Udgivet i Skriv en kommentar

Nemme ideer til naturlig julepynt

IMG_2851Foto & styling: Dorte Bak ©

English recap

Her får du inspiration til at skabe en naturlig julepynt, der er let, underspillet og elegant i dit hjem. 

I år har jeg valgt at tage julepynten i en langt mere grøn og naturlig retning end tidligere år. Jeg er begejstret for de grønne indspark som eucalyptusgrene, enebær, fyregran og julestjerner, som virkelig kan tilføre fin og sart julestemning i både små og store hjem.

Dertil er julepynten for det meste også langt mere underspillet end min sædvanlige stil, og ved I hvad? Jeg elsker det. Jeg er nærmest helt stolt af mig selv, at jeg kan “holde mig i skindet” og for en gangs skyld ikke kaster om mig med glitter og farver. Juletræet har fået farver, men det kan jeg lige vise jer en anden dag. Og der har også sneget sig et par glimmerrensdyr ind, men det er i det små.

Fine naturlige ideer til julepynt

2015-12-11 04.19.48

Lav en minimalistisk krans med ståltråd, fyregran og en lille klokke. Husk at lave en lille løkke med ståltråden, så den kan hænges på et søm.

IMG_2866

Fyr lidt julestemning efter dine kaktusser og sukkulenter. Her har jeg plantet en lille julestjerne med jordknold i potten, og så bare et lidt humoristisk indslag er at klippe papirblade at pynte med. Er det for fjollet? Jeg kan ikke helt beslutte mig…

IMG_2865

 

De søde mosstager har I taget godt imod, og nogle af jer har endda lavet jeres egne og vist mig på Instagram. Fantastisk! Men det er også et virkelig nemt trick og meget sødt og sjovt.

IMG_2872

En stuegran er aldrig en dum ide, men den har da også fået en del spotlight i år. Mange har én og måske fordi den er knap så bastand som et stort juletræ. I hvert fald har jeg den også, og jeg har ladet et lille rensdyrlam flytte ind under træet.

IMG_2873

Simpelt, men meget pænt, er det at binde lidt velourbånd omkring en grøn dusk, for at hænge den på et søm.

Collagen illustrerer ret præcist den stemning, jeg søger at skabe i mit julehjem anno 2015.
IMG_2851Collageinfo: Krans: Dorte Bak / papirklip: One dog Woof / Opdækning: Broste Copenhagen / Kurv med gran: Emily Quinton

Hvis ikke du ligefrem har en have, som forsyner dig med grønne duske og grene, så kan de købes til fornuftige priser. Tænk naturligt og tænk også lidt ud af boksen, så kommer der nogle fine ting ud af det.

Er du vimmer, jeg nyder lige tiden på langs her i sofaen. Det er tiltrængt efter en meget travl uge, men jeg kan berette, at mit hus nu er julefotograferet, de fleste julegaver er købt, og den første portion småkager og konfekt er spist, så nu skal anden omgang laves (og spises) ♥

English recap

This year my christmas decor has taken a more natural and green turn than former years. I find that it bring tranquility to my home and the more subtile decor really suits me right now. You can easily make a wreath out og pine branches and some craft wire. Or simply tie a bow of velvet ribbon on some branches and hang them on a hook. Also try to style your cactusses with Poinsiettas and some paper cut leafs. The ground pine is very popular this year and has also moved into our home. Under the tree a little glitter lamb has found shelter.

The collage pretty much nails my inspiration for this years decors with thanks to Emily Quinton, Broste Copenhagen and One dog Woof.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find flere tips til din indretning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.