Udgivet i 2 kommentarer

Nyta%CC%8Arshilsen og nytårskage

2015-12-31 01.26.14Foto: Dorte Bak ©

English recap

Her tjekker jeg ind ganske kort for at ønske jer alle et super fantastisk godt nytår, og så kan I jo lige få lov at se nytårsdesserten, som jeg har lavet i år.

Vi fejrer nytåret hos nogle venner i aften, og i år har vi valgt selv at stå for maden. Mange år har det ellers været mad fra diverse af byens lækre tilbud, men ikke i år. Jeg har blandt andet lavet vores dessert, som er en lækker islagkage med mandelmarengsbund og chokolade og baileys-is. Mmmm.

Naboerne skal vi også lige skåle med her kl. 14.00 og så skulle manden lige klippes også. Nåh, men jeg det var egentlig slet ikke det, jeg ville dele med jer, nærmere benytte lejligheden til at sige jer tak for interessen for min blog. Jeg er glad for, I læser med, og jeg er beæret over, at mine tanker kan danne grundlag for jeres refleksioner og måder at skabe hverdag på. Jeg elsker jeres hilsner, som kommer både her i kommentarfeltet, på mail og på Facebook, og det er blandt nogle af grundene til, at jeg elsker at blogge. Uanset hvor og hvordan I vælger at fejre nytåret derude, så håber jeg det bliver en god, hjertevarm og sikker aften for jer alle.

2015-12-30 04.14.552015-12-30 04.19.212015-12-30 04.18.482015-12-30 04.10.402015-12-31 01.26.14

Nyta%CC%8Arsneglene er klar og både jeg og pigerne har snuppet den pink glitterlak på (Depend). Jeg har lavet et par skåle med børnevenlige eftermiddagssnacks med flag og chokoladeovertræk, blandt andet også tyndtskåret kyllingepålæg rullet om melon. Mine piger elsker den slags – de kalder det hapsetid!

Islagkagen er en gammel opskrift, som jeg har prøvet kræfter med flere gange. Den er at finde i Karolines Kogebog, men hvis ikke du er ejer af den gammeldags papirversion, så finder du også opskriften her. Jeg bruger baileys og mandler til min, og den er altså GOD. Lysene med “RIP DIET” passer godt til denne kaloriebombe, de er købt i Riceteria i Odense.

Jeg ønsker jer alle det bedste nytår – pas på jer derude. Jeg kan ikke vente til at dele min hverdag med jer igen i 2016 ♥

English recap

Just checking in to wish you all a happy new year. I am in charge of dessert tonight so I made a homemade cake with chocolate and baileys ice cream. Please be careful tonight and stay away from danger and the enjoy a happy night. Thanks for following the blog – I can’t wait to share my every day life with you in 2016

2 tanker om “Nyta%CC%8Arshilsen og nytårskage

  1. eej hvor ser den lækker ud, godt nytår 🙂

    1. I lige måde, den var alt for lækker ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.