Udgivet i 7 kommentarer

Indretning med daybed eller chaiselong

8

English recap

Jeg kigger på nye muligheder for et populært hjørne i mit hjem. Se med her, hvor jeg kigger på indretning med daybeds, loungemøbler og hyggehjørner.

I vores hjem har jeg et skrivebord stående, som jeg har været rigtig glad for. Det et imidlertid gået hen og blevet samlingssted for hjemløse ting og sager, såsom en plastikdims til børnenes legetøj, et brev, som man ikke ved, om er vigtigt, neglelakssamlingen, stakkevis af brochurer og pressemateriale, som man alligevel aldrig når til bunds i og jeg kunne sagtens fortsætte.

Pointen er, at jeg er begyndt at spekulere i, om vi udnytter den grå væg godt nok i forhold til, hvad skrivebordet mest bruges til. Jeg er kommet til at tænke den tanke, at det ville være så meget federe for hele familien, hvis der var et slængeområde i stedet for, og det dér med at have tænkt tanken, det er noget rigtig skidt, for så er det svært at slippe den igen.

IMG_2730IMG_2724

Jeg har før prøvet kræfter med at dele ideen her på bloggen, i håbet om at dokumentationen kan give hjernen fri for at bruge tankeenergi på det. Det virker ikke, men jeg kan omvendt heller ikke se nogen grund til ikke at dele ideer og muligheder. Det er trods alt en fin proces, hvor jeg forholder mig til mulighederne, som er mange: En daybed ville åbenlyst være smukt, men vil den fungere til flere personer og være hyggelig? Kan man få smukke sovesofaer, som kune være aktuelle og samtidig være multifunktionelle, eller skal man gå efter noget mere blødt og hyggeligt som en chaiselong? Her er lidt af min inspiration…

daybed 1

By KK lancerer netop nu en smuk daybed (th), hvor man kan bygge den forskelligt op med og uden ryghynder og vælge en eller begge madrasser. Den er smuk og værdi som kandidat. Photo left via Etxeanoa.

1 2

Jeg er vild med den blå velour mod den mørke væg, og det er fin inspiration til stemningen, jeg gerne vil skabe. Credits: Maison Hand (designer) Romain Ricard (Photographer) Elle Decoration (Source)

4 7

Når jeg tænker på formålet, så er jeg helt klart mest fan af den bløde og hyggelige variant som de to ovenfor. Det er jo meningen at vi skal have et sted, hvor man kan slænge sig med avisen, iPad’en eller bare slappe af med samtale. Jeg ved ikke, om jeg synes, man får den helt optimale æstetiske løsning dog.

daybed 2

Den klassiske daybed er super smuk og meget populær. Kristina Dam Studio lancerer denne smukke variant, som jeg er sikker på vil blive taget godt imod især fordi jeg hører at prisen bliver ganske rimelig. Se mere her. Credits: Photo: Idha Lindhag

Jeg slutter af med et billede af en mere klassisk og dekadent model, som jeg faktisk er ret vild med, men som jeg har svært ved at se for mig her i hjemmet. Photo via

8

Jeg har altid mærket stor begejstring for mit marmorskrivebord, så måske sidder du og tænker, at det er en stor fejl, jeg her går og brygger på? Jeg har jo været super glad for bordet, og hvis vi ender med at lave hjørnet, så satser jeg da også på at finde på nye gode anvendelsesmuligheder for bordet. Måske på terrassen?

Jeg må hellere stoppe mig selv nu, for ellers starter der bare endnu en ideproces kan jeg mærke, og jeg får desuden dagens kunder ind ad døren lige om lidt. Nyd dagen derude, det er fredag ♥

English recap

That wall in our home with my desk. I am wondering whether we should change it into a lounge with a daybed, chaiselong or other in that genre. I found some inspiration and thought it would be nice to archive my thoughts and sources in this post so that I can gather my thoughts and maybe move quickly once we have made a decision on the matter.

…………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Der er mere inspiration til boligen her

7 tanker om “Indretning med daybed eller chaiselong

 1. Hej. Håbet jeg kan få hjælp, hvor er den blå velour sofa fra…. Kan ikke finde den nogen steder?
  Mvh jette

 2. Hejsa, du har sådan en dejlig blog, sommeferien længe har fulgt på sidelinjen – tror dog aldrig jeg har efterladt en kommentar før. Billederne øverst i dette indlæg med computeren, er det fra dit hjem? Og i så fald må jeg Høve hvad farven på væggen hedder? Det er en vildt flot farve. Venlig hilsen Lil

 3. Hold da op, hvor efterlod jeg mange stavefejl og mystiske fejl i min kommentar ovenfor – Beklager 🙂

  1. Ha ha, ja, det sker vist for os alle – jeg forstod, hvad du mente. Jeg husker ikke fuldstændigt farven, men den hedder noget i stil med kølig grå og er vist nok fra det der Norsjö 🙂

   Og tak for dine søde ord – altid dejligt at høre fra jer, som læser med, klem fra Dorte

   1. Ok, mange tak for svar – så må jeg se, om jeg selv kan finde frem til den farve 🙂 Ha en dejlig dag. Venlig hilsen Lil

    1. Hej Dorte – Synes lige at jeg ville give dig en update 🙂 Jeg fandt “kølig grå fra Nordsjö” og jeg valgte den til en væg i min stue og er ovenud tilfreds 🙂 Endnu engang tak for din hjælp. Venlig hilsen Lil

     1. Ihh hvor er det dejligt at høre, tak for din update. Tænk at vi kan hjælpe hinanden på den måde – skønt! Nyd dagen og vægfarven, knus fra Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.