0
Bolig inspiration

Sådan fremhæver du rummet med gardiner

2015-12-28 04.39.23

Om gardiner, og alt det gode og overraskende, de kan tilføre et rum, hvis du vælger den rette løsning.

(Indlægget er sponsoreret af Stila)

Jeg har skumle planer om at sætte grå velourgardiner op i vores stue. Lige der ved vinduet på det øverste billede, og jeg har på fornemmelsen, at I nu sidder nogle stykker og tænker “what??”. Og dog, for se lige på billedet og vær enig med mig i, at der mangler noget. Selv elsker jeg gardiner, og har altid været vild med den effekt, man kan skabe med gardiner. Når mange har negative associationer til gardiner, så tror jeg det kommer sig af de mange eksempler på gardinstænger, som bare er knaldet op uden hensyntagen til rummets vinkler, højde og stofvalg. Nu har det jo også været håbløst umoderne med gardiner i mange år, hvor favoritvalget har været klassiske rullegardiner og foldegardiner. Jeg mener, at vi efterhånden er modne til at se på gardiner med ny øjne, for det kan som sagt forvandle et rum med det rette gardinvalg.

Jeg glæder mig til at kunne vise jer ovenstående billede med gardiner fra gulv til loft, for jeg er sikker på, jeg derved får fremhævet rummets lofthøjde på en god måde. Her imidlertid bruger jeg billeder fra Stilas hjemmeside, men jeg har leget lidt med dem, for at vise jer forskellen. Om man er til det ene eller det andet må i sidste ende være en smagssag.

1
2

Du kan godt se forskellen ikke – det ene rum, virker åbent og stort, det andet bliver mere intimt og varmt. Ingen af dem er forkerte, da det jo dybest set er smag og behag. Hvad er mon dine tanker om gardiner?

Jeg pinner masser af gardiner på Pinterest, så hvis du søger inspiration til, hvordan du kan bruge gardine i dit eget hjem, kan du se dem her.

Jeg har allerede købt ind og gjort klar til vored gardinprojekt, så nu skal vi bare se, hvornår vi “gider” sætte dem op. Vi har trods alt juleferie, og man skulle jo nødig overanstrenge sig 

English recap

I’m planning to put up some grey velvet curtains in our livingroom in the hopes og creating a more dramatic touch and at the same time defining the hight of the ceiling. Shown in the examples you can see the difference it makes to have og not to have dark colored curtains from ceiling to the floor.  Don’t you think it will suit our livingroom? 

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget er sponsoreret / This post is sponsored

Find mere inspiration til din bolig her

Du kunne også være interesseret i

4 Kommentarer

 • Reply
  Kathrine W
  30. december 2015 kl 3:16

  Jeg er en erklæret gardin-elsker, og som barn tegnede jeg altid lange gardiner i vinduerne. Da jeg flyttede til en lejlighed med stukloft, satte jeg straks 2 meter lange gardiner op – de giver rummet en følelse af herskabslejlighed?

 • Reply
  thea
  31. december 2015 kl 1:19

  Super fedt indlæg og billeder
  btw er helt vild med sneen på din blog haha det er mega fedt

  // http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   4. januar 2016 kl 12:53

   Jamen tak, dejligt du kan bruge det. Sneen er hyggelig, virker vist ikke på mobilen dog, men så er der en god grund til at sætte dig ved desktoppen ? kh Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.