte jeg jo også lige forevige synet. Wau! //

2015-12-06 21.56.36

 // Endelig blev jeg ejer af denne slowjuicer. Min mand har givet mig en tidlig julegave og nu drikker jeg juice med stor tilfredsstillelse //

2015-12-02 00.22.54

  // At se pigerne gå Luciaoptog var noget så fint og rørende for mig. Jeg nåede at gå i panik over det hvide tøj, så jeg endte ved symaskinen, hvor jeg drønede to lange skørter sammen og så blev det også til en fin lille krans. Skørterne blev syet store nok til at kunne bruges til næste år, så de bliver nu pakket i silkepapir og gemt i julekassen. Du kan se et par billeder af mine Luciapiger her //

IMG_2745

 // Lørdag aften stod vi i Forum og festede og sang med på samtlige sange med Lukas Graham. Det var på alle måder en virkelig fin dag som både rummede en balletafslutning, kunder i forretningen, god mørbradgryde med gode venner og så koncert – jeg var træt i går, selvsagt! //

// Søndag morgen snuede jeg den alene i sengen ig lige da jeg troede at jeg skulle til at tage mig sammen, troppen manden op med cappucino og morgenmad på sengen. Så blev jeg da lige en halv time længere og følte mig noget så værdsat og utroligt heldig //

https://www.youtube.com/watch?v=W9Fm7JxnjUI

// Jeg har altså også ventet spændt på at afsløre den første af mine låger for jer, så da det endelig skete, var jeg top begejstret. Jeg er SÅ glad for alle jeres søde kommentarer, og hvor er det sjovt at se hvor mange af jer, der har hængt i længe. Opdagede I mon min videohilsen? Ellers kan I jo se den her (det har været lidt grænseoverskridende at tale til et kamera!!) Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er i øvrig i dag //

IMG_8246

// Den følelse jeg får hvert år, når julekasserne åbnes, den slår mange ting. Der ligger jo små klenodier, som jeg har samlet siden jeg selv var barn, ting, som bringer minder frem, og nu ligger der så også minder fra den første gang, pigerne kunne lave noget, der kunne gemmes. Jeg har fundet glimmerkogler og så de fine hamaperleplader, som vi lavede sammen for 2 år siden, da vi tilbragte hele julen med at lave perleplader – alle sammen //

Hverdagslykke brydes nogle gange af hverdagsærgrelse, og i dag bruges dagen desværre delvis på langs. Jeg har bare en af de der tossede dage med smerter i kroppen, så vilkåret er at lytte til kroppen. Heldigvis har jeg lukket i frisørbiksen i dag, så det er bare lidt hyggelige skærmgerninger og noget generel oprydning, der venter kræver mig, og det kan jeg da overkomme ♥

English recap

The joyful moments from the past week are presented in this post. My girls as Sankta Lucia-brides, finding the homemade christmas decors, being spoiled with breakfast in bed and a great concert with Lukas Graham. Oh this week was sure a joy.

……………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains adlinks

Se mere hverdagslykke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.