Udgivet i 2 kommentarer

Mit hjem i julestemning

IMG_8246Foto: Dorte Bak ©

English recap

Et par glimt fra de hjørner af mit hjem, som har fundet julestemningen frem, og så noget om, hvorfor jeg har ekstra fokus på at nå julepyntningen i år – jeg får nemlig besøg snart.

Det er ikke fordi, her er overpyntet, men der har da efterhånden indfundet sig et par hjørner med hyggelig julestemning. I år har jeg gjort mere plads til det naturlige og let underspillede, som passer ret fint til mit humør og hvor jeg mentalt befinder mig. Den kommende uge kommer der juletræ på matriklen og så bliver julestemningen nok mere komplet.

Jeg får besøg af  et par boligstylister, der skal fotografere vores julehjem. Det betyder, at jeg får gjort mig lidt mere umage og går mere struktureret til værks med mine to do’s, for der er da lige et par forberedelser, jeg gerne vil nå i mål med. Du kan lige få et par glimt fra dagens hjem, og mon så ikke der kommer flere af slagsen senere på måneden?

IMG_8238 2015-11-28 23.46.49 // De fine blå og hvide engle har en helt særlig historie, som jeg glæder mig til at dele med jer meget snart. De er sponseret af Dansk Blindesamfund og utroligt fine i deres udtryk // 2015-12-05 00.56.31

I dag har jeg haft Lukas Graham i mine ører og hoved, for jeg er høj på en fed koncertoplevelse i et stopfyldt Forum i går. Hans opvsrmningsven, Patrick Dorgan gjorde det nu heller ikke helt skidt. Nøj sådanne koncertaftener er stærkt undervurderede.

Julekalender

Dagens låge i vores julekalender er hos P for Pernille, som udlodder en eksklusiv taske fra Leowulf. Klik over på P for Pernille for at se mere og deltage. De øvrige lodtrækninger, som I stadig kan nå at deltage i, er:

  • Gavekort på 200£ til Asos. Deltag hos Miss Jeanett her – frist i dag 6. december!
  • Smukke tallerkender fra Pillivuyt til en værdi på 2760,- kr. Deltag her hos mig lige her – frist i morgen 7. december
  • En lækker Dolce Gusto Kaffebrygger til en værdi på 1999,- kr. Deltag hos Aniston.dk her – frist den 9. december

Jeg vil nu trisse ud i mit køkken og tømme køleskabet for æbler, gulerod og ingefær, for jeg har fået en slowjuicer i tidlig julegave af min mand, og den skal da prøvekøres. Uhm, jeg kan næsten ikke vente ♥

English recap

I am dedicating som focus to my homes christmas decor these days. I’m not stressed about it, but I am hosting a photoshoot in a short while and therefore have some to do’s on my list. These are just a couple of glimpses from todays home. Yesterday I went to a koncert with danish artist Lukas Graham and I’m high on happiness.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Mit hjem i julestemning

  1. Hvor er din juleindretning bare virkelig fin! Smukke, enkle detaljer.. Særligt er jeg ret vild med dit stofophæng med kirken – det bliver noget nostalgi til de mere moderne elementer!

    1. Ihh tak da. Jeg elsker både de kitchede, traditionelle pynteting og de moderne designlækkerier og heldigvis synes jeg sagtens de kan kombineres. Tak for de søde ord ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.