Udgivet i 3 kommentarer

Ting jeg vil nå i december

English recap

I sædvanligt optimistiske stil har jeg gjort op med mig selv, hvad jeg gerne vil nå i december, som vil gøre måneden ekstra skøn at se tilbage på, når den er omme.

Vi er allerede godt i gang med december, men det skal jo ikke afholde mig fra at dele listen over ting, jeg håber at nå denne sidste måned på året. Travlheden gør vel i grunden bare listen ekstra god, fordi man nemt glemmer alle de ting, som gør godt for ens ego og sjæl.

Der er en svær risiko for at flere af punkterne må lade livet, men indtil videre lever jeg i troen på at jeg når:

 • En tur i Tivoli med børnene
 • At spise rigtig mange hjemmelavede godter, skumjulemænd og æbleskiver (og blive i troen om, at jeg nok skal tabe mig samtidig)
 • Sætte gardiner op i soveværelset og stuen
 • Sætte min nye poster op på væggen ved mit skrivebord – den er SÅ flot, så jeg glæder mig til at vise jer den
 • Bruge en hel dag på at pakke julegaver fint ind
 • Drikke masser af sunde grøntsagsjuicer (for at godtgøre punkt 2!!)
 • Lave en family Planner for 2016 ligesom den fra sidste år – håber jeg kan nå det, og hvis jeg lykkes med det, får I selvfølgelig et gratis download 
 • Lytte til min yndlingsplayliste
 • Have en håndfuld nye kunder i frisørbiksen før jeg holder juleferie. Måske dig? 
 • Jeg er underligt bagud i år, men jeg håber altså at nå mine karameller og det overdådige dulcheybrud
 • Lave en papirstjernehimmel 
 • Rydde op i alle de kasser og kurve som efterhånden har placeret sig rundt omkring. Kender du det, at man bare putter ting væk i kurve og skuffer, når man ikke lige ved hvor man ellers skal gøre af det?
 • Til en smuk og klassisk julekoncert, som kan sætte alle følelserne i spil. Jeg trænger til en god tudetur, altså på den gode måde, og intet er mere rørende og smuk end de gamle julesalmer. Har kig på Händels julekoncert – er der nogen, som kender til den og kan sige god til den? 
 • Skrive og sende julekort til familie og venner. En tradition jeg helst holder fast i, selvom jeg efterhånden må betragtes lidt gammeldags på det punkt. Det ender altid med at blive lidt svært at nå, men det er hyggeligt at skrive og sende, ligesom jeg elsker at modtage dem

Karameller-3Sweet and salty chokochok 5

Jeg har haft den hyggeligste dag i min lille hjemmesalon. I dag gav det mening at pigerne var hjemme, fordi min ene kunde havde sin datter med, så de hyggede og spillede spil, mens jeg kunne klipper moren julesmuk. Det er godt nok ikke noget, jeg ligefrem dyrker, altså det med at have børn hjemme, mens jeg arbejder, men når det nu lige blev sådan i dag, så var det altså lidt af et hit.

Julekalender

I dag er det Conni fra Aniston.dk, som har åbnet en låge i den store blogjulekalender, og præmien er en Dolce Gusto Kaffemaskine til en værdi på 1999,- kr. Find konkurrencen og deltag her.

Jeg tænkte, I lige skulle have en genrel julekalenderopsamling, for der er hele 4 låger åbne, som I stadig kan nå at smide kommentarer efter, hvis præmien lokker lidt. Her er et overblik:

 • Frist for deltagelse: I dag den 5. December!
  Præmien er et gavekort på 2000,- kr til Little Columbine. Deltag hos Bastabum her
 • Frist for deltagelse: 6. December
  Præmien er et gavekort på 200£ til Asos. Deltag hos Miss Jeanett her
 • Frist for deltagelse: 7. December.
  Præmien er et stel fra Pillivuyt og du deltager her hos mig lige her

Jeg glæder mig super meget til Lukas Graham-koncert i aften, men jeg glæder mig nu også til søndag med tid til oprydning, julepyntning og måske lidt af de der godte-planer fra listen. Rigtig god lørdag aften til dig og dine ♥

English recap

We are already well underway in December, but never the less I’d like to share with you a list of positive to do’s from my list. There is a severe risk that several of the posts will not be done, but so far I choose to believe that it’s possible with a trip to Tivoli with kids, eating a lot of homemade goodies, putting up curtains in the bedroom and living room, spend an entire day wrapping Christmas gifts, drink plenty of healthy vegetable beverages, make a family Planner for the year 2016, listen to my favorite music, go to a classical Christmas concert and writing Christmas cards to family and friends. Pfew, it’s a busy month, but fortunately this is a love list and therefore not something to be stressed out from. Happy saturday to you all.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

3 tanker om “Ting jeg vil nå i december

 1. Pas nu på du ikke får julestress.
  Jeg er især enig med dit punkt 2 & 6 🙂
  Og Händels julekoncert kan du glæde dig til, det har jeg oplevet 🙂

  Ønsker dig en god aften og en glædelig 2.advent i morgen.
  Jeg har også smukke aadvents giveaway, den første løber til den 12.dec. den anden kommer op i morgen.
  Hilsner.

  1. Du kan tro, jeg passer på, men mange tak for omtanken. Det er altid godt ??

 2. Skønne planer, især den med at spise juleskum :p

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.