Udgivet i 1 kommentar

Lidt råt og lidt blødt

IMG_2948Foto: Dorte Bak ©

English recap

Når man nu allermest har lyst til at hygge, så er det godt, man kan hoppe i et blødt outfit med lidt rå kant. Jeg har fundet flere nederdele, strik og neakers frem til jer som vil gøre mig stilen efter.

Jeg ved ikke, om det er hjemmearbejdssituationen, min alder eller bare sæsonen, men jeg har voldsomt meget lyst til at stavre rundt i blødt tøj, der ikke nager og snager. Kender du det? Det dur jo ikke med bløde bukser hele tiden, så jeg har et par velfungerende alternativer i skabet, som ikke ligefrem udstråler “jeg er doven”.
IMG_2946Outfitdetaljer: Jakke fra Black Swan / Strik fra H&M (gammel, lignende her) / Halskæde fra H&M (gammel) / Nededel fra Black Swan / Støvler fra H&M (gamle)

Jeg stopper som konsulent for Black Swan, og har derfor sendt kollektionen retur i sidste uge, da jeg afsluttede denne sæson.  Jeg vil gerne gøre mig umage med alle mine forpligtelser, men føler, at jeg negligerer bloggen og Schönbak, når det er højsæson med Black Swan, og derfor måtte jeg træffe beslutningen om at stoppe. Det har været nogle gode oplevelser, hyggelige aftener og brugbare erfaringer for mig, ikke mindst har jeg fået sat ansigt på nogle af jer, som følger med, og så har jeg jo også selv fået fyldt garderoben op med nogle super gode køb.

IMG_2949IMG_2953IMG_2951IMG_2945

Eftersom jeg har været så tarvelig at hoppe i tøj, der alt sammen er af ældre eller udsolgt dato, så har jeg lige sammensat en lille guide nedenfor til gode alternativer, hvis man nu sidder med lysten til at have et lignende outfit i garderoben.

 

blødt outfit1. Stribet strik fra Ganni / 2. Blød strik fra Samsøe Samsøe / 3. Stribet strik med rullekrave fra Mango / 4. Vamset strik fra Malene Birger / 5. Kroko sneakers fra Vans / 6. Sorte sneakers med foer fra Lacoste / 7. Denim skirt fra Diesel / 8. Lædernederdel fra Brantex / 9. Lædernederdel fra Day Birger et Mikkelsen / 10. Wrapped leather skirt fra Mango /11. Loafers fra Vagabond / 12. Grå kroko sneakers fra Woden

Julekalender – dagens låge

Klik i dag forbi hos Jeanett, der udlodder et GHD-krøllejern i julekalenderen. Deltag her. Frisøren i mig jubler, fordi GHD er et af de brands, der laver holdbare ting, der virker. Vinder du det her, har du det i mange år frem. Der er i øvrigt frist i dag for deltagelse i Kähler give away’en, så hop ind på dette indlæg, hvis du ikke har nået at deltage.

I dag er frisørdag, men jeg har et par strategiske huller i programmet, så derfor kunne jeg lige runde bloggen her midt på dagen. Jeg har dog også en mailboks, der trænger til lidt omsorg snart og diverse administrative tjanser, så jeg smutter igen. Håber, I har en god dag derude ♥

English recap

So my mood is definitely into soft outfits that don’t feel tight or in any other way annoying, and therefor this outfit or variations over this outfit is my favorite theses days. All of the styles are either old or sold out and therefor I have found nice alternatives for you if you wish to copy and paste.

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Find meget mere stil og mode her

1 tanke om “Lidt råt og lidt blødt

  1. Lækkert outfit der både er flot og hygge-varmt. Og krydret med dit store smil gør billederne mig bare i godt humør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.