Gør plads til samlinger i din indretning

svensk5Fotos: Alvshemmäklare

English recap

Jeg delte sidste uge mine bedste spådomme om boligtrends, vi vil se mere til i 2016. Her viser jeg en bolig, der har indrettet sig med gode eksempler på nogle af de trends.

På en svensk mæglerside har jeg fundet en bolig, som er til salg, hvor de har indrettet sig personligt, kreativt og med flere elementer, som jeg har lyst til at vise jer. Ikke mindst fordi det illustrerer et par af de trends, som jeg nævnte i mit indlæg om boligtrends i 2016.

Lejligheden er charmerende med gamle detaljer, men at beboerne har indrettet sig så personligt og kreativt, understreger bestemt også lejlighedens charme. Overalt er holdt en naturlig farveskala med masser af varme, og så finder du et utal af små samlinger og unikke elementer. Se bare den sjove sky i soveværelset, de gamle modelskibe og snoren med kogler. Alt sammen ting, som er nemme at tilføje og som giver masser personlighed til boligen.

svensk3 svensk2 svensk 1 svensk4

I soveværelset er der også brugt gardiner, som føjer lidt dekadent luksus til rummets stemning. Lige som jeg selv elsker det. I øvrigt er jeg vil med den varme gule farve, som går igen. Hvad synes du om indretningen?

I dag står den på presseevents og messe, da Northmodern er skudt igang. Jeg satser på at få inspiration til nye indlæg og samarbejder, men hold nu op hvor trafikken er en udfordring i sådan en omgang snevejr, som vi er blevet beriget med ♥

English recap

As I chose to share some trends I believe in for 2016, I thought it would be nice to share some examples with you. The pictures are from a swedish home that is for sale at Alvshem Mäklare. I love the unique decor with little displays of different things for example the old model ships, the pines on a leesh and also the curtains and yellow tones. This home just oozes of personality and comfort and I find that very inspirering.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos via Alvshem Mäklare ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find mere inspiration til din indretning her

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.