17   87
4   129
1   75
2   91
3   106
14   254
13   232
8   105
4   121
15   109

3 favoritter fra Northmodern SS16 #1

Northmodern SS16 blogFoto: Dorte Bak ©

English recap

Sidste uge fandt Northmodern interiør og designmessen sted i Bella Center, og jeg var forbi for at se på forårets nyheder. Her er 3 favoritter fra mit besøg.

Denne tid præsenterer designbranchen sine forårsnyheder for forhandlere og andre interesserede fra pressen, så jeg tog forbi Northmodern sidste uge for at se, om der var noget nyt at forelske sig i.

Jeg vil gerne dele lidt af det med jer, men for ikke at lave et alt for langt indlæg, har jeg besluttet at vise et par favoritter ad gangen, så i dette indlæg har jeg samlet 3 brands, som jeg synes har noget skønt at byde på – ikke kun indenfor boliggenren.

Misty May

Den danske designer Trine Habel står bag brandet og har mere end 18 års erfaring fra branchen. Hendes tilgang er bæredygtig, ikke mindst i den forstand at hun skaber tøj i et klassisk og langtidsholdbart udtryk og i nogle virkeligt skønne kvaliteter.

Jeg er aldeles forelsket i uldundertøjet, som nærmest foræres væk, hvilket jeg til stadighed undrer mig over, for da jeg stod med det i hånden, var jeg overbevist om, at der måtte være tale om trusser til mindst 800,- kr. Jeg vil eje det, og det gør sig i øvrigt også gældende med de sorte “kamikker”. Find mere info på www.mistymay.dk

Misty May 1 Misty May 2

Pytt Living

Jeg skrev om Pytt Living tilbage i efteråret (her), og vi er fortsat meget begejstrede for kvaliteten i de produkter, som vi testede. Derfor var jeg også nem at begejstre, da jeg så deres kæmpe gulvpuder i målene 130×130 i samme slidstærke kvalitet og super pæne farver. Jeg er især vild med den mørkeblå, men den grå og bordauxrøde er nu også begge smukke. Puderne findes på Pytt Livings webshop.

PYTT stor gulvpude

Tortus Copenhagen

Jeg følte mig temmelig “bagud”, da det gik op for mig at alle og enhver kender profilen @tortus_copenhagen på Instagram, men det var altså helt nyt for mig til trods for hans 190.ooo følgere!!

Det kan godt være, at manden har pæne arme (som han sagde han få mange kommentarer om), men han laver altså også smuk keramik, og jeg blev enormt betaget af universet. Det er det næste, jeg skal prøve – at dreje! I mellemtiden vil jeg kigge nærmere på de fine unikaer, som Tortus forhandler til absolut rimelige priser arbejdet taget i betragtning. Find mere info på www.tortus-copenhagen.com

Tortus cph

Pyhh det er koldt, og jeg er blevet snottet, så jeg tror jeg sidder med the i koppen og dyne, mens jeg arbejder. Bonus ved hjemmearbejde, ikke?! ♥

English recap

The Northmodern fair happened here in Copenhagen last week and I attended for one efficient day just enough to see whats new. The three brands are some of my favorites but I will in another post return with more favorites from the fair. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks / This post contains adlinks

Se flere indlæg med boligindretning og design

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

< script type = "text / javascript" > var vglnk = { nøgle : 'ebc75b068c240ca1ab79a4121b3949c4' }; ( funktion ( d , t ) { var s = d . createElement ( t ); s . type = 'tekst / javascript' ; s . async = sand ; s . src = '//cdn.viglink.com/api/vglnk.js' ; var r = d . getElementsByTagName ( t ) [ 0 ]; r . parentNode . insertFør ( s , r ); } ( dokument , 'script' ));