Ideer til julegaveindpakning

Julegaveindpakning inspiration

English recap

I skal da lige have lidt inspiration til årets julegaveindpakning, nu hvor der er under en uge til juleaften. Jeg har samlet lidt af det, som jeg selv har ladet mig inspirere af i år, og så får I da også lige et tip til julekalenderens åbne låger med store, dejlige præmier at vinde.

Endelig er det blevet tid til at hygge med gaveindpakningen, og hvis du har det lidt ligesom jeg, så betyder det i prioriteret rækkefølge 1) inspiration 2) indkøb og indsamling af materialer og 3) en hyggelig aften med tape, papir, kaffe og guf. Jeg er allerede i gang med indpakningen, men må lige vente med at vise jer pakkerne (kan ikke finde opladeren til mit kameras batteri!!). I mellemtiden har jeg samlet lidt af den inspiration, som danner grundlag for mine pakker i år.

Den maskuline gave

 Brunt, gråt eller beige silkepapir og et par tynde snore. Nøjes med et smalt tag, så udtrykket er sirligt og nøgent.

GAveindpakning simpel3Photo: Via Pinterest, source unknown

Sort indpakningspapir, eller helt mørkeblåt, står godt med en grøn kvist.

GAveindpakning simpel 2Photo: Tastesheriff

gaveindpakning simpelPhoto: Delta Breezes

Den nordiske gave

Er du til eksklusiv indpakning, så brug lidt lærredsstof eller lagenstof i en naturhvid farve og bind så med snørre og et par grene.

gaveindpakning med naturPhoto: Local Milk Blog

GAveindpakning natur 2Photo: Nice Party

Den personlige gave med minder

Hvis du er den, som ind imellem får printet nogle af dine instagramskud, så er de super at bruge på årets julegaver. På den måde kan de jo gøres personlige.

GAveindpakning instagramPhoto via Liz Marie Blog

Den traditionelle gave

Bismarkstokke, kanelstænger og bjælder er absolut klassikere, som kan pynte fint på gaverne. Her holdt i pastelfarver, men sæt den samme pynt til mørkegrøn indpakning og udtrykket får et andet tungere look. Begge dele fungerer super fint!

gaveindpakning traditionelPhoto: Confettisunshine

Selvom jeg ikke kan vise jer mine pakker endnu, så kan jeg da løfte sløret for at de er lidt af en sammenblanding af de vise eksempler. Hvordan skal dine pakker mon se ud i år? Eller måske går du slet ikke så meget op i julegaveindpakning, hvilket selvfølgelig også er helt ok. Jeg kan bare ikke lade være – jeg elsker det! Søger du mere inspiration til årets pakker, så se under min kategori for gaveindpakning eller hop direkte over til mit indpakningspinboard på Pinterest.

Julekalenderens åbne låger

Der er vildt mange konkurrencer på de sociale medier, men jeg håber ikke, I er blevet trætte af vores julekalender? I hvert fald er det fortsat nogle virkelig seje, luksuriøse og eftertragtede præmier, som vi dagligt præsenterer jer for, så jeg håber, I stadig har mod på det? I får her lige en update på de låger, som i dag stadig står åbne for deltagelse:

  • Vind GHD krøllejer + produkter hos Miss Jeanett – frist for deltagelse: Fredag 18. december kl. 22.00! Deltag her.
  • Vind gavekort til Molo på 2000,- kr. hos P for Pernille. Frist for deltagelse: 20. december. Deltag her.
  • NY! Vind gavekort på 2000,- kr til skønne Christina Rohde hos Bastabum. Frist for deltagelse: 21. december. Deltag her.
  • Vind et skønt velour sengetæppe til 3400,- kr. fra Broste Copenhagen hos mig. Frist for deltagelse: 21. december. Deltag her.

Er det ikke bare fantastisk, at det er fredag? Jeg skal have et ekstra barn med hjem til overnatning, og jeg tror faktisk at nissen skal lave lidt ballade i morgen tidlig ♥

English recap

Less than one week till christmas eve and therefor my focus has moved to the gift wrapping. I love it! Every year I start my research early in november or december and when I have decided on the expression I can start gathering the supplies. My gifts are actually in the making right now, and therefor I can’t really show you just yet, but I will share the result with you soon. In the meantime I thought you’d like to see the inspiration I’ve been leaning towards this year?

Isn’t great just great that it’s friday today? I am bringing one extra child home with me and I believe we have a “nisse” (troll) that will be doing some pranks tomorrow morning. We’ll see if is awake or not?!

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.