Udgivet i Skriv en kommentar

Hvis de små i familien skal forkæles…

IMG_3570

English recap

Januar starter ikke helt som ventet, så jeg er tilbøjelig til at foretage overspringshandlinger. Det udmunder sig blandt andet i et par lækre udsalgsfund til de kære små – både til garderoben og til børneværelset.

Januar viser sig ikke just fra sin bedste side i disse første dage af måneden. Vores gamle hus brokker sig lidt for meget for tiden, så i dag har vi ikke varmt vand, hvilket betyder, at jeg har måtte aflyse en kunde i dag. Øv! I går virkede radiatorerne ikke og i sidste uge stod opvaskemaskinen også af! Dertil skal jeg lige forbi i dag og måske også i morgen, hvor min krop afgifter som følge af fjernelse af sukker fra den daglige kost. Svimmelhed og mavekneb er uundgåeligt, så nu ved vi ligesom, det er blevet januar ikke?!

Overspringshandlinger virker godt på den slags dage, så jeg har fundet udsalgsfund til de små i familien. Det skulle da være skørt ikke lige at samle et par favoritter i et indlæg, ikke? Især fordi vinteren har indfundet sig og jeg sikkert ikke er alene i at opdage, at ungerne mangler noget eller er vokset fra deres vintergarderobe.

Der har sneget sig enkelte ting ind i collagen, som ikke er på udsalg, men her er et temmelig fristende og stærkt nedsat udvalg.

Udsalg for børn

Collagedetaljer: 1/ Fishes sweatpants (på udsalg) fra ⋅ 2/ Fin prikket hue (på udsalg) fra Molo ⋅ 3/ Faux Fur til børn (på udsalg) fra Mango Kids ⋅ 4/ Sød heldragt med kanin (på udsalg) fra Iglo & Indi⋅ 5/ Fede sneakers (på udsalg) fra Ralph Lauren ⋅ 6/ Børneservice med Mickey-ører fra Cooee Design⋅ 7/ Sød stofdukke fra PiggyHatesPanda på Etsy ⋅ 8/ Alfabetplakat ⋅ 9/ Sød, ternet kjole (på udsalg) fra Iglo & Indi ⋅ 10/ Strikkede uldshorts med bomber fra Shirley Bredal ⋅ 11/ Sheep bænk til børneværelset fra Norrmade ⋅ 12/ Blød og vamset bamse ⋅ 13/ Hippo opbevaring til børneværelset

Hvis du er på udstyrsjagt så kig forbi Boozt, Stylepit, og Growing Feet. Især hos Miniature kan man være heldig at finde flyverdragt eller jakke i deres Outlet.

Nu håber jeg, at du har fået en bedre start på det nye år, end jeg tilsyneladende har. Jeg vil gå i køkkenet og lave mig en super sund juice, og så vil jeg putte mig på sofaen med min mand og noget ligegyldigt tv for en gangs skyld ♥

English recap

I had big expectations for january but so far it’s been a bit up hill. Our old house is making some fuss and so is my body on day 3 of detoxing. I am very sure the into will get a lot better in just a couple of days but till then I am accepting the fact that I can’t get as much done as I had planned for these days. Today I scanned my favorite webshops for sale goodies and these are some of my findings. I hope you’re having a better start on the year.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

INDLÆGGET INDEHOLDER ANNONCELINKS / THIS POST CONTAINS ADLINKS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.