Udgivet i 2 kommentarer

10 flotte tæpper til børneværelset

IMG_8974Foto: Dorte Bak ©

English recap

Leder du efter et fint tæppe til børneværelset, og skal det ikke være Hello Kitty, Violetta eller andet i samme boldgade, men derimod noget elegant og mere diskret, så se de 10 tæpper, jeg har fundet frem til jer her.

For noget tid siden var der en af jer som spurgte om jeg ville vise eksempler på tæpper til børneværelset. Det blev til en længere ventetid, men bedre sent end aldrig, ikke?! Mest af alt fordi behovet er universelt og sikkert rammer bredt hos jer andre med børn.

Jeg synes selv, det er svært at finde pæne tæpper til børneværelset, også fordi jeg har en tendens til ikke at ville punge ud med helt så høje beløb, som jeg ville gøre, hvis det var til stuen. Der er jo en fæl risiko for tusser og modellervoks i et tæppe, der ligger i et børneværelse, og der skal ikke være en masse unødvendige hensyn og restriktioner, hvis børnene skal gide at lege i deres værelse, vel?!

Tæpper til børneværelset

 1. De runde tæpper er hæklede i afdæmpede farver. Fra Sebra her 
 2. Nyhed fra Lucky Boy Sunday, der laver ting i det fineste sælsomme univers
 3. Hæklet tæppe, som også fås i en lys variant. Find det her
 4. Skal det være et rigtigt legetæppe, så køb dette med vejsystem. Det vil ungerne elske
 5. Er du til det mere feminine vintagelook, så synes jeg faktisk rigtig godt om det mønstrede her fra Ikea, som hedder Åkerkulla
 6. Sisaltæppet er nemt at holde og slidstærkt og så har det et fint og nordisk udtryk. Find det her
 7. Rundt tæppe med stjerne, som fås i flere varianter hos Ellos
 8. Rundt tæppe med halvlang luv, som gør det hyggeligt at sidde på. Find det her
 9. Naturfarvet tæppe med halvlang, blød luv. Tæppet er fra Ikea og hedder Hampen, og det er præcis det, som vi har købt til vores piger
 10. Egern på løbehjul, total cute mulighed fra Bloomingville, som du finder her

Det er helt bevidst, at jeg ikke har fundet tæpper frem til jer med Violetta, Barpapappa og Hello Kitty. Er du til den slags, så er jeg helt sikker på, du ved, hvor du skal finde dem, derimod ved jeg, at mange af jer søger noget mere diskret til børneværelset, og jeg håber derfor, at I kan bruge inspirationen her ovenfor til noget. Klik forbi min Pinterestprofils børneværelseskategori for at finde masser af skøn inspiration til børneværelset eller kig videre i kategorien her på bloggen.

Vores børneværelser mangler stadig noget opbevaringsløsning og skriveborde, men jeg tror snart, det løser sig, og så glæder jeg mig til at vise værelserne lidt mere frem til jer ♥

English recap

Finding an elegant and discrete carpet for the nursery can be a challenge, especially if you are not that keen on the variations of Disney princesses, Violetta and Hello Kitty. I found 10 carpets that I like and I hope this may be the inspiration you were seeking. Also take a look at my pinterest board “Childrens room” or in my kids room archives on the blog

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

INDLÆGGET INDEHOLDER ANNONCELINKS / THIS POST CONTAINS ADLINKS

 

2 tanker om “10 flotte tæpper til børneværelset

 1. Flotte tæpper du har fundet. Jeg har selv den fra Bloomingville (din nr 10) – bare i rund og pastel pink til mine tøser.

  Hvis du leder efter de mere diskrete tæpper, som du skriver, så har Sebra faktisk også lavet et par rimelig neutrale hæklede tæpper. En i pastel blå og en i pastel pink.

  1. Tak, jeg er glad for, du kan lide udvalget – der findes heldigvis mange fine og dæmpede tæpper, jeg tror bare ofte at man glemmer at kigge i voksenafdelingen efter noget, som fungerer til børn 🙂 Rigtig god dag, kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.