Udgivet i Skriv en kommentar

Indretning med klassisk blå og et etnisk twist

Indretning med klassisk blå og et etnisk twistCollage: Dorte Bak ©

English recap

Jeg deler inspiration til indretning i form af en omgang “snup stilen”, og i dag med fokus på den klassiske og hyggelige stue med et lille etnisk twist.


Jeg kom vist til at love jer en omgang mere af “snup stilen” fra min stue, men jeg har altså tilladt mig at give den et twist. I stedet for blot at remse op, hvor jeg har købt hvad, så tænkte jeg, det var mere relevant og sjovt at finde ting, der er hotte i tiden, men i samme stil og stemning, som du finder i min stue. Nederst skal jeg nok give nogle reelle fakta om de ting, jeg rent faktisk har i stuen.

I collagen har jeg fokuseret på en hyggelig og varm stemning med et underspillet etnisk twist. Kelim, marrokanske input og indiske mønstre er nogle af de tendenser, som er hotte for tiden, igen fristes man til at sige, men jeg har nu altid været glad for det touch. Her er lidt fakta om collagen:

 1. Super fed bordlampe fra Ellos, Find den her
 2. Gardiner, men i stedet for de tunge i velour, synes jeg også de florlette i pouplin går an. Gardiner fra Ellos her
 3. Fin, støvet pude fra Himla, som minder lidt om min velourpude, som jeg har syet selv
 4. Smuk mønstret pude, som jeg overvejer selv at klikke hjem. Den ville være et virkelig fint supplement til min velourpude og resten af stuens look. Find den her
 5. Fiiint tæppe, og det ser så fluffy og blødt ud. Find tæppet hos Ellos
 6. Ret fin måde at opbevare brænde på. Den er ikke super praktisk i forhold til at gå ud til brændestakken og hente brændet, men jeg gætter på, at man bare får nye vaner. Smuk er den i hvert fald, og du finder mere info om den her
 7. Den her kelimpuf er for vild, den gad jeg godt have i min stue. Fin den smukke puf her 

Faktalisten

 • Gardiner og Tv-møbel fra IKEA
 • Sofa fra Bolia
 • Tæppe og sofabord fra Illums Bolighus
 • Bogkasser fra Trævarefabrikkernes Udsalg
 • Gyngestol af Wegner

Hvis du vil tættere på billedevæggen og den styling, så kan du se indlægget her. Jeg håber, I kan bruge inspirationen til at retænke den del af jeres indretning, som ikke fungerer. I kan altid finde inspiration og tips til god indretning her.

Det er fredag og jeg må sige, at jeg glæder mig enormt til weekend. Vi har dejlige planer både lørdag og søndag, og så skal vi lidt videre med pigernes værelser. Hvad står der mon på din weekend to do? ♥

English recap

I’m sharing som inspiration on how to add a classic, cozy and somewhat ethnic look to your living room. I am head over heels in love with that kelim puff. I love the blue tones and the marina/indian looks on the carpet, puff and cushions and I’m actually considering to click that dotted cushion home to match my velvet-one in the rocking chair. 

Weekend lies ahead and I am looking forward to it. We have wonderful plans both social, without the kids and for our home. I wish you a great friday.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

INDLÆGGET INDEHOLDER ANNONCELINKS / THIS POST CONTAINS ADLINKS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.