Udgivet i Skriv en kommentar

Taknemmelighed i al sin almindelighed

2015-11-29 02.09.42
Foto: Dorte Bak ©

English recap

Hvordan viser vi taknemmelighed i hverdagen? Hvordan giver vi noget igen, eller videre til dem, som ikke har? Her er en lille reminder…

(Indlægget er sponsoreret af Interflora)

Hvis du har børn, så kender du til den slags taknemmelighed, der rammer dig, når andre, kærlige voksne tager sig af dem. De viser ikke kun kærlighed til børnene, men i høj grad også til vi forældre, som åbenlyst trænger til et break i ny og næ. Når jeg ser videoen nedenfor, så er jeg faktisk lige ved at fælde en tåre, for selvom det måske er et “reklamestunt”, så er det et dygtigt et, som rammer hovedet på sømmet. Fordi der findes situationer, hvor man godt ved, at bedstemor ikke trådte til udelukkende af lyst til samvær med sine børnebørn, men for decideret at gøre sit for at holde sammen på den lille familie.

Vi har heldigvis kun sjældent det stærke behov for aflastning, og vi hører da også udelukkende, at vores piger er søde og velopdragne, når de er hos den ene og den anden bedsteforælder. På mange måder er vi landet et sted, hvor vi mere og mere kan “klare os selv”, dels fordi børnene ikke er helt små længere, dels fordi vi aktivt har taget hånd om mit arbejdsliv, således vi som familie og individer ikke er lige så pressede, som vi var tidligere. Filmen fik mig dog til at indse, at når vi har brug for hjælp, så har vi begge to forældre, som vi kan regne med, og som er super dygtige til at falde ind i hverdagen og tage over. Det kræver sin tak, og det er ikke altid, man lige får det sagt – måske der er tid til at vise sin taknemmelighed?

https://www.youtube.com/watch?v=wWEgnDIGqO8

Her ved starten af julen, tænker jeg ekstra meget over alt det positive jeg har. Jeg er ufatteligt taknemmelig for ufatteligt mange ting, ikke mindst set i lyset af al den mediefokus, der er på andre menneskers ulykke og mangler, det være sig flygtninge såvel som underbemidlede danske familier. Skulle du sidde med lysten til at sende en blomst, så se på udvalget hos Interflora. Skulle du derimod have lyst til at gøre noget yderligere god-gernings-agtigt, så opfordrer jeg hermed til at donere til Mødrehjælpens juleindsamling eller Julehjælp.

Jeg har travlt med travlt på, og udover at fokusere på frisørbiksen, som jo stadig er ny og under opbygning, så er der bare rigtig mange blogindlæg og spændende opgaver for tiden. Ikke desto mindre, så vil jeg nyde at min tirsdag eftermiddag for en gangs skyld giver mig mulighed for at være sammen med både mine børn og min mor på en gang. Husk at smutte forbi Guld.log for at se dagens låge i vores julekalender ♥

English recap

If you have children, then you know the kind of gratitude that hits you when other, loving adults takes care for them sometimes. They show not only love for the little ones, but also very much towards the parents who obviously needs a break every now and then. When I see the video above, I’m actually just about to shed a tear, because although it may be a “publicity stunt”, then it is a viable one that hits the nail on the head. Because there are situations where you know that grandma not showed her face solely of desire to socialize with her grandchildren, but for decidedly to do theirs to keep the small family together.

Fortunately, we have only rarely the urgent need for that kind of help, and our girls have never behaved as badly as in the movie. In many ways, we have landed in a place where we increasingly can take care of ourselves, partly because the kids are not that little anymore, partly because we have actively taken care of my working life, so we as a family and individuals are not under the same pressure as earlier. The film made me however realize that when we need help, we have two sets of grand parents, we can rely on. That demands a big thanks, and it’s not always that you just get it said – maybe that’s the time to show his gratitude?

Here at the start of Christmas, I feel grateful for all the positive I have. Should you have the desire to send a flower, look at the range from Interflora. If you however wish to do a good deed I encourage you to make a donation to Morthers Help or Christmas Help.

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget er sponsoreret af Interflora / This post is sponsored my Interflora

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.