Udgivet i Skriv en kommentar

Nyta%CC%8Arskjoler (til mor) i alle prisklasser

Nyta%CC%8ArPhoto via Style 2020 academy

Det handler om nytårskjoler i dag, for her er 18 ret så fine bud på en festkjole, du kan bruge både til nytårsaften og til mange begivenheder efterfølgende.

Værende mor til mindre børn, så er det ikke det vilde nytårsskrud, der trækker til nytårsaften. I stedet foretrækker jeg en kjole, der nok er, eller kan være, anvendelig i dagligdagen på en festlig manér. Her har jeg samlet nogle fine bud på sådanne kjoler, og de kommer i alle prisklasser, det lover jeg…

IMG_31301 / 2 / 3

IMG_31314 / 5 / 6

IMG_31327 / 8 / 9

IMG_313310 / 11 / 12

IMG_313413 / 14 / 15

IMG_313616 / 17 / 18

Vi holder en rimelig stille og rolig nytårsaften i år. Det bliver i godt selskab af nogle vennepar og deres børn, og jeg har faktisk kun forventninger om det hyggelige selskab. Fyrværkeri, big bangs, nytårsforsætter og alt det andet, det er jeg ligeglad med. Hele nytårshalløjet har aldrig rigtig bidt på mig, og faktisk synes jeg altid at blive lidt melankolsk omkring hele “vi afslutter året”-stemningen. Måske du kender det? Det betyder imidlertid ikke, at jeg ikke vil se godt ud sådan en aften, blot at jeg mere er til en kjole, som jeg kan blive glad for efterfølgende også, og jeg må jo tilstå, at der ikke er så mange “pailletkjole med slæb”-begivenheder i mit liv lige pt… thank God!

Dagens låge i blogjulekalenderen er hos Pernille, der har et gavekort på 3000,- kr. til Hummel. Gå til konkurrencen her og hvis du stadig har mod på de store præmier, så kig forbi i morgen, hvor jeg åbner min sidste låge med lækre nyheder fra Kristina Dam Studio ♥

English recap

New Years is coming up and I’m looking into some outfits that would suit my sort of New Years Eve. I’m not attending a big bang but instead we’re having a child friendly family night with a couple of friends. It’s perfect for me, since I’m really not that into the New Years hype, but I do like the idea of looking good though and therefore I have chosen some dresses that are not all that bling, but much more elegant and sophisticated – enough to even be worn on everyday occasions as well. 

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.