Slowjuicer, min nye bedste ven

Slowjuicer, min nye bedste venFoto: Dorte Bak ©

English recap

Jeg har fundet en god slowjuicer til en fornuftig pris, og derfor er jeg gået lidt amok i lækre juicer. Jeg deler min foreløbige erfaring med jer her.

I, som følger med regelmæssigt, har nok opfanget min nye interesse for juicer. Sandt som det er skrevet i overskriften, så er det gået hen og blevet min nye addiction. For en gangs skyld en sundere en af slagsen, og jeg har et par absolutte favoritvarianter allerede.

En god slowjuicer til en god pris

Det tog mig ret lang tid at blive bare lidt klog på juicer-markedet, for selvom jeg havde gjort op med mig selv, at det skulle være en slowjuicer, så er der bare stor prisudsving på maskinerne, og ingen logik i forhold til hvorfor den ene koster mere end den anden. Jeg stod i en situation, hvor jeg ikke turde investere i noget billigt af frygt for at få noget skrammel, men omvendt havde jeg heller ikke lige råd til at bruge 3000 kr på en køkkenmaskine.

Jeg fik en dag en anbefaling om en slowjuicer, der både er billigere end de fleste jeg har set på og samtidig er vurderet bedst i test i Politiken. Derfor tog vi en hurtig beslutning og klikkede den hjem, fordi den rent faktisk var nedsat på tidspunktet. Det blev en Wilfa Slowjuicer, og den har på ingen måde skuffet os herhjemme. Den er relativt lille, den fungerer som den skal, er nem at samle og skille ad, og derfor nem at rengøre.

Til min store begejstring har jeg derfor en hel kande med juice i køleskabet hver dag, så jeg kan drikke lidt grøntsager i løbet af dagen.

Slowjuicer, min nye bedste ven Slowjuicer, min nye bedste ven Slowjuicer, min nye bedste ven

Min klare favorit er helt sikkert gulerod, æble og ingefær. Den er sød med lidt kant, og nem at lave. Jeg har kørt en stor ingefærrod igennem maskinen og hældt det på et lille glas, så jeg nemt kan tilsætte den ønskede mængde til min juice. Det gør det nemmere at dosere smagen frem for at skulle køre ingefær gennem hver gang.

Foruden favoritdrikken, så eksperimenterer jeg en hel del, og nogle varianter har været knap så heldige. Jeg bruger gerne rødbede, grønkål, appelsin, citron, ananas og rød peber. Jeg har ikke prøvet med avocado endnu – jeg er lidt nervøs på konsistensen, men ved omvendt at der er mange, som elsker det. Har du mon prøvet det?

Nå, men kære læsere, hvis nu I sidder med gode tips og forslag til kombinationer, jeg skal prøve, så smid endelig en kommentar. Jeg er jo total newbie her, og har masser at opdage…

Julekalenderens åbne låger

Dagens låg ei julekalenderen rummer lækre luksushåndklæder fra Georg Jensen Damask. De har en værdi på 2000,- kr. og kan sende dit badeværelse direkte til spa-himlen. Konkurrencen finder du hos Jeanett lige her.

Husk at du også kan vinde luksus til soveværelset, nemlig et velour sengetæppe til 3400,- kr. fra Broste Copenhagen. Hvis du har børn, tror jeg også du vil have lyst til at prøve lykken med et gavekort til Molo eller til Christina Rohde.

Uha da da, kun 6 dage til jul – kan I mærke presset derude eller er I bare klar på at nyde de sidste dage mon? Min mand skal til julefrokost i dag, så jeg og pigerne skal til æbleskive-hyggearrangement hos en veninde, og det er jeg ret sikker på, nok skal få stemningen på plads ♥

English recap

 

I have been hit by a juice mania. The machine is an early christmas present from my husband and it’s been on since I got it. The favorite is ginger, apple and carrot, but I also experiment with beetroot, cabbage, oranges, lemon and pineapple. Do you any tips for me? Don’t hesitate, since I’m a total newbie in the juice-addiction-business. 

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. Mette
    12. april 2017 / 21:16

    Hej Dorthe. Vil lige spørge dig om en dugfrisk status på din juicer. Er den stadig et hit hjemme hos jer? Hej fra Mette

    • 12. april 2017 / 21:33

      Hej Mette – det er den ja. Bruger den jævnligt og den kører tip top, så spring du bare ud i det ❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.