Udgivet i 2 kommentarer

Vores juledage i slow motion

IMG_3202Foto: Dorte Bak ©

English recap

Juledagene har altid noget særligt over sig. Det er som om de agerer tidslomme for en afslapningsadfærd, man ikke giver helt plads til i almindelige weekender. Vi kan gå rundt i nattøjet langt op af dagen, hente dynerne ned i stuen og se film og spise løst og fast dagen igennem. Det er dejligt, og jeg tror vi alle sammen elsker det en lille smule. Jeg gør i hvert fald, og du behøver ikke foreslå mig en aktivitet, der kræver, at jeg skal ud af døren.

Vi gav pigerne nye cykler i julegave. De gamle var så små, at de havde knæene oppe under hagen, så det var tiltrængt, og de blev rigtig glade. Imens farmand tog på cykeltur med sveskerne, valgte jeg at hive juletræet ud, støvsuge og “rense lidt ud” i vores hjem. Når jeg blogger om julen, betyder det nok også, at jeg får dyrket stemningen til et max, og derfor føler jeg mig også virkelig klar til at “muge ud” efter jul. Jeg elsker i øvrigt det meget rammende, engelske ord for det: declutter.

Her et lidt stemning fra juleboblen

2015-12-26 00.10.59IMG_3199
Årets julekarameller (opskrift her) blev ikke pakket i papir, derimod dyppede jeg dem i flormelis og pyntede med guldstøv. Jeg synes, de præsenterer sig vældig appetitligt på den måde, men vil du gøre mig kunsten efter, så husk at stil dem koldt indtil servering, ellers smelter de sammen. Jeg ved det, klog af skade.

IMG_32002015-12-26 00.14.15

Mine julegaver var lækre og velværeagtige i år, det er skisme dejligt. Jeg fik høstet min yndlingsbodylotion fra Origins, Nuxeolien, som jeg er er afhængig af, den fineste lille æske, Kinfolk Home bogen, som jeg glæder mig til at forsvinde ind i, den fine svæveramme fra Moebe og lækkerheder fra Rudolph Care. Der var også lidt træningstøj, duft og andre småting til mig under træet, men de kom ikke lige med på billedet.

2015-12-26 23.02.14IMG_3202IMG_3203

Juleaften holdt vi hos min mor og hendes kærlighedsven. Det var første gang, at vi blev smeltet sammen på den måde, og hans ene datter var der også med kæreste og barn. I øvrigt den mest nuttede 10 månedersbaby jeg længe har set! Det gik så fint, og var en oprigtig hyggelig aften. Det gør mig ufatteligt glad, at min mor har en sød partner at dele livets små og store ting med, når nu min far ikke kunne være med længere.

Se lige mine trunter her…

Vi tre piger tog sammen i kirke juleaften. De var så gode og nysgerrige, lyttede intens til ordene, jeg sang og spurgte i det hele taget til præsten og hans ord (og tøjvalg!). Det første Anna dog valgte at sige, da det var slut, var “Top kedeligt”! Bum bum…

I dag har vi et par ærinder i byen, og ellers har vi ingen planer overhovedet. Jeg drømmer om at få sat gardiner op, og så er der en gedigen omgang tøjvask, som venter. God søndag forude, og jeg håber, at din også tegner godt ♥

English recap

These christmas holidays are so special to me. It’s like a couple of days where you indeed do let go of everything, declutter and relax. Just the fact that we walk around in pyjamas most of the day and eat leftovers, good cheese and drink a lot of coffee says it all. Today we’re taking our selves out to the world since we have some errands in the city. Oh how I love this sunday, hope you enjoy yours too.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

2 tanker om “Vores juledage i slow motion

  1. Vældig fine billeder Dorte. Det er skønt med de her juledage, hvor det er helt tilladt bare at slappe af.

    1. Tak, og jeg er absolut enig. De bliver nydt og der bliver ladet op til en ny omgang hverdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.