Udgivet i 4 kommentarer

Vild med Tobias

IMG_1219

English recap

På denne 1. juledag handler det om langsom vejrtrækning, hygge og tid til eftertanke. Jeg har set et par udsendelser, som på en fin, kunsterisk facon har givet stof til eftertanke og beundring, så mangler du noget at give dig hen til her i aften, så kunne det være dette?

Er I ved jeres fulde fem derude mon? Herhjemme synes vi at være rigtig godt julematte, men nøj en langsom, legende, liggende og lidt doven 1. Juledag. Manden og jeg snupper en aften med Homeland, når ungerne er kommet i seng, og i morgen står den på familiehygge hos min svigerfamilie.

Hvis du trænger til at se noget hyggeligt, passioneret og eftertænksomt tv, så kan jeg anbefale de tre afsnit med Tobias, som bager juleeventyr på DR. Det er en fuldstændig eminent serie, som jeg har slugt råt. Han er jo vanvittigt dygtig, nysgerrig og tænksom, og jeg er vild med konceptet bag de programmer, som tager udgangspunkt i Grantræet, Pigen med svovlstikkerne (der kneb jeg vanen tro en lille tåre) og Snemanden. Eventyrerne oplæses og diskuteres af Søren Ryge, Ole Thestrup og Søren Fauli.

Du kan finde udsendelserne her eller på DR app’en under S for Smagen af et juleeventyr. Min favorit var Grantræet, men jeg vil sige at diskussionen til Pigen med svovlstikkerne var temmelig fin og meget rammende for vores velfærdssamfunds evige udfordring; balancen mellem vi og jeg. Uha det er god underholdning, så se dem endelig, hvis ikke du har gjort det allerede.

Jeg håber, I nyder dagene her og ikke stresser rundt med en masse arrangementer. Det er nu rart med lidt tid til afslapning også 

English recap

I hope you are enjoying these christmas days surrounded by silence and nice gatherings with the ones you love. The pictures ate screendumps from a danish television show that I really enjoyed watching. The young man is a passionated person baking the taste of his favorite christmas stories. It’s in danish, so I don’t believe you’ll get much out of watching it though.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

4 tanker om “Vild med Tobias

  1. Helt enig. Ham Tobias er ekseptionelt dygtig!

    1. Jeg er lidt fjollet med ham, han er vist for ung, og nårh ja, jeg er jo også godt og lykkeligt afsat, men dog… ha ha. Godt nytår, kh Dorte

  2. Jeg har også set de tre udsendelser og var betaget – en god helhedsoplevelse, som emmede af ro.

    1. Ja det er præcis derfor de fungerer, fordi der er en helhed og ikke bare ren show off og underholdning. Virkelig skøn udsendelse. Rigtig godt nytår til dig, kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.