Random facts og en vinder

IMG_1620Foto: Dorte Bak ©

English recap

Jeg kaster mig her til aften ud i et indlæg, som jeg har ladet mig inspirere til qua jeres input i Kähler-konkurrencen. Desuden annonceres en vinder af de fine Unico-sager.

Jeg har ofte set denne type indlæg hos andre, og har altid nydt at læse dem, men alligevel altid afholdt mig fra at skrive dem, fordi jeg ikke var helt klar. Nu gør jeg det, og jeg håber så, at I vil grine lidt af/med mig og måske synes, det er hyggeligt.
Nederst i indlægget annonceres den heldige vinder af Unica-skønhederne fra Kähler. Men her kommer først 10 random facts om mig, så hokus pokus, mig i fokus:

 1. Jeg er super sensitiv overfor støj, så hvis manden tænder støvsugeren uden et forvarsel, fryser hele mit system i et par sekunder. 
 2. Jeg elsker min børn, og jeg elsker at have børn, men for pokker hvor synes jeg også, det er hårdt til tider. Man kommer virkelig ud i nogle mørke kroge af sin egen person og bliver (lidt for) bevidst om egne begrænsninger. Jeg er lykkelig og afklaret med, at jeg aldrig skal være småbørnsmor igen og jeg stornyder, at dem jeg har er store og sjove det meste af tiden. 
 3. Jeg er verdensmester i at igangsætte nye projekter, som aldrig når i mål. Jeg er drevet af ideen, planlægningen og så det færdige resultat. Alt det praktiske derimellem bør jeg have folk til, men sådan er det jo sjældent, så enten skal jeg have et skub af manden eller også skal jeg virkelig tage mig sammen. 
 4. Jeg savner min far hver dag, og selvom det er ved at være 8 år siden, han døde pludseligt og for tidligt, så kan jeg stadig får pludselige grådanfald. Jeg synes, det er så tarveligt og trist, at jeg skal være voksen uden en far og endnu mere at han skal gå glip af så mange fine ting, som for eksempel sine børnebørn, mit bryllup og resten af hans liv. 
 5. Jeg er, til manges overraskelse, temmelig introvert, og synes til enhver tid at en hyggeaften med en veninde eller to er langt federe end en ordentlig abefest. 
 6. Jeg spillede violin som barn, og var var vist rimelig dygtig til det, men stoppede af uforklarlige grunde. Jeg håber, at jeg en dag genoptager spilleriet. 
 7. Jeg er hjerteopereret på grund af en ufarlig men meget belastende arytmi, der opstod hver gang jeg puttede mad i munden. Nogle gange så voldsomt at jeg nær besvimede! Det er væk efter operationen, som jeg i øvrigt synes var vanvittig spændende, idet jeg lå vågen imens. 
 8. Selvom jeg aldrig blandede privatliv med kunder, så måtte jeg sande, at min fremtid lå sikkert og godt hos Morten, der var min kunde i den frisørbiks, jeg arbejdede i på det tidspunkt. 
 9. Jeg elskede diktat i skolen. Det var bare dagens bedste overraskelse, når læreren hev sådan en sag frem fra skuffen. 
 10. Jeg ELSKER at sove, og sover helst omkring 9 timer hver nat. Jeg sover tungt, og jeg hører intet – heller ikke mine børn! Den klarer manden (ja, jeg er sgu ret heldig)

IMG_2988

 

Julekalender update og en vinder

Nu skal jeg lige gøre en læser rigtig glad, for jeg har fundet en vinder i lodtrækningen om de smukke ting fra Kähler. Først og fremmest skal I have tak for deltagelsen og interessen. Ikke mindst for de fine ord, I har lagt her på siden, som jeg mildelst talt er begejstret for at læse. Den ene vinder, som er så utroligt heldig at vinde 2 vaser, en urtepotte og en skål fra Kählers Unico-serie, hun hedder såmænd Henriette, og jeg sender en mail til hende i morgen.

Puhada jeg er træt, så jeg hopper skisme i kanen med en kop the og tid til lidt bloglæsning for en gangs skyld. I morgen formiddag åbner jeg den næste låge i julekalenderen. Glæd jer ♥
English recap
I thought I’d like to share some random facts with you guys. I some times read likely about other bloggers and I enjoy getting to know them just a little bit more. Maybe you’d also like to know a bit more about me, blogging to you every day? Her we go:

 1. I am super sensitive to noise, and if my husband turns on the vacuum cleaner without a warning, it freezes my entire system for a few seconds.
 2. I love my children and I love to have children but damn I also think it is hard at times. It really comes out in some dark corners of ones persona and being (slightly) aware of their own limitations. I am happy and serene that I shall never be mother of small children again and I greatly enjoy that the ones I have are great and fun most of the time.
 3. I am the world champion in launching new projects that never reach the goal. I am driven by the idea, the planning and then the final result. All the practical in between pretty much requires assistance.
 4. I miss my father every day, and although it is almost 8 years ago, when he died suddenly and prematurely, I still have sudden outbursts of crying. I think it is so unfair and sad that I have to be an adult without a father, and even more that he is missing out on so many fine things, such as his grandchildren, my wedding and the rest of his own life.
 5. I am, to the surprise of many, rather introvert, and prefer at any time a cozy evening with a friend or two much more than a proper binge.
 6. I played the violin as a child and was shown reasonably good at it, but stopped inexplicably. I hope that one day I will resume playing.
 7. I had heart surgery because of a harmless but very annoying arrhythmia that occurred every time I put food in my mouth. Sometimes so violently that I almost fainted! It’s gone after surgery, which I by the way thought was crazy exciting, as I lay awake while.
 8. Although I never mixed privacy with customers, I had to realize that my future was safe and well with Morten, who was my client at the hairdresser I worked with at the time.
 9. I loved dictation in school. It was just the best surprise when the teacher pulled such a case from the tray.
 10. I LOVE to sleep, and sleep anywhere around nine hours every night. I sleep heavily, and I hear nothing – not even my children! My husband takes care of that part of parenting (yes, I’m damn right lucky)

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Follow:
0
Share:

3 Comments

 1. Jane
  16. december 2015 / 21:51

  Hej Dorte, skønt indlæg – tak for det.
  Der var nogle punkter, som ramte ret så meget plet her hos mig. Børn (barn i mit tilfælde), er en fuldstændig vild, fantastisk og til tider helt uregerlig gave her i livet. Kan i den grad også sætte mig til vægs i det mærke hjørne ind i mellem.
  Fester og venindehygge…Har netop været til den årlige julefrokost på mit arbejde. Det var jo meget hyggeligt, god mad osv. Jeg må dog indrømme at jeg mere end én gang tænkte, at en aften i mine veninders selskab havde været langt mere værdifuld for mig. Det var dog ikke en holdning jeg luftede offenligt..
  Søvn, 9 timer. Ja tak. Gerne mere af det. Jeg bliver totalt skeløjet når klokken nærmer sig 22 – og ofte før.

  Så ja…du er ikke alene, jeg følte mig truffet.
  Tak for en super god blog, skønt med varierende temaer og din ærlighed.

 2. 16. december 2015 / 23:00

  Dejligt indlæg.
  Dog ramte et punkt mig særligt, nemlig det med din far. Selvom det kun er 4 år siden, at min far gik bort også i en alt for ung alder, så kan jeg også sagtens nikke genkendende til det du skriver om, at det er så trist, at han ikke har kunne opleve dine børns opvækst, dit bryllup ja i det hele taget dit liv lige nu og her. Sådan har jeg det nemlig også med min far.
  Men jeg ved, at han kigger med fra ovenlys.

 3. Tina J
  17. december 2015 / 9:14

  Har det som dig i nr 1 + 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));