Udgivet i 223 kommentarer

Julekalender 17. December: Vind velour sengetæppe

Julekalender 17. December: Vind velour sengetæppeFoto: Dorte Bak ©

English recap

Det er blevet tid til at åbne dagens låge i julekalenderen, og i dag kan du altså vinde luksus til soveværelset. Det er Broste Copenhagen, der forkæler en heldig læser i denne omgang. Læg en kommentar til indlægget, så er du med i lodtrækningen om et luksuriøst velour sengetæppe.

(Indlægget er sponsoreret af Broste Copenhagen)

Mit ønske med præmierne bag de låger, jeg har haft ansvar for i vores julekalender, har været at kunne forkæle jer med særligt udvalgte ting. Det har været vigtigt for mig, at præmierne føltes “ægte” i forhold til BY BAK’s univers, og at det ville være noget, som man virkelig værdsætter at få hjem, når man vinder det. Jeg håber, at I kan genkende de tilstræbelser indtil videre.

I dag har jeg teamet op med Broste Copenhagen, der udlodder et sengetæppe, men hov, stop der! Inden du måske smutter, fordi det lyder lidt så som så, lad mig da bare understrege, at det her ikke bare er et hvilket som helst sengetæppe. Kunne du mærke det, ville du sten sikkert overgive dig straks, for det er et vamset, blødt, tungt, luksuriøst, dekadent, feminint og maskulint sengetæppe i quiltet velour. Det her tæppe har det hele og kan det hele, og jeg har seriøst lyst til at gemme mig i det dagen lang. Værdien for sådan en sag er på 3400,- kr.

Konkurrencens vilkår finder du til sidst i indlægget, men lad os da lige se nærmere på vidunderet først.

Julekalender 17. December: Vind velour sengetæppeJulekalender 17. December: Vind velour sengetæppe 

 Julekalender 17. December: Vind velour sengetæppe

Som I kan se, er kæmpekatten Arthur også glad for tæppet, og når jeg nu skriver, at det er et sengetæppe, så kunne jeg faktisk godt lokkes til at have det i stuen, hvor vi ofte ender med at sidde hele familien under én lille plaid. Måske man bare skulle investere i et til? De fås i flere nuancer og faktisk også i mindre skala end denne King Size, og jeg har for eksempel flirtet lidt med det bordeauxfarvede, som nærmest har en royal appeal over sig.

Vind et kæmpe sengetæppe i velour 

Du kan vinde et King Size Ring Quilt sengetæppe fra Broste Copenhagen, der ligger til en værdi på 3400,- kr. Tæppet måler 240×260 cm og har en mørkegrå velourside og en mælkedrengestribet bomuldsside. Psst! Tjek også Brostes Facebookside ud – den er jo et univers svarende til deres smukke katalog, og hvis der er noget, jeg forbinder Broste Copenhagen med, så er det stemningsfulde stillebens, miljøbilleder og farveskalaer, som passer perfekt ind i BY BAK’s univers.

Du deltager ved at lægge en kommentar nedenfor. Skriv blot om du vil vinde tæppet til dig selv eller om der er en anden, du vil forkæle med det, og sikr at din mailadresse er korrekt. Jeg bliver super glad, hvis I deler indlægget på Facebook, men det er ikke et krav. OBS! Vinderen skal kunne modtage forsendelsen på en dansk adresse.

Frist for deltagelse: 22. December og jeg trækker vinderen hurtigst muligt derefter ved en tilfældig lodtrækning. Vinderen får besked fra mig per mail.

I dag har jeg planer om at nå lidt af hvert. Der skal købes æblegele til den friske rødkålssalat, som jeg står for at lave til juleaften, der skal købes et par julegaver, bages nogle småkager og pakkes gaver ind. Alt sammen inden børnene skal hentes klokken 15.00. Argh ♥

English recap

This post is sponsored by Broste Copenhagen and you can win this decadent king size bedspread if you are so lucky to have a danish recipient address.

I have to admit that I spend a lot of time hiding in this grand piece of soft velvet, and I am actually considering to invest in yet another one because it would be great to have in the living room as well.  

The prize is worth 3400,- danish kroner and you can win by leaving a comment below telling me whether you would keep it yourself or if you have someone in mind to spoil. You bring joy to my day if you share the post on Facebook, but it is not a requirement. ATTENTION! The winner must be able to receive the shipment at a Danish address.

Deadline for participation: December 21st and I draw the winner as soon as possible thereafter in a random drawing. The winner will be notified by email.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget er sponsoreret / This post is sponsored

Find mere inspiration til boligen her

223 tanker om “Julekalender 17. December: Vind velour sengetæppe

 1. Sikke en sød lille kat, og et skøøøønt sengetæppe, det ville afgjort give mit lille soveværelse et kæmpeløft stilmæssigt. Håber du når det hele i dag, december er en travl, men dejlig måned. Glædelig Jul

  1. Det lækre sengetæppe skal helt klart lune & skabe luxus i mit eget soveværelse:-))

 2. Jeg ville blive så lykkelig og juleglad (mere end jeg er i forvejen), hvis jeg blev den heldige vinder af det lækre sengetæppe. Jeg har siden jeg flyttede i august savnet et lækkert sengetæppe til lige at give mit soveværelse lidt luksus …

  Rigtigt glædelig Jul til dig og dine <3

 3. Det ville passe perkekt til mit soveværelse der absolut godt kunne bruge lidt fornyelse og luksus og flot flot farve krydser fingere 🙂

 4. Wow, hvor er det fint! Jeg ville vinde det til mig selv, da det sengetæppe jeg har lige pt. er meeeget lille i forhold til sengen, og ærlig talt ikke klæder soveværelset for godt. Det bliver dog først skiftet ud når vi får et nyt, da det er svigerfar der har haft det med til os, og kæresten synes det er meget pænt. Så jeg ville blive MEGET glad for det sengetæppe! 😀

 5. Lækkert tæppe, som ville passe så godt i vores nye soveværelse eller på vores nye sofa hvor hele familien (inkl. katten Laban) ville kunne hygge.

 6. Det var da et nydeligt sengetæppe – i den helt rigtige grå farve. Jeg ville gerne vinde sengetæppet til mig selv:)

 7. det er virkelig et flot sengetæppe, og hvor ligner katten, min gamle kat iCat 🙂

  Hvis jeg vandt ville jeg beholde det selv 🙂

 8. Yay, har så længe manglet et sengetæppe! Jeg bor nemlig i ét lille værelse lige nu og eneste siddeplads er min seng, så derfor vil jeg gerne kunne gemme sengen lidt væk, så alle ikke sidder lige dér hvor jeg skal sove, når jeg har venner på besøg – desværre synes jeg bare altid sengetæpper er vildt dyre og er de endeligt billige, er de grimme 🙁 Ergo, det er selvfølgelig til mig selv og jeg krydser fingre!!!!

 9. det skal helt klart ligge på min seng og være en sand smuksak..

 10. Må indrømme at jeg ville beholde det selv 🙂

 11. Lækkert tæppe tænker det er en super str til mine 3 piger når de sidder i sofaen og hygger ? måske der også kan blive en plads til mor ? der kan nogle gange godt blive lidt mangel på “tæppe plads” rigtig god dag med dine gøremål ? håber du bliver færdig inden 15.00 så du og dine kære kan nyde resten af denne skønne 17 december ??

 12. Det sengetæppe er bare det fineste og jeg vil så gerne vinde det til min seng (som jeg deler med mand og børn)

 13. Det må gerne komme hjem til mig og ligge på min seng! Jeg krydser fingre:-)

 14. Åh vores kat ville også elske det – så lidt ville jeg vinde det til hende, men mest til mig selv ☺️

 15. Sengetæppet er virkelig smukt og vil klæde vores seng godt, og sidegevinsten er, at vores seng står i stuen, så det vil virkelig blive nydt!

 16. Ville helt klart beholde det selv 😉

 17. Jeg ville absolut beholde det selv 😉

 18. Det vil virkelig pynte på min seng, der altid ser kedelig og ufærdig ud uden et sengetæppe

 19. Kunne godt nok være fristet til at beholde det selv – men hvis det ikke lige bliver tilfældet, skal min søster helt klart have det!

 20. Total luksus til mit soveværelse. Jeg har dog ikke en kat, men kun en kanin som nuttethedselement 😉
  Jeg krydser fingre og håber på det bedste.

 21. ville gerne selv eje det;)

 22. Åh hvor er det fint! Jeg ville elske at vinde det, til min lille fattigmandshybel!

 23. IIIHH det er så pænt; det skulle ligge smukt på min egen seng; ren selvforkælelse

 24. Jeg tror jeg ville sende det videre til mine forældre, da det helt sikkert ville passe bedre til deres nye lejlighed end hos mig..

 25. Jeg vil give sengetæppet til mine søde forældre, hvis jeg bliver den heldige vinder. De har lige fejret sølvbryllup og er netop blevet ‘alene’ i huset, efter det sidste barn er flyttet hjemmefra. De trænger gevaldigt til at få indrettet huset til deres behov, efter i knap 30 år altid at have måtte sætte børnenes behov først, også i indretningen. Jeg synes, de fortjener verdens lækreste sengetæppe til at markere overgangen til en periode, hvor de igen kan få lov til at have fokus på sig selv og hinanden 🙂

  Glædelig jul 🙂

 26. Jeg ville gerne vinde det til min mor

 27. Det er en ren skønhed det sengetæppe og selvom jeg helt vildt gerne ville skrive at jeg ville forære det væk i gave, må jeg indrømme, at jeg ville beholde det, så det kunne pryde vores store seng, der endnu ikke ejer et tæppe. Jeg krydser mine pølsefingre

 28. Det vil jeg gerne vinde til mine forældre 🙂

 29. Har været på jagt efter et pænt sengetæppe virkelig længe – så ville elske at vinde det selv!

 30. Det skønne sengetæppe ville pynte gevaldigt i mit ellers lidt kedelige soveværelse. Åh, det ville være ultimativ luksus!

 31. Av av av det er fint det sengetæppe! Omend jeg synes mange andre, har fortjent det, så synes jeg, at jeg selv har fortjent det mest:-) Glædelig jul!

 32. Det smukke sengetæppe fra Broste vil jeg super gerne vinde ♥♥♥ Jeg vil blive så lykkelig ♥♥♥ Det vil varme min datter og jeg gennem mange vintre og pynt tilmed ♥♥♥ Glædelig jul : )

 33. Det her er simpelthen den bedste konkurrence jeg er stødt på NOGENSINDE!! Jeg er på SU og har i næsten 2 år savlet over dette meget meget smukke og bløde sengetæppe! Men 3400kr er altså vældig mange penge og jeg har bare ikke rigtig kunne retfærdiggøre at købe det! Derfor ville jeg bare blive helt høj på materiel lykke over at vinde dette tæppe til mig selv (og den anden jeg deler seng med ?)! Ja, helt igennem rundtosset! Tak for en dejlig blog som jeg trofast følger og tak for formidable konkurrencer! Du kan tro jeg krydser mine små fede julefingre! ??

 34. Tror jeg ville have svært ved at slippe dette tæppe, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.

 35. Jeg ville vinde det til min mor, som ikke har et eneste sengetæppe! 🙂

 36. det ville jo være så fantastisk den ville jeg klart bruge selv

 37. Så lækkert, jeg ønsker mig det smukke sengetæppe til mig selv?

 38. Wow det ser lækkert ud 🙂 , jeg ville gerne forkæle mine forældre med det, for deres sengetæppe er da vist ret gammelt efterhånden :).
  Min mail er susanne355@hotmail.com

 39. Jeg vil forkæle mine to katte med det. Den ene ligner Arthur på en prik og de nyder at tilbringe dagen i sengen. Det kunne derfor både være
  blødt for dem at ligge i og undgå at vi skal sove i alle deres hår 😉

 40. Lækkert sengetæppe – her hos os vil det klart være katten og mig der skal hygge os under/over det 🙂

 41. Det skal pryde vores seng! Det vil passe perfekt ind til vores nymalede koksgrå væg <3 😀

 42. Virkelig smukt sengetæppe, der ville passe flot ind i mit lille soveværelse.

 43. Jeg vil forære sengetæppet til mine forældre, som for nylig er flyttet i et helt nyt, lækkert hus – deres drømmehus, som min far selv har tegnet! Alt er lækkert og møblerne passer flot ind, så lige med undtagelse af deres gamle slidte storblomsterede sengetæppe er alt godt 🙂 Et nyt ville virkelig pynte!

 44. Hvis jeg var så heldig at vinde det lækre sengetæppe, som jeg i øvrigt har savlet over i lang tid, ville jeg beholde det selv, vi har nemlig ikke noget sengetæppe på vores seng.

 45. Åh til mig selv, vi er lige flyttet i hus og budgettet holder endnu ikke til alle de ting vi ønsker at fylde i det. Dette ville passe perfekt ind!

 46. Jeg vil forkæle min datter med dette fine sengetæppe, hun snakker så meget om at hun ønsker sig et, hun er næste lige flyttet i egen lejlighed. 🙂

 47. Hej
  Da der er alt for lidt velour i mit liv, ønsker jeg mig tæppet til at smide over den gamle sofa, som man sidder så godt, selv om betrækket er en øjebæ.
  Glædelig jul, Louise

 48. Åh hvor er det fint? Jeg ville elske at vinde det. Vi deler værelse med vores ene søn og vi har kun plads til vores seng i værelset. Derfor ville det være så fint m et lækkert sengetæppe

 49. Yes please <3

 50. Simpelthen så smukt. Mine forældre er så søde at de har malet vores soveværelse – så det ville være den fedeste gave til at friske rummet op (efter at vi har boet her i 10 år) ??

 51. Virkelig fint! Det ville pynte i min kærestes og mit nye soveværelse 🙂

 52. Det smukke tæppe ville passe lige til vores soveværelse. Vi har slet ikke et sengetæppe, så det ville virkeligt bringe lykke ♡ 🙂

 53. Hold da op, hvor er det smukt… Det ville være så skønt at pynte mit soveværelse med sådan et fint sengetæppe 🙂

 54. Aj, hvor er det et lækkert sengetæppe – lige den sidste prik over i’et til min seng?

 55. Åh, det skulle være til mig selv (og selvfølgelig lidt til min kæreste!) for vi har kun et gammelt, grimt tæppe fra IKEA og soveværelset er virkelig et sted der mangler at blive piftet lidt op med noget lækkert. Jeg krydser i hvert fald fingre!

 56. Jeg har købt en masse dejlige julegaver til vores familier og gjort mig umage for at købe personlige lækre ting – så jeg vil forkæle mig selv, min kæreste og vores kat med dette skønne tæppe. Vi elsker alle tre at putte og gerne tæt op hinanden med nattøj og bløde tæpper ☺️ Katten er lige blevet opereret og er ekstra puttetrængende i denne tid ?❤️

 57. Jeg er ved at opdatere vores soveværelse inden næste baby kommer og har faktisk ønsket mig et nyt sengetæppet i julegave så det skal være til mig selv:)

 58. Sikken et smukt sengetæppe <3. Jeg vil meget gerne vinde det til min mor og hendes mand. De er så søde, at jeg gerne vil give dem noget særligt :-D.

  Gode julehilsner
  Åse L.

 59. Vil gerne vinde til mig selv,har længe ønsket mig et sengetæppe da vi ikke har dør ind til vores soveværelse og det ser bare lidt pænere ud med et lækkert sengetæppe over sengen.
  Rigtig glædelig jul

 60. Sorry, men klart til mig selv

 61. Jeg ville forkæle min egen seng med det tæppe, hvis jeg vandt 🙂

 62. Ville forære tæppet til min kusine.

 63. Jeg ønsker mig Sengetæppet selv ?

 64. Så flot et tæppe! Og kattens salige udtryk siger vist alt om, hvor lækkert blødt det er… Det vil jeg gerne vinde til mit eget soveværelse.

 65. Hvis jeg er så heldig at vinde, så bliver tæppet altså hos mig. Jeg ville ikke kunne få mig selv til at give sådan en lækker sag bort 🙂

 66. Det sengetæppe ligner en drøm! ? Det vil passe helt perfekt ind i vores soveværelse, som er planlagt til at få en opgradering i løbet af juleferien. Så jeg krydser alt jeg har, for at jeg er den heldige modtager af dette sengetæppe ?

 67. Jeg vil selv beholde det. Vi har et billigt sengetæppe, som jeg er så træt af

 68. Åhhh, så lækkert det er ? har længe ønsket mig et gråt Sengetæppe så det ville da være en kæmpe glæde at kunne vinde dette..
  Har også en kat og er sikker på den ville synes det var pragtfuldt ???????

 69. Vild præmie ??? Mit soveværelse trænger til er pift, og dette sengetæppe vil løfte stilen et niveau ✨ Virkelig flot ?????

 70. Hvor er det smukt og det oser jo af luksus 🙂 Jeg ville egentlig gerne have det selv…men tror jeg ville kunne glæde min mor rigtig meget med så lækker en gave til hendes fødselsdag (snart) – så hun skal have det…hvis altså jeg skulle være den heldige 🙂

 71. Min seng ville ikke have noget imod at blive dækket af sådan et smukt sengetæppe 🙂

 72. Det vil jeg forære til min datter. Hun vil blive noget så glad.

 73. Wow sikke et flot sengetæppe. Vi har netop købt nye senge og vi mangler derfor et nyt sengetæppe. Ville være SÅ fantastisk hvis jeg blev den heldige. Glædelig jul ?

 74. Jeg vil gerne vinde det til mig selv 🙂

 75. Jeg ville vælge at give mig selv det i gave.. for det ser dælme lækkert ud. Har længe ønsket med et velourtæppe..
  Glædelig jul 🙂

 76. Det flotte sengetæppe skal min datter have, så håber jeg blot for hende, at hun også snart finder en lejlighed hvor hun kan have det.

 77. Jeg ville gerne i denne tid kunne sige, at jeg barmhjertigt ville forære det væk, men jeg tror simpelthen ikke jeg ville kunne! Jeg tror jeg ville komme til at lægge det på, og komme til aldrig at tage det af igen. ups

 78. Åh det ser helt fantastisk ud. Det ville gøre underværker i mit soveværelse ?❤️

 79. Ville voldt gerne vinde. Kunne passe smukt ind i mit kommende nye hjem:-)

 80. Hvis jeg vandt dette fine tæppe, ville jeg give det til min enormt høje mand, hvis fødder altid stritter ud under både dyne og tæpper. Tænker der med dette Broste tæppe er en mulighed for, at de kan blive indenfor og få varmen 🙂

 81. Hold nu helt ferie, hvor er det sengetæppe super fint 🙂 Og hvor må det gerne bo hjemme hos mig. Hvis jeg er den heldige så vil jeg være egoistisk nok til at beholde det selv 🙂 Glædelig jul til dig og dine.

 82. Jeg ville elske at pryde min seng med det super fine sengetæppe!!! Glædelig jul 😀

 83. Så fint et sengetæppe. Vores soveværelse trænger til et pift og dette smukke stykke stof ville helt sikkert gøre tricket ❤️

 84. Jeg ville forære det til min mand, der helt sikkert mener vi mangler et 😉 Okay, måske det mere er mig, men et trick jeg har lært af svigermor, der år efter år kommer med meget mistænkeligt feminine ønskesedler fra svigerfar 🙂

 85. Årh det er da lækreste sengetæppe!!! Jeg gar4-ja læææænge villet have et sengetæppe- synes at vores soveværelse ser så rodet ud uden samt når vi garanterer for mange gæster – jeg hvert fald for mange til at overtøj kan være i gangen ja så er det som regel sengen overtøjet bliver lagt på- samt at jeg kan håbe på at min mand vil blive bedre til at lægge havs tøj til vask og redde sengen så vi igen garanti et pænt og ryddeligt soveværelse- så får mig en STOR win win ????

 86. Det er vildt, vildt, vildt flot! Ville supergerne overraske min mand med det

 87. Jeg ville tillade mig selv at beholde det, da jeg selv mangler et sengetæppe. Selvforkælelse er også helt okay ? Det er super lækkert ?

 88. Hvis vi er heldige, så skal det pynte i soveværelset 🙂

 89. Det lækre sengetæppe ville se flot ud på min egen seng. 🙂

 90. Jeg ville forkæle mig selv med det. Elsker sengetæpper. De løfter hele soveværelset.

 91. Det er så smukt, og mit soveværelse er virkelig forsømt. Jeg har store planer om at lave det til et rigtigt værelse næste år, og det her sengetæppe er jo nærmest halvvejs.. <3
  Glædelig jul..

 92. Det ville da bare være for dejligt at vinde 🙂 meget smukt! Det skulle pynte i vores eget soveværelse.

 93. Tror lige jeg vil forkæle mig selv med sådan et fint sengetæppe. 🙂

 94. Jeg ville elske at vinde sengetæppet.. Det ville klæde vores seng

 95. Jeg ville nok vælge at være frygtelig egoistisk og beholde det selv. Det er så pænt og ville passe super flot til vores seng. Det ville være luksus

  Glædelig jul til dig og dine

 96. Ser super lækkert ud – ville pynte så meget i vores soveværelse.

 97. Ehm den ville nok være til mig selv! Så flot!

 98. Wow et lækkert sengetæppe??? Det ville være en fornøjelse at være i mit soveværelse med dette på, hvis det altså ikke ryger ind i vores stue???
  Tænker både, mand, børn, mis og jeg kan putte under det??????
  Tak for en lækker konkurrence, Rigtig glædelig jul???

 99. Den ville passe perfekt på vores seng

 100. Til min kone

 101. vi er ikke selv gode til at bruge sengetæppe, så jeg vil give det til en kær veninde hvis jeg skulle være så heldig

 102. Mit sengetæppe er efterhånden ret gammelt, og jeg kunne derfor virkelig godt trænge tillidt fornyelse på den front! 🙂

 103. Jeg ville helt sikkert beholde det selv. Ville være dejligt at krybe under oh se tv med mine piger.

 104. Jeg har aldrig haft en sengetæppe – men synes det ser fantastisk ud. Så håber jeg skal have mit første sengetæppe i en alder ad 33 år 😉

 105. Det fine sengetæppe skal helt sikkert pryde min seng❤️

 106. Wow hvor er det sengetæppe lækkert. Sengetæppet vil helt sikkert gøre underværker i mit soveværelse.

 107. Ville uden at blinke forkæle mig selv og min søde kæreste!

  Vi flyttede i hus sidste år og det tager altså bare tid at indrette sig, få råd til ens ønsker og ikke mindst udvælge de særlige lækkerier som skal flytte ind sammen med os <3

  Sikke et lækkert tæppe, altså! Vi har endnu ikke fundet og investeret i et lækkert sengetæppe, så jeg vil i første omgang krydse fingre for mit held i denne konkurrence – derefter stryger det direkte ind på prioriteringslisten herhjemme i det lille hjem <3

  Rigtig glædelig jul herfra
  /Mette

 108. Vi står lige og mangler et fint sengetæppe, så jeg gad godt vinde, så jeg ikke ender i den klassiske Ikeafælde igen.

 109. Jeg har virkelig længe ønsket mig et lækkert sengetæppe og det her er bare så perfekt. Elsker det luksuriøse look, og ville nyde at kigge på det hver eneste dag.

 110. Jeg ville nok bruge den selv. Med kun et soveværelse der deles af mig og lillepigen, er det ikke til at komme udenom at sengen bliver leget i – og ville haft det meget bedre om den var dækket til 😉

 111. jeg ville elske at vinde sådan et smukt tække til min egen seng 🙂

 112. Det smukke sengetæppe ville altså ryge hjem til mig selv. Vores sengetæppe er altså virkelig ikke pænt? Og det her er bare såååå pænt!!

 113. Jeg har kigget og sukket efter sengetæpper længe, det ville skabe ro i vores store samsovningsseng(er det mon et ord), hvor vi sover fire mennesker sammen med forskelligt sengetøj og i forskellige længder:-)så jeg krydser fingre for at jeg kan pynte kæmpe sengen med denne smuksak af et tæppe.

 114. Ville elske dette sengetæppe, min kæreste og jeg flyttede i sommers, og vi (jeg) nusser stadig lidt om detaljerne 🙂

 115. Hvor ser det lækkert ud – jeg er sikker på, at vores katte vil elske det lige så meget som Arthur 😉
  Jeg ved det er egoistisk, men jeg ville beholde det selv – vi har verdens kedeligste sengetæppe.
  Glædelig jul 🙂

 116. Jeg står og mangler et sengetæppe, da jeg lige er flyttet hjemmefra, så jeg ville forkæle mig selv med det 🙂

 117. Uh uh uh. Det er smukt❤️ Jeg ville vinde det til mig selv. Krydser og håber jeg bliver den heldige?

 118. Til mig selv, gnæk gnæk! I en lille lejlighed, hvor der nemt ser rodet ud, ville et sengetæppe se godt ud – og så ville jeg måske rede sengen lidt oftere 😉

 119. Jeg tror, jeg ville give det til min mor. Hun har ikke noget sengetæppe, så det kunne da være en forsinket julegave

 120. Jeg vil gerne vinde sengetæppet fra Broste til mig selv. Det er længe siden at jeg solgte mit gamle sengetæppe, og har længe ledt efter et der ville falde i min smag. Derfor håber jeg at jeg er den heldige vinder, for det ville da være fantastisk at kunne putte sig i dette lækre sengetæppe!

 121. Hvor er det bare et smukt og lækkert tæppe ? Til min kære datter Signe ❤️?

 122. Det ser SÅ lækkert ud! Er sikker på at min Buller-kat også vil elske det, det vil jeg også 😀 for jeg håber at det skal være på min seng 😀

 123. Det ser rigtig lækkert ud, og jeg er sikker på, at min datter Amanda ville elske det – og hun har ikke så mange penge, så hun ville klart skulle forkæles 😉

 124. Vi ejer ikke noget sengetæppe og det er en fejl! Det betyder bare så meget og giver ro på soveværelset, så jeg vil selv beholde det <3

 125. ih hvor den smuk den er helt igennem fantastisk , det vil være så fint til MIN fine seng, hvor det vil skabe en masse dejlig hygge og jeg er så glad for det stilet look 🙂 krydser finger alt jeg kan

 126. Ville da være helt fantastisk at vinde dette :O)

 127. Jeg ville helt bestemt være egoistisk og beholde vidunderet til mig selv. eller “give” det til min kæreste som jeg deler soveværelse med.
  Det ville helt sikkert give en lækker hotel feeling <3

 128. Wauv et smukt tæppe! Det vil jeg forære mine forældre, som er flyttet i nyt hus.

 129. Måske jeg så kunne blive bedre til rede seng:) Ellers kunne det jo flytte ind i gæsteværelset..

 130. Det ville jeg så gerne vinde til mig selv. Efter en december, hvor livet indtil videre har slået mere end en kolbøtte, drømmer jeg om at gøre noget godt for min mand og jeg ved at opdatere vores soveværelse og der vil tæppet jo være en kæmpe hjælp
  Krydser fingrer

  1. Det lyder ikke positivt, ønsker jer alt vel og en god jul! Kh Dorte

 131. Sikke en flot præmie – jeg krydser fingre. Jeg ville beholdet tæppet selv, som en selvforkælelse i mit soveværelse:)

 132. Det er et smukt sengetæppe, som jeg nok helst vil forkæle mig selv med. En ekstra lille julegave ?. Vores soveværelse kunne godt bruge et løft.

 133. Nøj! Det er fint – hvis jeg vinder det skal det sprede daglig glæde i mit hjem. Årh krydser fingre. God jul

 134. Da min kæreste og jeg for nyligt har købt ny lejlighed med overtagelse til januar, og da vi tilmed bliver førstegangsforældre til foråret, er omkostningerne mange og pengene små! Jeg vil derfor elske selv at vinde det fine sengetæppe 🙂

 135. Jeg vil gerne vinde det til mig selv. Det ser så lækkert ud 🙂 Skønt billede med Arthur 🙂

 136. Det er rigtig flot og det vil hygge i vores temmelig kedelige soveværelse.

 137. Jeg vil give sengetæppet til min mand, som i en årrække har klaget over det ellers fine afrikanske sengetæppe, som pryder vores seng. Måske har han ret, at det er på tide at få det skiftet ud 🙂

 138. Der er slet ingen tvivl, sengetæppet vil jeg forære min datter og hun vil blive ellevild!!! kh Libbie

 139. Du godeste, sikke et lækkert sengetæppe ? Den ville jeg elske at svøbe min seng i hver morgen! Ja, jeg ville virkelig glæde mig hver dag til st redde seng ? Så derfor vil jeg give dette vidunder til mig selv, hvis jeg er den heldige ???

 140. Jeg ville beholde det selv ? Det er så fint!

 141. Sikke et smukt sengetæppe! Hvis jeg vinder, så går det til mig selv. Står nemlig og mangler et sengetæppe 🙂
  Glædelig jul!

 142. Det skal helt sikkert pryde min egen seng, hvis jeg er heldig 🙂

 143. Kære Dorte – Hvor er dit site blevet fantastisk med sneen 🙂 Så fint! Jeg er vild med sengetæppet og faktisk har vi ikke et sengetæppe, så jeg vil gerne, hvis heldet er med mig – Vinde det til mig selv 😀

  Super lækker kalender, jeg har først opdaget den nu!!! argh 😀

  Glædelig jul <3

 144. Det sengetæppe ser godt nok lækkert og blødt ud 🙂 Jeg ville beholde det selv, som en lille julegave fra mig til mig 🙂

 145. Jeg ville vinde det til mig selv – det er super flot! 😀

 146. Smukt smukt sengetæppe, og det skal bare være til mig selv. Går nemlig med planer om at udskifte det jeg har, men har svært ved at finde et der er pænt, så jeg kommer aldrig videre

 147. Jeg ville give det til min mor (og så også min far haha) <3

 148. Sådan et sengetæppe ville pynte gevaldigt på mit soveværelse, men overvejer også at det kunne blive julegave til min far 🙂

 149. Jeg har fået en ny seng, så et nyt sengetæppe ville være perfekt.

 150. det må gerne blive en gave til mig
  kh
  jane z

 151. Det er ligefør det er aaaalt for lækkert ?! Vi er ved at omrokere i vores lille, MEN meget charmerende bondehus på Fyn, ungerne er blevet for store til at dele værelse, så det betyder, at storesøster Sofie overtager vores soveværelse. De glæder sig voldsomt – ikke noget at sige til det. Vi rykker soveværelse til stuen, en skillevæg er sat op, og omme bagved den forestiller jeg mig NU, at der ligger et smukt, lækkert og vidunderligt sengetæppe over vores seng, som både vi, ungerne og vores gæster kan nyde synet af, når vi er i stuen ?. Wauw!

 152. det ville jeg super gerne selv have, lækker præmie jeg krydser hvad krydses kan og rigtig glædelig jul…

 153. Det ville være så smukt i min egen stue 😀

 154. Jeg vil rigtig gerne vinde sengetæppet til mine bedsteforældre 🙂

 155. Jeg ville bruge sengetæppet selv. Har længe ønsket mig et flot tæppe.

 156. Det flotte sengetæppe ville virkelig klæde mig soveværelse så fint 🙂

 157. så smukt et sengetæppe i en alder af 43 er jeg begyndt at indrette mit hjem på en hel anden måde , jeg har fundet min stil og det sengetæppe vil passe ind i stilen , så det vil jeg gerne have selv

 158. Ai det lækre sengetæppe ville jeg helt klart forære til min veninde da hun har støttet min lille familie og taget mine små til sig som hendes egne familiemedlemmer ?

 159. Jeg ville bruge det fantastiske sengetæppe på vores dobbelseng, men også bruge det som du skriver til at hygge med hele min lille familie når vi ser på Netflix om fredage! Dejlig præmie, glædelig jul!

 160. Jeg vil rigtig gerne vinde dette lækre sengetæppe til min kæreste og jeg 🙂
  – Jeg vil krydse mine fingre!

 161. Hvor vil det være skønt at kunne forære dette til min mor i fødselsdagsgave <3

 162. Min mor ville nok blive meget glad for tæppet… med mindre jeg skulle beholde det, hmm, dilemma!

 163. Sikke en fantastisk flot sengetæppe, som jeg selv ville beholde og glæde mig over, hvis jeg skulle blive den heldige 🙂

 164. Den står lidt imellem at jeg selv beholder det, eller er en skide god søn og giver det videre til mine dejlige forældre!

 165. er det helt slemt at ville vinde det til sig selv? 🙂

  Det er jo så fantastisk smukt!

 166. Det skulle min farmor have:)

 167. Det skal bruges i mit og kærestens soveværelse. Så det er en fællesgave.

 168. Det vil se smukt ud i mit soveværelse:)

 169. Jeg vil vinde det til mig selv. Det ville pynte så fint 🙂

 170. Jeg ville vinde det til min mand og mig selv <3 Efter nytår skal jeg i gang med at renovere vores soveværelse, så det passer perfekt med et nyt sengetæppe! 🙂

  God weekend!
  kh Mai

 171. Sådan et flot tæppe kunne jeg godt drømme om til mit soveværelse.

 172. Det er bare for lækkert, det vil jeg gerne vinde til mig selv!

 173. Jeg vil gerne vinde det til mig selv. Har længe manglet et ordentligt sengetæppe så det vil blive modtaget med kyshånd og glædesdans <3 😀

 174. Jeg ville give det flotte sengetæppe til mig selv – det ville passe godt til vores lyse nyistandsatte soveværelse og give en god kontrast.

  Nina@vangelyst.dk

  Knus Nina – http://www.vangelyst.dk

 175. Sikke en sød kat ? Jeg vil gerne vinde det til mit soveværelse da det nuværendes ved at være træt. Rigtig god jul og nytår ?

 176. Jeg ville give det til mine forældre.. Det ville passe PERFEKT i deres ny renoverede soveværelse

 177. Det ville jeg give til min datter, da jeg ved det står højt på hendes ønskeliste.Hendes kæmpe Maincoonmisere James & Coco ville elske at putte på / i det.

 178. Jeg ville forkæle mig selv… Ok måske mest min lille hund med det. Han er totalt forelsket i alt hvad der er blødt og p.t. er hans bedste ven et fake fur tæppe som han helst ikke deler med nogen. Vandt jeg det lækre tæppe, ville jeg med sikkerhed kunne snige det andet væk fra ham et øjeblik. Det trænger nemlig til en god vask ?

 179. Jeg mangler et sengetæppe, så jeg vil glæde mig selv og min seng 🙂

 180. Jeg vil rigtig gerne forære min søde mor det fine sengetæppe, da hun midt i en omrokering i vores hus, er endt alene med et soveværelse i vores kontor. Jeg synes hun fortjener lidt hygge derude og et flot sengetæppe til hendes seng, som i øvrigt er det eneste der står i rummet pt.
  Rigtig glædelig december 🙂

 181. Sådan et fint sengetæppe, vil jeg selv beholde 🙂

 182. Åh, jeg dåner! vil elske at få det lækre sengetæppe til min nye seng når jeg flytter i ny bolig med plads til mit eget soveværelse. Det drømmer jeg om i 2016. Mon den søde mis følger med?

  Glædelig december. Smil Lene @justlove2ndhand

 183. Uhh ville elske at kunne lægge det på sengen i mit nye soveværelse!!!

 184. Smukt tæppe som jeg ville forære til min datter, som har det på ønskelisten i år. Har dog fortalt hende, at det lige var lidt for dyrt.

 185. Jeg ville forkæle mig selv med det 🙂

 186. Det ville være en rigtig lækker før-julegave! Både for kattene og mig selv 😉

 187. Jeg ville gerne vinde det til mig selv 🙂 får lejlighed her den 1/1 så ville være lækkert.

 188. Den perfekte fødselsdagsgave til min mor <3

 189. Til mig selv 🙂

  miekrumme(a)hotmail.com

 190. Vi har lige fået ny seng, så det vil være perfekt med et nyt sengetæppe.

 191. Jeg ville vælge en “nu er det Mai-forkælelses tid” gave til mig selv 🙂

 192. Wauw, hvor ser det bare blødt ud!! Jeg ville vinde det til mig selv.

 193. Det er nok det fineste sengetæppe jeg har set, det vil være så fint i vores nye soveværelse, som vi har indrettet i vores gamle tøjværelse. Vores søn er pludselig blevet teenager og har fået værelserne ovenpå, så kan han få lov til at være i fred og have vennerne på besøg og vi kan være os selv. Py ha tiden løber hurtigt og pludselig er børnene store og vores liv ændres og vi får forskellige behov. Jeg er som dig meget sensitiv overfor lyde og kræver mindst 8 timers søvn, derfor vores nye soveværelse som min søde svigermor har malet i lyse og rosa farver lige som jeg kan lide det, sengetæppet i grå velour vil passe perfekt, jeg har brug for at være i omgivelser som giver ro og stilhed, jeg har altid elsket mit soveværelse og har altid brugt meget tid på at indrette det, så det skaber hygge og ro så jeg kan slappe af.

  Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.

 194. Fantastisk – perfekt gave til mig og min mand <3

 195. Det lækre tæppe vil jeg forkæle mig selv med <43

 196. Jeg vil give dette lækre sengetæppe til mine forældre???

 197. Virkelig lækker præmie – det ville jeg nok forkæle mig selv med som en julegave. 🙂

 198. Min kæreste har længe har drømt om, at der skulle gøres noget ved soveværelset, og min julegave til ham i år bl.a. involverer nye dyner mv., så skal sengetæppet uden tvivl gå til ham (og dermed lidt mig), hvis jeg vinder. 🙂 Det vil jo øjeblikkeligt opgradere rummet, og det trænger det altså også til! 🙂

 199. Wow, hvor er det bare smukt, det sengetæppe! Jeg har endnu ikke helt bestemt mig for, om jeg selv skal have fornøjelsen af det, eller om jeg vil glæde mine søde forældre med det, men skabe glæde – det er jeg sikker på, det nok skal komme til. 🙂 De bedste hilsener, og god jul til dig!

 200. Det ville passe sååå godt i vores soveværelse. Krydser fingre

 201. WOW, hvad mere kan man sige.
  Selvfølgelig må jeg selv eje det, hvis jeg vinder.

 202. Jeg vil selv beholde det, hvis jeg er så heldig! 🙂
  Rigtig glædelig jul 🙂

 203. Jeg ville give det til min kæreste, da jeg allerede er glad for mit Hay mega dot

 204. Det er godt nok helt vildt smukt – og jeg vil altså køre egostilen og lægge det på min egen seng, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. Vi har nemlig slet ikke noget sengetæppe, og det er altså lidt en mangel nogle gange..
  Glædelig jul til dig og din familie 🙂

 205. Jeg har netop fået lavet ny værelse, og der ville det passe perfekt ind 🙂
  Glædelig jul

 206. Virkelig lækkert og smukt sengetæppe som vil passe perfekt til vores nyistandsatte soveværelse. Glæder mig allerede ved tanken ?

 207. Lækkert sengetæppe 🙂
  Som jeg vil bruge i min stue som putte tæppe til hele familien når vi ser tv 🙂

 208. Lige hvad min egen seng trænger til!

 209. Nøøøj det er flot!
  Og ville virkelig falde på et tørt sted da vores hund lige har bidt hul i det sengetæppe vi havde :-S
  Okay det var så heller ikke særlig kønt, så sorgen er ikke stor

 210. jeg er ret sikker på, misserne her også ville elske det.. nøjagtig som os tobenede! <3 glædelig jul

 211. Præcis hvad jeg ønsker mig i julegave 🙂 Vi har to skønne katte, som ELSKER at snige sig ind i vores seng, men de fælder også ekstremt meget, så jeg ville i den grad blive glad for et flot sengetæppe 🙂

  Kh Rikke

 212. Åh, det ser MEGA lækkert ud. Krydser fingre.

 213. Hvor er det lækkert! Jeg ville forære det til min lillebror, hvis jeg bliver den heldige vinder. Han ønsker sig nemlig et sengetæppe 🙂

 214. Jeg ville vinde det til mig selv 🙂

 215. Jeg vil tilade mig og være egoistisk og give det til mig selv, da jeg mangler at få piftet mit soveværelse lidt op 🙂

 216. Det skulle helt klart være til mig selv 🙂 og det passer lige i farven til mine katte hihih

 217. Jeg vil vinde den til min mand. Han mener at vores seng altid roder!

 218. Stort og hyggeligt, så hele familien kan putte sig i det

 219. Det er lige sådan et vi mangler i vores soveværelse 🙂
  Det ville helt sikkert også blive brugt som plaid i sofaen om aftenen 🙂

 220. Det ville skulle skabe luksus stemning i mit soveværelse ❤️

 221. Vi behöver ett nytt överkast för att göra vårt sovrum mysigt och detta är perfekt i färg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.