0
Løst og fast

I dag…

IMG_9050Foto: Dorte Bak ©

English recap

Nogle gange kan ens fokus blive forstyrret, og sådan oplever jeg det for tiden med mig og bloggen. Lidt om det i dagens indlæg. 

Det indlæg, som jeg egentlig havde planlagt at dele med jer i dag, er simpelthen ikke blevet klar. For mange detaljer, der lige skal tjekkes, billeder som skal skraveres og samles, og så sad jeg pludselig i går og følte, at det overmandede mig lidt. Satser på at kunne have det klar til i morgen i stedet for. Nogle gange er det sundt at lade ting hvile en dag ekstra, ikke?!

Jeg føler mig lidt distraheret for tiden, og kan ikke finde ud af at holde øjnene på bolden i samme grad, som jeg plejer. Der er ting, som vi gerne vil forbedre herhjemme, men løsningen synes ikke at ligge lige for, og jeg kan derfor mærke, at jeg har for meget i hovedet, der lige skal tøjles lidt. Uanset om vi gør det ene, det andet eller tredje, så kræver det en stor indsats og investering, og derfor føler jeg mig optaget og vægelsindet disse dage. En del af min tid, altså når jeg ikke står med frisørkunder, går med at skitsere, regne, tegne og tænke, og forhåbentlig lander vi snart i en løsning, som kan blive til en plan.

IMG_9051IMG_9049

I dag får jeg travlt med en sød kunde, så det skal nok blive et godt break fra alle planerne, og som I kan se, har jeg tilladt mig selv at være frisør i blødt tøj jf. sidste uges populære indlæg. Vi har endda aftalt, at hun også kommer i bløde bukser, bare lige så vi rigtig kan hygge og føle os hjemme.

Hav en dejlig dag derude ♥

English recap

I’m finding it that my focus is easy distracted at the moment. Usually I have my blog posts planned but these days I keep starting something new when I am supposed to finnish other things. You probably know the feeling right? My head is swirling with plans and ideas, and for our home I need to put those down on paper to get my head straight. Even more because we’re in serious considerations on some improvements that will cost both money and personal ressources. I love the planning, drawing and thinking but I also find it very hard to get through so I hope that we very soon will be able to make some decisions and move forward. Have a lovely day you all

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.