Udgivet i Skriv en kommentar

Skab en personlig stil med design og second hand-fund

Vintage-outfit_dress_retrokjole_4Foto: Dorte Bak ©

English recap

Om genbrugsgaver, finurlige fund og personlig stil. I dag handler det om en lille perle, jeg gerne vil dele med jer, men jeg guider jer også hen til den første åbne låge i den store julekalender med en lækker præmie fra Me & the Met.

Der bliver skrevet en del om genbrugsfænomenet for tiden, og der er generelt fokus på det bæredygtige perspektiv, hvilket jeg er glad for. Der er for eksempel denne artikel om genbrugsjulegaver, hvor min søde blogkollega, Louise, optræder, ligesom jeg oplever, at Den Blå Avis har sat kræfterne ind på at illustrere, hvordan genbrug ikke bare er skrammel, men derimod virkelig kan være vejen til en unik stil i både boligen og klædeskabet.

Jeg har en veninde, der har kastet sig ud i et lidt modigt projekt. Ligesom jeg, har hun kvittet jobbet, for at dedikere sig en hobby, som hun håber at kunne få skabt et rigtigt job ud af. Bob & Lutetia er en vintageshop på Instagram og Facebook, som har et selektivt udvalg af tøj til stilbevidste kvinder samt børnetøj. I sortimentet finder du både kendte og ukendte brands, noget er vintage, mens andet er second hand, men vigtigst af alt, så er det hele udvalgt med nøje hensyntagen til stand, finurligt udtryk eller klassiske anvendelsesmuligheder. Jeg har plukket mine favoritter fra det nuværende sortiment.

Skab en personlig stil med design og second hand-fund

De hvide sko er ret fantastiske, desværre en str. 39, så jeg kan ikke passe dem. Der informeres ret grundigt om stand og størrelser, og jeg ved at Frida har fokus på god og personlig service i forhold til det med at finde ud af om tøjet passer og så videre. Der er i øvrigt et juleudsalg igang hos Bob & Lutetia, så find butikken på Facebook her og Instagram her.

Julekalender

I dag har Louise fra Guld.log åbnet den første låge i den store blogjulekalender. Præmien er et gavekort på 2000,- kr. til en af mine yndlingswebshops, Me & the Met. Det kunne jeg godt selv bruge, og netop når vi taler vintageshopping, så elsker jeg jo at kombinere et unikt second hand-fund med en luksusstyle i den klassiske genre, som de i hvert fald har masser af hos Me & the Met. Hvis jeg vandt gavekortet, ville jeg på stedet klikke denne fine sag hjem og kombinere med den snoede halskæde i collagen fra Bob & Lutetia. Eller hvad med den smukke blå nederdel fra yndlings-Kokoon kombineret med den orange strik fra Fred Perry ovenfor?

Klik forbi Guld.log og deltag i lodtrækningen her

Hvordan har I det med at jeg smider en kageopskrift i hovedet på jer meget snart? Jeg håber, I er klar på lidt glutenfrit julebagværk, for det er præcis, hvad jeg har i ærmet til jer ♥

English recap

There is a lot of talk about recycling and giving second hand gifts for christmas. I’m glad to see a focus on the sustainable perspective, and since I’m already a fan of vintage clothing to bring a personal touch to the wardrobe I’m happy to share a little vintage shop with you guys.

Bob & Lutetia is driven by my friend who has engaged in a little daring project. Like me, she has quit her job to dedicate herself to her passion for second hand shopping. Bob & Lutetia is a vintage shop on Instagram and Facebook, which has a selective range of clothing for style-conscious women and children. The range includes both known and unknown brands, some things are vintage, while others are second hand, but most importantly, it is all selected with careful consideration to the condition, quirky expressions or classical usage. I have picked my favorites from the current range in the collage shown above.

The white shoes are fabulous, unfortunately, size 39 and too big for me. Service is on a high level at Bob & Lutetia as I know that Frida focuses on good and personal service in relation to the find out about whether the clothes fit. There is also a Christmas sale at Bob & Lutetia, therefore find the store on Facebook here and Instagram here.

……………

LINKS & CREDITS
Photos & graphics by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Se med i mit klædeskab her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.