Udgivet i 1 kommentar

Servietringe – en hurtig DIY

Servietringe - en hurtig DIYFoto & styling: Dorte Bak ©

English recap

Det er blevet tid til at annoncere en vinder af den smukke Boulogneserie fra Pillivuyt. Først skal I dog lige se, hvordan jeg har forvandlet toileruller om til smukke servietringe. En DIY, som nemt kan gøres efter.

Måske dette deler vandene, men jeg håber, I synes om ideen uanset om man er pro eller con mit materialevalg. Jeg har lavet servietringe med brugte toiletruller og mink, som jeg havde i gemmerne. Måske I husker, at jeg tidligere skrev om kreative projekter med emballage, og her fandt jeg altså en sjov lille ting, jeg kunne bruge de brugte toiletruller til.

Minken er materialet, som jeg tænker, deler vandene. Jeg har faktisk selv været i tvivl om, jeg ville benytte mig af det, men sagen er den, at jeg for et et års tid siden blev stukket et par afklippede dele i hånden, som kom fra en sød, ældre dame, jeg kendte, da hun var i live. Pelsen har hun vist haft siden tiden før det var moderne at have en holdning til den slags, og derfor besluttede jeg at tage imod de i øvrigt ret skønne afklip. Jeg vil nu opfordre dig til ikke at gå ud og købe mink, derimod finde noget fake-fur, hvis du drømmer om at prøve lignende DIY.

Servietringe - en hurtig DIYServietringe - en hurtig DIYServietringe - en hurtig DIYServietringe - en hurtig DIY

Vinderen af Pillivuyt-konkurrencen

TUSIND tusind tak for den fine respons på Pillivuyt-konkurrencen. Det er jeg helt vildt glad for, ikke mindst alle de fine kommentarer, hvor jeg kan se at I er både mange nye her (velkommen til!) og flere, som har været her i årevis. Det er jo helt vildt at tænke på, at vi har fulgtes i så lang tid, så tak for det.

Den heldige vinder af 18 Boulogne-tallerkener hedder Lene og skrev: “Har fulgt med en 3-4 måneder:) Skal for første gang stå for juleaften, og vil elske at dække bordet med smukke tallerkener (særligt taget i betragtning af, at vi ikke ha 6 ens tallerkener – haha)”.

Lene, du modtager en mail fra mig i dag, hjerteligt tillykke!

Lodtrækningen skete med hjælp fra random.org.

Dagens låge i vores julekalender finder du ovre hos Pernille, som har populære smykker fra Jane Kønig som præmie. De har en værdi på 2200,- kr. så der er bestemt lidt at forkæle sig selv med, hvis nu man vinder. Hop over til Pernille for at deltage ♥

English recap

It’s time to announce the winner of the beautiful Boulogne collection from Pillivuyt. First, however, I want to share a quit DIY with you on how to transform toilet paper rolls into napkin holders. 

I know this is controversial but I used mink on the rolls. I’ve actually been in doubt whether how I should feel about using it, but the fact is that I one a year ago received som cut offs from a sweet, elderly lady I knew, when she was still alive. She has had the coat since the time before it was fashionable to have an opinion against fur and therefore I decided to accept the otherwise quite lovely pieces. I of course urge you not to go out and buy mink, on the other hand find something faux fur, if you wish to try this DIY. Cut the paper rolls into shorter rolls and glue the fur onto the ring. Simply let it dry and they are then ready to set a beautiful table.

The winner of 18 beautiful plates from Pillivuyt is Lene who will receive an email from me today.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find mere inspiration til kreative projekter her

1 tanke om “Servietringe – en hurtig DIY

  1. Hvor er det en fin tanke, at du bruger din nu afdøde bekendtes pelsstykke, så det kommer i brug – og på en så fin måde. 🙂
    Hvorvidt jeg er fan af toiletpapirruller på spisebordet er så en anden sag, men nu kan toiletrullen jo have været brugt andre steder end lige på toilettet og dermed ikke have bakterier siddende på sig, om ikke andet kan den jo få en gang spraylak (før påliming af minken) for at forsegle eventuelle bakterier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.