Udgivet i 4 kommentarer

Min playliste til December

2015-12-02 01.39.02Foto: Dorte Bak ©

English recap

Sidste måned lancerede jeg et nyt tiltag her på bloggen, nemlig en slags musikklub, hvor jeg deler min top 10 playliste og tager imod jeres input. Her kommer mine 10 til at strø humør over december måned.

Det var med en vis tvivl, at jeg smed et nyt koncept ud på bloggen for en måned siden, men jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt, hvis vi som blogger til læser og vice versa kunne dele lidt af det gode med hinanden. Al begyndelse har sine udfordringer, så naturligvis blev jeg ikke ligefrem lagt ned med jeres input, men de af jer som hoppede med på vognen, glædede mig med jeres favoritmusik, som jeg har nydt at lytte til. Jeg håber selvfølgelig, at der er endnu flere af jer, som har lyst til at inspirere mig med jeres musik-favoritter. Jeg elsker at finde nye perler, og selvom der er langt imellem dem, så virkelig går ind, så er det nu dejligt med musik til arbejdet.

2015-12-02 02.16.29

 

Min top 10 playliste

Her er mine favoritter pt. Lad mig høre, om du opdager noget godt i min playliste, eller endnu bedre; del med mig hvad du lytter meget til for tiden.

 1. Hold on, we’re going home med Karlijn Verhagen og Mike Attinger
 2. You & me med Disclosure
 3. Cover af Beoynce’s Halo med Ane Brun og Linnea Olsson
 4. Miss You med Trentemøller
 5. Don’t give up on me med Solomon Burke
 6. Try med Liss
 7. Little Lou, Ugly Joe Prophet John med Belle & Sebastian
 8. Holly jolly christmas med (sorry guys!) Michael Bublé
 9. Lät du henne komma närmre med smukke og dygtige Melissa Horn
 10. I ain’t enough med Oh Laura

Der ligger et par damer i listen, som jeg længe har haft stærke følelser for. Ane Brun med hendes dybe, blød og runde klang og Melissa Horn, der har det yndigste ydre, men med lidt mere rå fanden-i-voldsked i stemmen. Nummer 1 har jeg hørt på repeat i flere uger nu, og kun når jeg har kunder i stolen accepterer jeg andre sange i højtaleren. Jeg kan trods alt ikke tillade mig kun at spille én sang på repeat for andre – i nogle sammenhænge kan det vel næsten sammenlignes med tortur?

Hvis du følger med i julekalenderen, så er dagens låge her. Hvis du har lyst til at lege med, så smid en kommentar med titlen og kunstneren eller endda link til sangen, som du gerne vil dele med os andre. Jeg håber på jeres input og glæder mig til at opdage nye tunes ♥

English recap

So I’ve thought about this for a while and I hope you would like to give input? Every month I will share 10 songs that rocks my world – maybe I can point you in a new direction, but hopefully you would like to give your personal input by sharing a song that does something magic for you. Just throw a comment and I will look forward to listening to your song

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

4 tanker om “Min playliste til December

 1. Skønt med nye anbefalinger Dorte, jeg vil lede efter dem når jeg får en ledig stund.
  Lige p.t. nyder jeg “Do you” med Jarred James og “You raise me up” med Josh Groban

  1. Åhhh Josh Groban, ham havde jeg helt glemt – tak! 🙂

 2. Sikke skønne sange og hvilken god ide at dele musik. Den har jeg ikke lige fået med i sidste måned. KH Rikke

  1. Tak for det, jeg får ofte nye favoritter hos andre, så jeg synes jo det er oplagt at vi kan dele med hinanden her også ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.