0
Bolig inspiration Uncategorized

Dæk et smukt julebord

Julekalender 4 december: Vind for 2700,- PillivuytFoto: Dorte Bak ©

English recap

Låge nummer 4 i vores julekalender rummer lækre tips til at skabe en stemningsfuld og naturlig opdækning af dit julebord. Du kan i øvrigt vinde opdækningen … eller i hvert fald noget af den.

(Indlægget er sponsoreret af Pillivuyt)

Her åbnes min første låge i den store fælles julekalender, og jeg må simpelthen sige, at jeg er top begejstret for præmien. Pillivuyt er sponsoren, og jeg henvendte mig til dem specifikt med henblik på deres smukke Boulogne-serie, som jeg synes er helt unik med sine organiske former og konturer af træårer. Personligt er jeg glad for Pillivuyt, som altid leverer solid kvalitet til hverdagshjemmet. De er eksperter i porcelæn og glasurer, som tåler slag, opvask og daglig brug, og jeg ved af erfaring, at porcelænet holder sig pænt i årevis trods hyppig brug.

Se mere om konkurrencen til sidst i indlægget. Først synes jeg nemlig, I skal se mit julebord og måske lade jer inspirere af måden at dekorere og dække op på.

Inspiration til naturlig opdækning af et julebord

Julekalender låge 4: Vind Pillivuyt borddækningJulekalender låge 4: Vind Pillivuyt borddækningJulekalender låge 4: Vind Pillivuyt borddækningJulekalender låge 4: Vind Pillivuyt borddækning2015-11-23 02.45.562015-11-23 02.46.232015-11-23 02.44.53

Julebordet må gerne være lidt eventyrligt, så man bliver henført til en afslappende og magisk tid omkring middagen. Jeg har taget udgangspunkt i nogle dunkle naturfarver for at skabe den ro og varme, som jeg synes er et must ved dette års julebord. Den petroleumsblå dug fra Broste Copenhagen passer fint med de brændte, mørke tallerkener og den naturlige dekoration.

Generelt kan jeg godt lide at have bordet klar, når mine gæster ankommer. Det byder velkommen på en helt særlig måde, når der står fine pladser og decideret venter på én – måske du kender det enten som gæst eller som vært? Som velkomst har jeg placeret mine mosstager på den lille tallerken, og tanken er så, at man flytter stagen fra tallerkenen til midten af bordet, når man sætter sig til bords.

Jeg har valgt at pynte bordet med en kæmpe, naturlig borddekoration af lærkegrene, mos, lavgrene med frosteffekt, sukkulenter og et par stængler af rødlige blomster til at bryde det hele med. Dekorationen klæder i øvrigt vores stole med blomsterprint, hvilket jo ikke gør resultatet ringere, vel?!

Julekalender 4 december: Vind for 2700,- PillivuytJulekalender 4 december: Vind for 2700,- PillivuytJulekalender 4 december: Vind for 2700,- Pillivuyt Julekalender 4 december: Vind for 2700,- Pillivuyt//Jeg har benyttet arvet sølvbestik og grønne hvidvinsglas, og til vand står der glas med krystallook fra Ikea. Stofservietterne har jeg også arvet, men du kan finde mange fine fra Himla eller fra Broste Copenhagen //

Vind Boulogneserien fra Pillivuyt

Præmien fra Pillivuyt består af 6 små tallerkener (Ø 16,5), 6 mellem tallerkener (Ø 21) og 6 store tallerkener (Ø 26,5) fra serien Boulogne. Præmien har en værdi på 2760,- kr. Vinder du, så vælger du selvfølgelig selv hvilke farver, du ønsker.

Du deltager ved at lægge en kommentar nedenfor. Skriv hvor længe du har fulgt med på bloggen og sørg for at din mailadresse er korrekt. Jeg bliver super glad, hvis I deler indlægget på Facebook, men det er ikke et krav. OBS! Vinderen skal kunne modtage forsendelsen på en dansk adresse.

Frist for deltagelse: 7. December og jeg trækker vinderen hurtigst muligt derefter ved en tilfældig lodtrækning. Vinderen får besked fra mig per mail.

Julekalender 4 december: Vind for 2700,- PillivuytJulekalender 4 december: Vind for 2700,- Pillivuyt2015-11-23 02.53.56

Jeg er på ensom hyggemission i aften, underforstået at manden er til julefrokost. Jeg elsker altså en aleneaften i ny og næ, hvor timerne efter børnene er lagt bruges i blødt tøj, med slikskål og TV. I morgen venter en aften i selskab med selveste Lukas Graham og et par tusind Københavnere i Forum ♥

English recap

This post is sponsored by Pillivuyt and you can actually win a whole set of plates (6x small, 6x medium and 6x large) if you are so lucky to have a danish recipient address.

I set a christmas table to give you some inspiration. I hope you enjoy this? I have chosen a calm and natural color scheme to create the tranquility and warmth, which I think is a must at this year’s Christmas table. Generally, I like to have the table ready when my guests arrive. It welcomes you in a very special way – perhaps you recognize that feeling? As welcome I have placed my moss candleholders on the small plate, and the idea is so that you move the candlestick from the plate to the middle of the table when you sit down to eat.

I have chosen to decorate the table with a huge, natural table decoration of larch branches, moss, my DIY frosty branches, succulents and a few stalks of reddish flowers.

Win! The prize from Pillivuyt consists of 6 small plates, 6 medium plates and 6 large plates from the collection Boulogne. The prize has a value of 2760 danish kroner. You participate by posting a comment below. Write how long you’ve been following the blog and make sure that your email is correct. It makes me thrilled if you share the post on Facebook, but it is not a requirement. ATTENTION! The winner must be able to receive the shipment at a Danish address.

Deadline for participation: December 7 and I draw the winner as soon as possible thereafter in a random drawing. The winner will be notified by email.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget er kommercielt og indeholder annoncelinks / This post is sponsored and contains adlinks

Gå også på opdagelse blandt bloggens opskrifter

Du kunne også være interesseret i

238 Kommentarer

 • Reply
  Katrine F. G
  4. december 2015 kl 7:45

  Det er godt nok et flot bord du har dækket.
  Jeg er vild med det hvide stel XXX

 • Reply
  Karen
  4. december 2015 kl 7:52

  Jeg har fulgt med siden efteråret, ikke længe, men planlægger at hænge ved længe endnu …

 • Reply
  camillakolling
  4. december 2015 kl 8:10

  Kan simpelthen ikke huske hvor længe jeg har læst med – lang tid?????

  Men super smukt bord du har lavet

 • Reply
  sonja zattlander
  4. december 2015 kl 8:25

  jrg kan ikke huske det, men længe:) en rugtig skøn præmie:)

 • Reply
  Lene Ingerslev Hansen
  4. december 2015 kl 8:41

  Hej Dorte

  Sikke en lækker præmie.

  Og en meget smukt julebord.

  Jeg har fulgt din blog i et par år og bliver meget inspireret at dine DIY, kan godt lide din måde at skrive på og du har de skønneste billeder,
  glæder mig til at følge dig fremover.

  Hilsen Lene

 • Reply
  Anne K
  4. december 2015 kl 8:50

  Det hvide stel er så fint! Jeg har godt nok svært ved at huske, hvor længe jeg har læst med, men jeg tror det må blive et halvt års tid 🙂

 • Reply
  Jannie
  4. december 2015 kl 9:11

  Jeg har fulgt med et halvt årstid tror jeg :-)jeg skulle Google noget og kom ind på din blog og så var jeg nødt til at melde mig som følger;-)

 • Reply
  Linda Bonderup
  4. december 2015 kl 9:16

  Super inspirerende ?? jeg er først lige begyndt at følge med ?

 • Reply
  Linda
  4. december 2015 kl 9:18

  Smukt bord og stel ..jeg har vidst fuldt med i et års tid.. Tror jeg 🙂

 • Reply
  Sara V
  4. december 2015 kl 9:21

  Jeg er ny her på bloggen. Det gode ved de her julekalnedre er at man kan få øjnene op for nogle nye bloggere man ikke før kendte. Så jeg kommer fra Missjeanett og begyndte at følge med da hun løftede sløret for kalenderen. Og hvor har du dog god julesmag!

 • Reply
  Nanna L
  4. december 2015 kl 9:24

  Jeg følger med fra i dag! Ikke længe, men er ikke stødt på din blog før i dag, hvor Jeanett linkede 🙂

 • Reply
  Anna Burton Clausen
  4. december 2015 kl 9:30

  Hold nu op et smukt bord! Meget inspirerende.
  Jeg har fulgt med siden foråret 🙂

 • Reply
  Nanna Sofie
  4. december 2015 kl 9:31

  sikke et flot stel, er først for myligt faldet over bloggen, men den falder da bestemt i god jord hos mig, så jeg følger nok med nogte tid endnu 🙂

 • Reply
  Line
  4. december 2015 kl 9:36

  Jeg har vist fulgt med i et års tid, vil jeg tro. Virkelig fint stel.

 • Reply
  Pernille Kristensen
  4. december 2015 kl 9:45

  Jeg har fulgt med i et par år og “faldt” over din blog da jeg skulle bruge inspiration til børneværelse-du er SÅ vildt dygtig til at lave dem virkelig smukke!:-)

 • Reply
  Lene
  4. december 2015 kl 9:48

  Har fulgt med en 3-4 måneder:) Skal for første gang stå for juleaften, og vil elske at dække bordet med smukke tallerkener (særligt taget i betragtning af, at vi ikke ha 6 ens tallerkener – haha)

 • Reply
  Louise
  4. december 2015 kl 10:05

  Uh, det ved jeg ikke – et par år vil jeg tro.

 • Reply
  helle nielsen
  4. december 2015 kl 10:09

  Super lækkert bord, og service

 • Reply
  modgaard
  4. december 2015 kl 10:15

  Hvor ER de smukke, de store brune tallerkner især!
  Kære Dorte, jeg ved altså simpelthen ikke, hvor lang tid jeg har fulgt dig. Jeg synes, jeg kan huske dig fra sidste jul, så i hvert fald et års tid – men jeg MÅ erkende, at det er gætværk.

  Ha’ en dejlig dag!
  kh Mai / maiodgaard(a)gmail.com

 • Reply
  Signe
  4. december 2015 kl 10:17

  Jeg er helt ny her – fulgte et link fra guldlog, og nu vil jeg gå på opdagelse i dine indlæg;-)

 • Reply
  Signe Oppegaard
  4. december 2015 kl 10:18

  Sikke dog et fantastisk smukt bord! Jeg er vild med det! 🙂 Herhjemme insisterer mine børn på RØD dug og servietter juleaften – ellers er det bare ikke jul, mener de. Måske jeg med tiden kan få sneget lidt mere nordisk elegance ind, som dig 😉
  Jeg har i øvrigt fulgt med på bloggen temmelig længe. Husker ikke præcist hvor længe. Men nyder dine indlæg så meget; synes de er fyldt med livsglæde og hygge! 🙂

 • Reply
  Anne-Dorte
  4. december 2015 kl 10:23

  Åh jeg har fulgt med længe – så længe at jeg ikke kan huske hvornår det startede. Et tilfælde bragte mig til din blog og dine fine ord og billeder gør at jeg bliver her længe endnu!

 • Reply
  Ida
  4. december 2015 kl 10:26

  Hvor lang tid jeg har fulgt?! Hmm…. Siden min første barsel tror jeg. Og min dreng bliver 4 år til marts.
  Nyder dine diy’s, stil og univers 🙂

  God fredag

 • Reply
  Ida V.R.
  4. december 2015 kl 10:37

  Et par måneder vil jeg tro. 🙂 God jul!

 • Reply
  Lisa Helle Christiansen
  4. december 2015 kl 10:38

  jeg har fuldt din blog fra du startede 🙂

  meget flotte billeder 🙂

  helle@mody.dk

 • Reply
  Anette Ninon
  4. december 2015 kl 10:49

  Jeg har fulgt med længe, inspirende god stil.

 • Reply
  Katja Libdboe
  4. december 2015 kl 10:50

  Åhhhh det er så pænt! Det stel ville passe så fint ind i mit SU-liv, så kunne jeg komme af med det gamle slidte ikeastel jeg har pt! Suk!

  Jeg har fulgt med i en evighed 😀

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  4. december 2015 kl 10:52

  Det er et fantastisk bord, håber ikke det gør noget at jeg lader mig inspirere 😉
  Rigtig glædelig jul til dig og din familie.
  Har fulgt dig de sidste par år med stor fornøjelse og inspiration.
  Keep up the good work 🙂

 • Reply
  Kim/superheltemor
  4. december 2015 kl 10:55

  Flot bord!
  Jeg har fuldt din blog længe, ca et par år? Gad godt vinde hvide tallerkener

 • Reply
  Matilde
  4. december 2015 kl 10:59

  jeg har fulgt med i en måned ca 🙂

 • Reply
  Nanna Kristensen
  4. december 2015 kl 11:08

  Jeg er ny herinde 🙂

  Held og lykke til alle.

 • Reply
  Camilla
  4. december 2015 kl 11:11

  Jeg har ikke fulgt med så længe, men det har jeg fortsat intentioner om at gøre længe endnu <3

 • Reply
  Mia Munk Loft
  4. december 2015 kl 11:11

  Jeg har fulgt med siden foråret et par gange. Jeg har dog først rigtig fulgt med i efteråret, da jeg skal til at flytte og mangler derfor en masse bolig inspiration og disse tallerkener vil passe perfekt til en fattig studerendes kommende bolig 😉

 • Reply
  Rebecca
  4. december 2015 kl 11:20

  Sikke er flot julebord!
  Jeg har ikke fulgt med før i dag(via Missjeanett), men det er altid godt med ny inspiration til blogs man kan følge – så det er nok ikke sidste gang jeg kigger herind…

 • Reply
  Camilla A
  4. december 2015 kl 11:21

  Hold op, en skøn præmie! Det er virkelig et flot bord. 🙂
  Jeg tror, at jeg cirka har fulgt med et halvt år.

 • Reply
  Kristine Louise Christensen
  4. december 2015 kl 11:24

  Så fint, det måtte gerne komme hjem til mig og bo 🙂

 • Reply
  Christina
  4. december 2015 kl 11:45

  Jeg er simpelthen vild med jeres julekalender – den er så lækker indtil videre og er meget spændt på, hvad I ellers har at byde på. 🙂

  Jeg er ikke stødt på din blog før nu, men du har da vakt min nysgerrighed. Jeg må undersøge nye blogs når jeg har fået skrevet mit speciale færdig, ellers kan det hurtigt blive en farlig overspringshandling (som om dette ikke allerede er det, haha). 🙂

 • Reply
  rikkebruun1618
  4. december 2015 kl 11:46

  Jeg kigger forbi i ny og næ og har gjort noget tid nu 🙂

 • Reply
  Line
  4. december 2015 kl 11:47

  Det ser godt ud! Jeg er ny følger 🙂

 • Reply
  Silje Augusta Andersen
  4. december 2015 kl 11:51

  Wow, det er et fint stel. Har nok fulgt med nogle måneder efterhånden. Elsker din blog!

 • Reply
  Kathrine W
  4. december 2015 kl 11:57

  Ej, hvor er det nogle fine tallerkner! De må meget gerne bo hjemme hos mig.
  Jeg er i tvivl om hvor længe jeg har fulgt med, men i hvert fald siden 2012.

 • Reply
  Helena
  4. december 2015 kl 12:17

  Jeg har fulgt dig de sidste 4 år

 • Reply
  Anna
  4. december 2015 kl 12:19

  Jeg har fulgt din blog i et års tid. Tak for en rigtig lækker blog! 🙂

 • Reply
  Søs
  4. december 2015 kl 12:19

  Sikke en lækker præmie!
  Jeg kan helt ærligt ikke huske hvor længe jeg har fulgt med i dit univers, men det er lang tid, og jeg elsker at følge med!
  Glædelig december 🙂

 • Reply
  Cecilie Wirstad
  4. december 2015 kl 12:26

  Jeg har ikke fulgt med før i dag 😀

 • Reply
  Iben
  4. december 2015 kl 12:33

  Gud, hvor er det lækkert! Det vil jeg super gerne vinde til min nye lejlighed. Jeg har ikke fulgt med synderligt længe, og det er da en skam!

 • Reply
  Pia Sterup
  4. december 2015 kl 12:39

  Hejsa. Jeg er startet i dag via miss jeanett. Men elsker al den inspiration jeg kan få på forskellige blogs:0)

 • Reply
  Elina
  4. december 2015 kl 12:42

  Jeg har først lige fundet din blog. Fint stel.

 • Reply
  Linda Lund Andersen
  4. december 2015 kl 12:49

  Hej Dorte. Superflot julebord 🙂 Jeg har fulgt med længe. Det er så hyggeligt at følge dig. Vi mangler et nyt spisestel, så det her ville da være rigtig fint. Kh Linda

 • Reply
  Frederikke
  4. december 2015 kl 12:53

  Har faktisk ingen anelse – men et godt stykke tid efterhånden 🙂

 • Reply
  Laura Munk
  4. december 2015 kl 12:53

  Det er SÅ flot det stel! Er selv ret hooked på porcelæn og har samlet i 10 år (på trods af jeg kun er 25). Jeg har nok fulgt med i et års tid herinde 😀

 • Reply
  Sidsel Gehrs
  4. december 2015 kl 12:56

  Jeg er helt ny herinde, men synes virkelig det er en fin blog – og følge nu også på facebook, instagram og bloglovin 🙂
  Det er et meget smukt og inspirerende julebord – det passer lige i min smag, både stellet og måden du har dækket op på. Det er ikke mig der inviterer juleaften i år, men hvis det var skulle mit bord inspireres af denne opdækning 🙂

 • Reply
  Marie S
  4. december 2015 kl 13:00

  Sikke et smukt bord! Jeg har fulgt med i et halvt års tid og har ingen planer om at stoppe.

 • Reply
  Jeanette Sørensen
  4. december 2015 kl 13:00

  Rigtig fint julebord 🙂 Jeg har ikke fulgt med særlig længe.

 • Reply
  Lene H. L.
  4. december 2015 kl 13:04

  Hvor er det smukt. Jeg er vild med Pillivuyt… Det oser langt væk af kvalitet og godt håndværk. Jeg er ny følger.

 • Reply
  Mark
  4. december 2015 kl 13:05

  Jeg har ikke fulgt din blog i så lang tid, men jeg har til gengæld været trofast følger på din instagram!

 • Reply
  Line
  4. december 2015 kl 13:05

  Jeg er en rimelig ny følger, men sikke et flot bord! Årh, jeg drømmer om engang at få et større ind, hvor der er plads til mere end fire (6, his man virkelig holder albuerne tæt til kroppen!)

 • Reply
  Pia
  4. december 2015 kl 13:12

  Jeg har faktisk ikke fulgt med før, men det vil jeg begynde på nu. Et super smukt julebord

 • Reply
  Eva Jørgensen
  4. december 2015 kl 13:19

  Hvor er det altså bare smukt. Har fulgt dig længe, startede på insta og finderskeepers.

 • Reply
  jane z
  4. december 2015 kl 13:50

  uha,…længe. hvor er det smukt

 • Reply
  Sara Pedersen
  4. december 2015 kl 13:51

  Jeg er helt ny læser, men det er da en fejl kan jeg se! Super fin blog du har! Og lækre tallerkener, dem kunne jeg godt bruge – selvom manden nok mener at vi har nok porcelæn 😉

 • Reply
  Eva k
  4. december 2015 kl 14:10

  Jeg kendte ikke bloggen indtil nu 😉

 • Reply
  Line Jessen
  4. december 2015 kl 14:14

  Det så smukt de stel, jeg har ikke fulgt med før. Men guuud hvor er din blog skøn! 🙂

 • Reply
  Simone Olsen
  4. december 2015 kl 14:15

  Jeg er ny følger, men glæder mig til at følge med fremover! Jeg krydser fingre:-)

 • Reply
  Michala
  4. december 2015 kl 14:28

  Hvor er det flot, og sikke et smukt julebord! Jeg har efterhånden fulgt med på bloggen i et par år. :o)

 • Reply
  Dicte
  4. december 2015 kl 14:44

  Skøn præmie; jeg er næsten hel ny på din blog; men vil bestemt blive ved med at følge med

 • Reply
  Anette Sidor
  4. december 2015 kl 14:49

  Jeg har vist været med et par år. og har nydt det !

 • Reply
  Mie Højfeldt Kristensen
  4. december 2015 kl 15:03

  Jeg har fulgt med i et års tid og er nu hooked 🙂

  miekrumme(a)hotmail.com

 • Reply
  Tea
  4. december 2015 kl 15:06

  I et lille års tid tror jeg 🙂

 • Reply
  Connie A
  4. december 2015 kl 15:25

  Jeg kan desværre ikke huske hvor lang tid jeg har fulgt din skønne blog, men måske siden foråret.
  Faktisk flot bord <3

 • Reply
  Natalie
  4. december 2015 kl 15:33

  Hej! Rigtig pænt julebord! Jeg har først lige opdaget din blog – blev ledt herover fra Miss Jeanett.

 • Reply
  lene Aarup
  4. december 2015 kl 15:35

  Det er faktisk ikke så længe siden jeg “fandt” dig – og jeg nyder at følge med 🙂

 • Reply
  idawestphall
  4. december 2015 kl 15:41

  Hvor er det bare et smukt stel og hvor ville jeg gerne kunne invitere gæster hvor der serveres på dette 🙂
  Jeg har ikke fuldt med så længe, men jeg kan rigtig godt lide at du balancere så fint mellem lidt fra privat fronten og en masse lækker inspiration 🙂
  idawestphall@hotmail.com

 • Reply
  Line L
  4. december 2015 kl 15:56

  Hold nu et flot bord!
  Har først fået øje på din blog I dag pga julekalenderen,men elsker at få øjene op for nogle nye blogs og jeg er allerede stor fan af din!

 • Reply
  Eva jensen
  4. december 2015 kl 15:58

  Er første gang jeg kigger med, men wow et flot stel!

 • Reply
  Anja Darling
  4. december 2015 kl 16:04

  Jeg har luret lidt herinde, men har så dårligt tid til at læse alle de fine blogs, der findes. Din er spændende, fordi du har noget jeg er totalt blottet for: Nemlig talent for indretning. Derfor er det interessant at kigge med. 🙂
  Det er en utrolig fin præmie, vores familie har tallerkner fra IKEA med skår på allesammen.
  Jeg ville gerne vinde nogle nye, især så smukke, som dem i denne præmie.
  Kh Anja

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  4. december 2015 kl 16:09

  Sikke et smukt stel ! Jeg kendte det slet ikke, selvom jeg fra jeg flyttede hjemmefra har fyldt skabene med Pillivuyt <3

  Har fulgt med et par år, siden jeg fulgte med på sidelinien da du satte møbler I stand og ompolstrede stole.

 • Reply
  Maria Ørum
  4. december 2015 kl 16:17

  Er helt tosset med det naturlige du har dækket dit bord med,lige min stil 🙂
  Kan ikke huske hvor længe jeg har fulgt med,men meget længe i hvert fald,vil tro et par år
  Rigtig god weekend

 • Reply
  Josephine F.
  4. december 2015 kl 16:17

  Sikke en lækker kalendergave!
  Jeg er her på bloggen for første gang og kom herhen gennem Miss Jeanett. 🙂

 • Reply
  Susanne Nørrelykke Petersen
  4. december 2015 kl 16:24

  Hmm, det kan jeg faktisk ikke huske 🙂 , kigger med engang imellem 🙂

 • Reply
  Ivan Olesen
  4. december 2015 kl 16:44

  Flotte tallerkner! Vores er gamle og skårede så det ville være dejligt at få nye.
  Har ikke fulgt med så længe.

 • Reply
  Michelle Jensen
  4. december 2015 kl 16:49

  Min kommentar blev væk, ellers må du slette den hvis den blev dobbel 🙂

  Vil så gerne vinde dette smukke stel, det ville være så fint at servere på for gæster. Jeg har fulgt med i et godt stykke tid, husker ikke hvor længe:)

 • Reply
  Anja F
  4. december 2015 kl 16:51

  Lækker gave og flot opdækket bord! Jeg tror jeg har fulgt med et par år efterhånden..

 • Reply
  k4r0l1n3
  4. december 2015 kl 16:52

  Jeg er først fornylig begyndt at følge med i dit smukke univers 🙂 Karoline_lyngholm@hotmail.com

 • Reply
  Amanda
  4. december 2015 kl 16:53

  Jeg er relativ ny læser – og da jeg først lige er flyttet hjemmefra, er boligindretning ligeledes en forholdsvis ny interesse for mig (eller i hvert fald en interesse, som jeg ikke har haft så stor mulighed for at praktisere før nu), men jeg finder stor inspiration på din blog, så mon ikke jeg bliver hængende fremadrettet også… 😉
  Kh

 • Reply
  Anja
  4. december 2015 kl 16:57

  Jeg har fast fulgt med de sidse 2 år, men har læst alle indlæg tilbage, da jeg syntes du skriver så dejligt nærværende

  Mange julehilsner

 • Reply
  Caroline Stadsbjerg
  4. december 2015 kl 17:01

  Jeg må ærligt indrømme at jeg netop er faldet over din blog IDAG – og seriøst overrasket over ikke at have fundet den før, for jeg kan allerede se at dine DIY’s og jeg vil blive super gode venner! 😀

 • Reply
  jessie holmslykke
  4. december 2015 kl 17:07

  Hvor er det en skøn gave 🙂 jeg er ny her men det ser utrolig spændende ud

 • Reply
  Camilla Brink Larsen
  4. december 2015 kl 17:24

  Jeg har fulgt din blog i et par måneder ?

 • Reply
  Lis Nielsen
  4. december 2015 kl 17:27

  Whaooo. Jeg tror, jeg har fulgt dig i to år og lærte dig at kende i forbindelse med en konkurrence

 • Reply
  Maria Bergholm
  4. december 2015 kl 17:36

  Jeg har først fundet herind nu på grund af den fantastiske julekalender-gave. Men jeg tror da, at jeg bliver hængende!

 • Reply
  Charlotte
  4. december 2015 kl 17:43

  Uh, hvor er det et virkelig fint stel!! Og fedt stylet.
  Jeg er helt ny læser – så linket på bastabum.
  God weekend 🙂

 • Reply
  Mie Skriver
  4. december 2015 kl 17:53

  Jeg er helt ny! Det ser så fint ud! Ville være perfekt til min mors julegave, da hun er stor fan af mærket 🙂

 • Reply
  Maria Møller
  4. december 2015 kl 17:59

  Mere end to år ihvertfald, det nærmer sig nok også de tre 😀

 • Reply
  Maria Elmelund
  4. december 2015 kl 18:00

  Uhh, svært at sige. Et års tid tror jeg :)))

 • Reply
  Eigil Kjærulff
  4. december 2015 kl 18:01

  Helt ny læser!

 • Reply
  Marianne P
  4. december 2015 kl 18:07

  Jeg tror on and off i et års tid? Hold nu kaje et flot bord, man får jo helt præstationsangst☺

 • Reply
  Linnea
  4. december 2015 kl 18:17

  Jeg har fulgt med i et par måneder nu 🙂

 • Reply
  Pernille
  4. december 2015 kl 18:20

  Sikke en fin konkurrence ! Jeg har kun læst med på din blog i de sidste 3-4 måneder, men er nu trofast følger 🙂

 • Reply
  Louise Jørgensen
  4. december 2015 kl 18:40

  Jeg er faktisk helt ny. Link fra Guldlog.

 • Reply
  Lene Svejgaard
  4. december 2015 kl 18:45

  Elsker pillivuyt ? Har fulgt bloggen i ca. 1,5 år ???

 • Reply
  Line Jakobsen
  4. december 2015 kl 18:53

  Jeg er lige begyndt at følge dig, men glæder mig til at følge med fremover 🙂

 • Reply
  Miatilda Andersen
  4. december 2015 kl 18:55

  Jeg har fulgt med et par år, mener jeg.. Tror faktisk at jeg opdagede dig i december for 2 år siden..
  Smukt, smukt bord. Det kan jeg altså ikke helt leve op til, men jeg får lyst til at prøve. Det må være mit nytårs fortsæt – en af dem.
  Jeg er vild med stellet, både i hvidt og i brunt. Det er vel ikke for sent at samle på stel som 42-årig, er det?
  Glædelig december, og nyd din ‘single’ night..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Reply
  Annette wiig
  4. december 2015 kl 19:03

  Med jævne mellemrum 😀 <super flot opdækning <1

 • Reply
  lone p. nielsen
  4. december 2015 kl 19:18

  Hvor er det smukt….i begge farver….elsker at det er så stærkt…..ikke noget problem hvis børnene vil hjælpe.

 • Reply
  Louise
  4. december 2015 kl 19:19

  wow et flot julebord 🙂
  Jeg har ca. fulgt med et års tid!
  Krydser fingre for jeg vinder…

 • Reply
  Pia M Hansen
  4. december 2015 kl 19:26

  Lækker præmie har fulgt med siden efteråret

 • Reply
  Kirsten
  4. december 2015 kl 19:34

  Hej 🙂

  Det her er faktisk allerførste gang, jeg er havnet på din blog. Her ser super hyggeligt ud, så jeg kigger mig lige lidt omkring 🙂 Herhjemme er situationen også “far-til-julefrokost-mor-med-slikskål”, yes!

  Kirsten

 • Reply
  Malene Ruskjær
  4. december 2015 kl 19:36

  Lækker præmie 🙂 Jeg er helt ny følger af din blog.

 • Reply
  Mille Millea Andersen
  4. december 2015 kl 19:49

  Jeg kan ikke skælne hvilken blogger jeg er begyndt at følge hvornår 😉

  // Mille Millea // millemillea@gmail.com

 • Reply
  Cæcilie
  4. december 2015 kl 19:57

  Hvor ser det bare skønt ud!
  Det er faktisk først nogle måneder siden, jeg fandt vejen til din inspirerende blog – jeg er vild med den 🙂
  caelleballing@gmail.com

 • Reply
  Sanne-Maria Jakobsen
  4. december 2015 kl 19:57

  Jeg har fulgt med i lidt over et år, tror jeg. En rigtig fin blog.

 • Reply
  Anne V
  4. december 2015 kl 19:58

  Jeg har først lige opdaget din dejlige blog. Det er det der er så smart, når man bliver ledt herhen via andre blogs, så opdager man indimellem små nye perler. Så selvom mit besøg er det første, er det bestemt ikke det sidste. Og sikke en præmie du har på højkant:-)

 • Reply
  Manja Hansen
  4. december 2015 kl 20:01

  Meget smuk og inspirerende juleopdækning ?
  Jeg kender ikke dette stel, men det er meget fint og hvad angår Pillivuyts kvalitet og holdbarhed så giver jeg dig helt ret. Jeg har fulgt din blog i et par år. Rigtig glædelig jul og god fornøjelse med koncerten i morgen!

 • Reply
  Salli
  4. december 2015 kl 20:04

  Jeg er helt ny! Men jeg har i sinde at hænge på 🙂

 • Reply
  Melanie Maharaj
  4. december 2015 kl 20:09

  Woaw det er flot! Den kunst vil jeg gerne gøre dig efter så håber jeg vinder ? det her er mit første besøg men absolut ikke det sidste ☺

 • Reply
  Mette Kristensen
  4. december 2015 kl 20:10

  Hvor er det fint. Jeg har fulgt med i nogle år tror jeg

 • Reply
  Line M.
  4. december 2015 kl 20:23

  Jeg husker ikke hvor længe, men et gæt er et års tid.
  Sikke et smukt bord. Ville elske at kunne skifte mit kedelige Ikea-stel ude mere noget mere lækkert.

 • Reply
  Rikke
  4. december 2015 kl 20:27

  Det er et ret fint stel. Jeg har fulgt bloggen i et par år

 • Reply
  Pernille
  4. december 2015 kl 20:30

  Hej 🙂
  Jeg har først fundet dig idag via jeres skønne pakkekalender. Her er så hyggeligt og inspirerende at jeg bliver hængende 😉
  Glæder mig til at følge dig i fremtiden og krydser fingrer for skønne gaver til mit julebord 😀
  Hilsen Pernille Pedersen

 • Reply
  Rikke
  4. december 2015 kl 20:31

  HOLY FUCK BALLS
  Det er jo en afsindig fed konkurrence du har fået stablet på benene. Takker for en velskreven og inspirerende blog som jeg har fulgt siden januar 2015 ca! Regner ikke med at smutte nogle steder

 • Reply
  Åse Lejbølle
  4. december 2015 kl 20:33

  Du har da talent :-D.
  Jeg har fulgt dig i ca. et år.

  Gode hilsner
  Åse Lejbølle / aaselejboelle@gmail.com

 • Reply
  Berit Normann Overgård
  4. december 2015 kl 20:33

  Et helt fantastisk eventyrligt bord du har dækket ?✨ Jeg har fulgt dig længe ?
  Ønsker dig en glædelig december ?? Nyd koncerten i morgen ?? Det er vores tur i februar.
  Kærligst Berit
  filippasmom@gmail.com

 • Reply
  Dorte
  4. december 2015 kl 20:33

  Sikke da en skøn julekonkurrence

 • Reply
  Dorte
  4. december 2015 kl 20:35

  Hov så glemte jeg da at nævne længden af mit følgeskab herinde 🙂 jeg har fulgt med i et par måneder og nyder dine indlæg

 • Reply
  Maja
  4. december 2015 kl 20:36

  Åhhh, hvor er det service dog bare SMUKT <3

  Hvor længe jeg har læst med? Nogle år efterhånden tror jeg, og jeg glæder mig altid til at læse nye blogindlæg fra din hånd 😉

  Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige!

 • Reply
  Rikke J
  4. december 2015 kl 20:44

  Fineste borddækning ❤️ Har fulgt dig siden efteråret og planlægger at følge med længe endnu ?

 • Reply
  Betty Jacobsen
  4. december 2015 kl 20:47

  Jeg har faktisk først fået øje på din blog nu. Jeg har fulgt nogle af de blogs, du har samarbejde med. Jeg glæder mig til at følge med her i det omfang tiden tillader.

 • Reply
  Louise O
  4. december 2015 kl 21:00

  Jeg har ikke fulgt med særlig længe.. Da jeg ikke har kendt til din blog særlig længe, men jeg har planer om at læse med fremover.

 • Reply
  Marianne Pedersen
  4. december 2015 kl 21:03

  Jeg har fulgt med længe men husker ikke HVOR længe. Mange fine detaljer i din borddækning som jeg kunne finde på at efterligne til vores eget julebord ?

 • Reply
  Kira Trust
  4. december 2015 kl 21:06

  Wow det er jo mega fint <3 er også ret vild med deres stel, som min mor samler på!!

  Jeg har jo fulgt dig læææænge søde Dorte. Husker ikke hvor mange år, men du var en af de første blogs jeg fulgte ved jeg 🙂

 • Reply
  line marie
  4. december 2015 kl 21:08

  Har faktisk ikke fulgt med så længe, 1 månedstid tror jeg (y)

 • Reply
  laila bindzus
  4. december 2015 kl 21:12

  Jeg er faktisk først kommet herind i dag ,da jeg opdagede en af mine venner delte din side , så glæder mig til at følge din blog fremover .
  glædelig jul

 • Reply
  Mette Berg Christiansen
  4. december 2015 kl 21:18

  Det nærmeste jeg kan komme er “lang tid” efterhånden – og jeg ELSKER det 😉

 • Reply
  Stine Bjerre
  4. december 2015 kl 21:22

  Nej hvor er det smukt, det ligner ringe fra træers årer… Er vild med det organiske udtryk…
  Jeg har fuldt med på bloggen i laang tid – år vil jeg mene, men kan ikke huske specifikt hvor længe. Det jeg godt kan lide ved bloggen er de smukke billeder, lækre stemning og dit grafiske genkendelige præg der skiller din blog ud fra de andre jeg følger på bloglovin – et lækkert blikfang der gør at jeg næsten altid klikker forbi..

 • Reply
  Linda J
  4. december 2015 kl 21:27

  Hvor er det et flot og inspirerende bord, det er faktisk første gang men absolut ikke sidste gang din blog besøges, så der er sat follow fra nu af

 • Reply
  Julie
  4. december 2015 kl 21:34

  Jeg er først lige startet med at følge med 🙂

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  4. december 2015 kl 21:41

  Jeg må indrømme at det var denne konkurrence, der lokkede mig tilbage…har nemlig fulgt dig tidligere. Ind imellem tager jeg en støvsuger for blogs, jeg følger via Bloglovin pga tidsmangel -I er jo så mange gode i blog-land -og der er du så røget en gang i svinget…SORRY! Men nu er jeg her igen 😀 Har selvfølgelig delt på FB, især for at rode lidt bod på ovenstående hø hø.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   4. december 2015 kl 22:11

   Velkommen tilbage. Vil bare sige, at jeg elsker din ærlighed og SLET ikke synes, der er noget forkert i din måde at følge blogs på. Jeg gør det på samme måde selv ❤️ kh Dorte

 • Reply
  Heidi R.
  4. december 2015 kl 21:47

  Ikke så længe, tror det var i starten af oktober. Googlede noget omkring planter og indretning og faldt så over din blog, inspirerende og skønne billeder 🙂

 • Reply
  Sam Madeleine Athena Conradsen
  4. december 2015 kl 22:06

  Hold da op, de tallerkener er da ren kærlighed! Både min kæreste og jeg er glade for natur og sådan, men nok mest min kæreste. Jeg kan nemlig godt lide det stilrene og sådan noget pænt hvid, sølv, grå, blå, metal, råt træ, osv. i min indretning. Disse tallerkener ville han simpelthen blive helt forelskede i og så er de lidt udover det sædvanlige, uden at være med en masse krummelurer og pangfarver 😀

  Jeg er sådan en der er bedre til at få tjekket blogs dagligt ved at lave et bogmærke i min browser, så der har du stået længe .. men opdagede faktisk lige at jeg ikke engang følger dig på Bloglovin’, hvilket jeg så gør nu, selvom jeg fortsætter med at tjekke din blog via mit bogmærke – der har jeg fulgt dig siden 2014 engang .. så halvandet år, vil jeg tro <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 • Reply
  Emilie
  4. december 2015 kl 22:12

  Jeg var fulgt med siden efteråret, hvor jeg selv stod med flytning og faldt over dig i forbindelse med indretning – det var sgu rart, som man stod der med livet pakket i flyttekasser og maling på fingrene 😉 Det er nogle smukke tallerkner! Jeg er overbevist om, at de ville lave et lækkert nytårsbord her i det (nu færdige) hjem!

 • Reply
  Charlotte Lang Hansen
  4. december 2015 kl 22:18

  Et par år ca 🙂

 • Reply
  Laila Dupont Holdt
  4. december 2015 kl 22:19

  Kan ikke huske det – men længe 🙂 Skønne ting <3

 • Reply
  trine229
  4. december 2015 kl 22:23

  Har ingen anelse. Et par år måske? :p

 • Reply
  Signe Lucie
  4. december 2015 kl 22:24

  Jeg har luret lidt med on / off, når dit navn dukker op i blogland, men du er nu på min bloglovin liste – det bord dér er simpelthen så smukt!

 • Reply
  Tina J
  4. december 2015 kl 22:59

  Dette er mit 1. besøg her, da jeg så linket fra den fælles julekalender, men den ser tiltrækkende og inspirerende ud, så jeg bliver “hængende” fra i dag 🙂 Synes desuden at dit julebord er superflot.

 • Reply
  Anne-Marie
  4. december 2015 kl 23:07

  Hvor er det bare et smukt bord! Så inspirerende. Jeg har fulgt med et par år tror jeg, det er lidt svært at huske præcist. Tiden flyver overraskende hurtigt afsted. Glædelig jul.

 • Reply
  T. Jensen
  4. december 2015 kl 23:10

  Jeg kan simpelhen ikke huske, hvor længe jeg har fulgt bloggen – et stykke tid efterhånden 🙂 Flot, flot julebord, du har dækket 🙂

 • Reply
  Kristina K
  4. december 2015 kl 23:14

  Jeg ved det ikke praecist men jeg har nok fuldt med i ca. halvandet år.

 • Reply
  Sara
  4. december 2015 kl 23:24

  Ej, hvor er det bare fint pyntet!
  Jeg har faktisk fulgt med mere eller mindre fra bloggens fødsel. 🙂

 • Reply
  Astrid
  4. december 2015 kl 23:57

  Åh, hvor det flot

  • Reply
   Astrid
   4. december 2015 kl 23:57

   og har fulgt med i nogle år nu 🙂

 • Reply
  Mette Lynghøjen
  5. december 2015 kl 0:03

  Jeg er startet med at følge dig fra idag..da jeg fik tip af en fast læser ?

 • Reply
  jenny clausen
  5. december 2015 kl 0:16

  jeg er først lige begyndt at følge med. wauwwww en fed præmie jeg krydser hvad krydses kan for det gamle ikea crap jeg har kan blive skiftet ud med så smukke ting. glædelig december og jul <3

 • Reply
  Camilla Hovej
  5. december 2015 kl 0:47

  Uha det ved jeg jo dårligt – det er efterhånden et godt stykke tid 🙂

  Hvor er det bare et smuk julebord 🙂

 • Reply
  Camilla CC
  5. december 2015 kl 0:51

  Jeg kan simpelthen ikke huske hvor længe jeg har fulgt med, men det er da et stykke tid 🙂 fantastisk blog!

 • Reply
  Susanne Borup
  5. december 2015 kl 1:04

  Jeg har fulgt med siden sommeren. Og sokke en dejlig præmie

 • Reply
  Karoline
  5. december 2015 kl 2:10

  Jeg er først lige kommet til, det er enormt smukke tallerkner

 • Reply
  Rikke Holm
  5. december 2015 kl 4:01

  Jeg har fulgt med i ca 8 mdr tror jeg

 • Reply
  Tommy
  5. december 2015 kl 4:14

  Virkelig smukt stel. Jeg har on/off fulgt med det sidste 1,5 år tror jeg

 • Reply
  Rikke H
  5. december 2015 kl 4:16

  Jeg er en succer for bryllupper, bryllupsforberedelse mm og drømmer om den dag min kæreste forhåbentlig gør alvor af det ?
  Jeg har fulgt med siden din aller første bryllupspost for hvad er det? Snart 3 år siden…? Det er i hvert fald længe ❤️
  Krydser fingrer for det smukke stel

 • Reply
  Monica Figgé Jensen
  5. december 2015 kl 6:51

  Jeg ved ikke hvor længe jeg har fulgt med.

 • Reply
  Anne Kragelund
  5. december 2015 kl 7:12

  Jeg har fulgt med i et halv års tid

 • Reply
  Nadia WH
  5. december 2015 kl 7:26

  Jeg har fulgt med i mindst 2 år, men kan ærlig talt ikke huske det.
  Synes du har dækket et smukt julebord og bliver altid så imponeret, når folk gør meget ud af borddækningen. Det er nemlig ikke der jeg har min stærke side 😉
  God weekend og god fornøjelse til Lucas Graham. Hørte ham og bandet for nogle år siden i Falconer, hvor de var fantastiske. Så glæd dig!!

 • Reply
  Matilde Landtved
  5. december 2015 kl 7:38

  Jeg har først lige opdaget din blog, og hold da op den er fin 🙂
  Virkelig fint stel!!

 • Reply
  Pernille L
  5. december 2015 kl 8:09

  Sikke da en fantastisk konkurrence!
  Virkelig et smukt stel, som jeg vil elske at dække bord med.

  Jeg har fulgt din blog i 3 måneder 🙂 Super inspirerende indlæg!

 • Reply
  Marianne Fuglsang-Storm
  5. december 2015 kl 8:10

  Jeg har vist fulgt med næsten fra du startede op på bloggen. Fint med det naturlige indspark i borddækningen, som du har lavet. :o)

 • Reply
  Tina H
  5. december 2015 kl 8:27

  Jeg er helt ny på bloggen. Glæder mig til at følge med ?

 • Reply
  Annette Nørgaard
  5. december 2015 kl 8:27

  Sikke et flot julebord!
  Jeg har vist fulgt med i ca halvandet år.
  Tak for en god og inspirerende blog – og god jul 🙂

 • Reply
  Anne-Mette
  5. december 2015 kl 8:42

  Jeg har læst med næsten fra bloggens start. Det er vel en del år efterhånden. Er vild med dit skønne lyse billedunivers.
  Har netop beundret stellet i min lokale isenkræmmer på min julegaveindkøbstur. Jeg vil blive lykkelig for det hvide stel ?

  Bloghilsner
  Anne-Mette

 • Reply
  Katrine
  5. december 2015 kl 9:02

  Jeg tror jeg har fulgt med 3 år og elsker dine tanker om hverdagen med børn.
  Jeg er ret vil med det hvide stel ?

 • Reply
  Anette
  5. december 2015 kl 9:20

  Smukt stel med mange opdækningsmuligheder. Jeg har ikke kendt din blog længe. Jeg søgte på ” juletræ” på Google-billeder, for at se efter ideer til juletræspyntning : ) . Din blog dukkede op, og jeg blev begejstret for din stil og fine blog.

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  5. december 2015 kl 9:28

  Er du vimmer, det er smukt!!!! Både bord og stel!!! Det ville være den største drøm, at være så heldig 🙂 Jeg har fulgt dig i ca. 3 år tror jeg. Det er ihvertfald lang tid, og jeg takker for mange skønne inspirerende indlæg 🙂

  Kh Rikke

 • Reply
  Christine Engen
  5. december 2015 kl 10:04

  Jeg har fulgt bloggen via instagram ca 1 år nu, og inspireres af specieltt bildene til mine egne kreationer.

 • Reply
  Annette J
  5. december 2015 kl 10:31

  Har først lige fundet din blog på internettet, men efter at have kigget lidt rundt. Synes jeg bestemt den ser interessant ud.

 • Reply
  Pia H
  5. december 2015 kl 10:47

  Åhhh altså… så smukke billeder.

  Jeg kan ikke huske præsis, hvor længe jeg har været følger, men et par år er sikkert ikke helt galt 😀

  piahaun@gmail.com

 • Reply
  Loe Skov
  5. december 2015 kl 10:52

  Iiiiih – hvor er det lækkert! Så smukt! JEg ville elske at holde jul ved det bord. Jeg er faktisk helt ny på bloggen – fandt den ved et tilfælde, fordi jeg ledte efter inspiration at give til mit kære mandfolk – så tak for indlæg om det!! 🙂 Jeg har dog meldt mig til at følge den fast nu via bloglovin. – Er ret begejstret for denne slags “hollistiske blogs”, hvor der både er lækker nordiske indretning men også mor-liv, opskrifter og “10 ting at lave” – så glæder mig til at udforske.

 • Reply
  Dorrit
  5. december 2015 kl 11:50

  Jeg er fuldstændig blæst bagover af dine billeder. Hvor ser det smukt ud.
  Jeg har ikke fulgt med så længe må jeg desværre indrømme. Bruger mest instagram hvor jeg følger dig.

 • Reply
  Camilla Thisted-Widtfeldt
  5. december 2015 kl 11:59

  Jeg er faktisk lige begyndt- i hvert fald via fb. Men jeg har fulgt Guld.log og Miss.jeanett i laaang tid og så faldte jeg over jeres julekalender og må tilføje at det er et super sprødt julekort du har fået lavet. Jeg gar4-ja været fan af Pillivut k mange år har dog ik haft råd til at begynde at samle på stel el des lige og man må sige de er kommet langt siden de startede med skålen med løveøre ??? håber og krydser?

 • Reply
  Daniella Lind
  5. december 2015 kl 12:02

  Jeg har fulgt med i et par måneder tror jeg 🙂

 • Reply
  Christina Bonke
  5. december 2015 kl 12:19

  Jeg tænker, at jeg nærmest har fulgt med fra starten. Jeg kan ikke huske det, men det er da blevet til nogle år. Stellet er virkelig, virkelig smukt.

 • Reply
  Rosenaa
  5. december 2015 kl 14:43

  Laber giveaway må jeg sige. Tror jeg har fulgt med i godt et år. Føler mig rigtig inspireret og følger af gode grunde stadig med 😉
  X Margit
  margit.rosenaa@gmail.com

 • Reply
  karin c
  5. december 2015 kl 15:30

  Et helt fantastisk smukt bord

 • Reply
  Pernille
  5. december 2015 kl 17:43

  Uhh desværre har jeg først fundet din blog nu?

 • Reply
  Alberte
  5. december 2015 kl 18:27

  Jeg har ikke fulgt med særligt længe, siden oktober sådan ca. 🙂

 • Reply
  Kamille
  5. december 2015 kl 19:34

  Ej det ved jeg simpelthen ikke. Længe!

 • Reply
  Nanna
  5. december 2015 kl 19:45

  Wauv, sikken et smukt bord. Tusind tak for inspirationen. Den vil jeg lige have i baghovedet når jeg skal dække op juleaften. Jeg elsker selv at komme til et smukt pyntet bord og gør det også når vi har gæster. Jeg har fulgt med rigtig længe, elsker ny inspiration.
  Jeg vil meget gerne vinde denne konkurrence – tænk hvis mit bord kunne blive bare halvt så smukt.

 • Reply
  Rie Ravnholdt Frederiksen
  5. december 2015 kl 19:50

  Jeg er ganske ny læser – men er rigtig glad for at have fundet din blog. Du gør det rigtig godt

 • Reply
  Marina / cand.mor
  5. december 2015 kl 19:53

  Har fuldt bloggen længe. Rigtig, rigtig længe. Faktisk før bloggen skiftede navn til dortebak.

 • Reply
  Anne Kristiansen
  5. december 2015 kl 20:02

  Det må være over et år siden jeg fandt dig første gang, for barsel blev i hvert fald brugt med lidt hyppigere at kigge med 😉 er fan af dit julebord og ville ønske mig den hvide version

 • Reply
  Line B
  5. december 2015 kl 20:07

  Siden i sommers, men det er sådan lidt on and off hvor lang tid jeg bruger på at læse blogs 🙂

 • Reply
  Maria Seidelin
  5. december 2015 kl 20:32

  Hold da op et fint bord <3

  Jeg har fulgt med i flere år – men husker ikke præcis hvornår jeg startede med at følge dig 🙂

 • Reply
  Kirstine H
  5. december 2015 kl 21:11

  Det er en virkelig fin præmie. Og jeg må sige at det er de andre damer i denne konkurrencer som har fået min øjne op for din blog. Men har læst en del af dine indlæg efterhånden 🙂

 • Reply
  Jytte Takahashi
  5. december 2015 kl 21:25

  jeg ved faktisk ikke hvor længe jeg har været med på denne spændende blok

 • Reply
  piastulle
  5. december 2015 kl 22:39

  Sikke et flot stylet bord, jeg har fulgt bloggen i ca 2 år, og glæder mig til at læse mere. 🙂

 • Reply
  Sidse
  5. december 2015 kl 22:44

  Dejlig blog! Jeg har fulgt ned i et års tid og nyder dine indlæg…

 • Reply
  Kristina N
  5. december 2015 kl 23:02

  Jeg har ærlig talt ikke fulgt så meget med på din blog. Men er blevet ledt herind igennem MissJeanett. Nu når jeg er her, vil jeg dog kigge mig omkring 🙂 – og se om jeg bliver bidt af stemningen 😉

 • Reply
  Kirstine
  5. december 2015 kl 23:55

  Hvor er det et flot bord, du har dækket Dorte! Meget inspirerende og helt sikkert noget jeg vil tage med videre til vores eget julebord. Og så er det bare virkelig fint, stellet.
  Jeg har fulgt med hos dig i lang tid. Mere end et år, for jeg kan huske nogle af dine juleposts fra sidste år. Jeg synes det er så fin en blog du har, og jeg nyder at følge med x

 • Reply
  Ann Kirckhoff
  6. december 2015 kl 0:13

  Ih, hvor er det et fint bord. Jeg har gemt indlægget, så jeg kan stjæle ideer til mit julebord ??

  • Reply
   Ann Kirckhoff
   6. december 2015 kl 0:16

   Ih, glemte at svare på spørgsmålet (i anden omgang, fordi jeg fik lukket siden ned i første forsøg. ?)

   Jeg har først lige opdaget bloggen, men skal da uden tvivl i gang med at se mig omkring herinde. ?

 • Reply
  Eva B
  6. december 2015 kl 0:56

  DET er altså bare en supercool opdækning, og super smagfuld samtidig.
  Har gået og tænkt på – efter at en del af vores nuværende stel efterhånden er svundet noget ind – at jeg se at få fundet et nyt at samle. Det er da ikke noget problem at tænke over længere – for faen, hvor er det stel originalt, så cool og nordisk. Hvor vil jeg gerne eje en del af det stel en dag. Virkelig tak for, at i viser det.
  Jeg har fulgt bloggen On and OFF et par år; som inspiration.

 • Reply
  Maja Pedersen
  6. december 2015 kl 8:07

  Tror det er et par måneder

 • Reply
  Karina Cortsen
  6. december 2015 kl 8:31

  Har fulgt med herinde i ca et års tid, og elsker at blive inspireret af dig ☺️
  Glædelig jul ?

 • Reply
  Emma
  6. december 2015 kl 11:08

  I et par måneder kun 🙂 men er allerede vild med din blog

 • Reply
  Maria S
  6. december 2015 kl 12:12

  Jeg har fulgt med i noget tid men med pauser undervejs (tror det skyldes min uanede lange liste af blogs jeg følger, hvorfor det er svært at holde sig lige opdateret på alle sammen). Rigtig fin kalendergave 🙂

 • Reply
  Maria
  6. december 2015 kl 15:51

  Jeg har fulgt med i et halv års tid sådan lidt on-off 🙂 (ON i eksamensperioder, OFF ved ferier – som ved de fleste blogs). Virkelig flot kalendergave!

 • Reply
  Julie Hansen
  6. december 2015 kl 16:19

  Jeg har fulgt den længe! Rigtig god inspiration 😀

 • Reply
  Majken
  6. december 2015 kl 16:32

  Har fulgt med et godt stykke tid, hvor jeg tjekker bloggen engang imellem 🙂

 • Reply
  Trine Jh
  6. december 2015 kl 16:34

  Er lige begyndt at følge din blog. Opdagede den, fordi jeg følger pforpernille og hun linkede til dig 🙂

 • Reply
  Birgitte N. P.
  6. december 2015 kl 21:29

  Jeg er virkelig dårlig til at huske, hvornår jeg er begyndt at følge de forskellige blogs. Pludselig læser jeg bare med 🙂 men et par måneder vil jeg tro 🙂

 • Reply
  Pia Hansen
  6. december 2015 kl 21:50

  Hej

  jeg har fulgt med siden 2012 woooow det er jo længe, men også rigtig hyggeligt at tænke tilbage på 🙂 Har læst rigtig mange super lækre indslag og det er altid dejligt med en masse inspiration og nytænkning det er en af de ting jeg nyder ved at følge dig og stadig gør det 🙂

  jeg er så alle de andre også vil med denne vildt fantastisk flotte give away, og jeg ville nyde at kunne lave et lige så fantastisk julebord for min familie som det du har lavet på billederne 🙂 jeg er dybt imponeret over hvor dygtig du er – du er fantastisk 🙂

  krydser finger for at jeg bliver den super heldige vinder
  🙂 hvor er det dejligt med al den juleglæde i spreder det nyder jeg 🙂
  ★˛˚˛*˛°.˛GLÆDELIG JUL*.˛°˛.*★

 • Reply
  Signe G
  6. december 2015 kl 21:57

  Har først lige fået øje på bloggen nu ifm. julekalenderen. Har fulgt et par af de andre i noget tid – måske et par år, faktisk?

 • Reply
  Anne
  6. december 2015 kl 22:20

  Superlækker opdækning! Jeg tror jeg har været med et års tid 🙂

 • Reply
  Line
  6. december 2015 kl 23:04

  Siden i sommers 🙂

 • Reply
  Marlene Høj
  6. december 2015 kl 23:12

  Jeg husker ikke helt præcist, men kan det passe at det er en 3-4 år?

 • Reply
  Ida Carstensen
  6. december 2015 kl 23:49

  Tror det er lige siden jeg flyttede hjemmefra – så det er jo på den gode side af 3 år 😉
  3 år der pist er borte, og nu sidder jeg godt plantet i bachelortiden, hvilket betyder “voksenlivet” venter meget snart (lidt for snart) om næste hjørne 😀

 • Reply
  Sofie Sky
  7. december 2015 kl 0:25

  Hej! Jeg er helt ny, og har lige opdaget din fine blog gennem disse julekalenderkonkurrencer. Men du skriver hyggeligt og vedkommende, så jeg tror ikke, du sådan lige slipper af med mig igen. 🙂

 • Reply
  Anne schelde
  7. december 2015 kl 0:34

  Sikke en præmie! Jeg følger ikke bloggen fast, men tjekker ind en gang i mellem. Aner ikke hvor længe.

 • Reply
  Dorte Brandi
  7. december 2015 kl 1:05

  Super smuk opdækning. Har fulgt med siden 2013 ??

 • Reply
  Charlotte
  7. december 2015 kl 5:56

  Aner ikke hvor længe jeg har læst med, men tallerkenerne vil jeg gerne vinde 🙂

 • Reply
  Tove Pihl Hjortgaard
  7. december 2015 kl 8:27

  Jeg har fulgt med på bloggen i årevis 🙂 Tak for nogle inspirerende indlæg!

 • Reply
  Dorthe Bille
  7. december 2015 kl 8:48

  Jeg er helt ny følger. Jeg blev opmærksom på din blog for et par dage siden

 • Reply
  Jeanet
  7. december 2015 kl 10:45

  Hvor er det bare et flot bord! Det kunne jeg godt lade mig inspirere af. Jeg er først blevet en følger i dag, hvor der er blevet henvist til din profil og denne konkurrence. Jeg glæder mig til at gå på opdagelse på din blog 🙂

  Mvh.

  Jeanet (jeanet_kristensen@sol.dk)

 • Reply
  Ulrika Landstrøm
  7. december 2015 kl 10:54

  Åhhh! Jeg elsker det her set! Jeg har ikke noget set overhovedet, mine 39 år til trods. De er virkelig perfekte. Krydser fingre så hårdt 🙂
  Har fulgt bloggen i flere år ?

 • Reply
  Katrine Andersen
  7. december 2015 kl 11:11

  Jeg er helt ny følger af din blog – men glæder mig til at surfe rundt og blive inspireret 🙂 Bordet her har i hvert fald fanget mig allerede!

 • Reply
  Kronborg
  7. december 2015 kl 11:45

  Jeg har fulgt dig i ca 2.5 år, fra da jeg startede med at følge blogs 🙂
  Hilsen Marlene ( Marlenekronborg@hotmail.com)

 • Reply
  Stina
  7. december 2015 kl 18:45

  Jeg følger dig på facebook, og har ikke gjort det ret længe, men synes at du har spændende indlæg 🙂

 • Reply
  sabine
  7. december 2015 kl 20:58

  Uha jeg vil også gerne vinde det fine stel. Jeg har fulgt dig i 2 år.

 • Reply
  Louise Oest
  7. december 2015 kl 22:35

  Har fulgt med i mange år også på dit tidligere domæne 😉 samt har jeg haft fornøjelsen af dit selskab et par gange 🙂

 • Reply
  Michelle Jensen
  7. december 2015 kl 22:39

  Jeg har fulgt med længe, 4-5 år vil jeg tro måske mere – jeg elsker den inspiration du giver og viser på bloggen derfor følger jeg med.

 • Reply
  Cecilie
  7. december 2015 kl 23:09

  Jeg har fulgt med et par år efterhånden. Dig kan man ikke få nok af 🙂
  Og sikke et pænt bord, jeg er helt vild med det hvide stel

 • Reply
  Isabella
  7. december 2015 kl 23:11

  Jeg har fulgt dig længe på instagram, men først for nylig er jeg begyndt at følge din blog.

 • Reply
  Nanna hoffgaard
  7. december 2015 kl 23:14

  Så fint julebord – lærkegrene er simpelhen så smukke!
  Har dig på insta længe og er først lige begyndt at følge din blog!

 • Reply
  Camilla K. Olesen
  7. december 2015 kl 23:36

  Sindssygt smukt stel, flot dækket bord og det er uden tvivl en julefest, jeg gerne vil inviteres til 😉

  Jeg har fulgt med på bloggen i ca. 3 år, tror jeg. Jeg finder ekstremt meget inspiration herinde – særligt ift. boligindretning, hvor jeg selv er elendig! 🙂

 • Reply
  Mette C
  8. december 2015 kl 10:48

  Det er virkelig et smukt julebord! Gid jeg kunne lave det lige så smukt. Men i det mindste kan jeg da prøve at vinde smukke tallerkner, og så tage den der fra 🙂
  Jeg kendte ikke din blog før Michala linkede til den på sin blog.

 • Reply
  Therese Warpe Jensen
  9. december 2015 kl 9:36

  Jeg kan ikke engang huske hvor længe jeg har fuldt med 🙂 et godt stykke tid !! Gad vide om jeg kunne gøre dig kunsten efter med den suoer flotte borddækning du har lavet….. hvis jeg skulle være såååå heldig at vinde 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.