Udgivet i 4 kommentarer

Januar inspiration – to do’s

IMG_3458

English recap

Hvem siger, at januar er grå og kedelig? Med udgangspunkt i det kølige indtryk, som altid jager mig ved ordet “januar” har jeg samlet smukke og nærende ting, som inspirerer mig til en skøn januar. Her er mine ønsker for januar måned…

Denne måned har jeg ikke lavet en liste, som jeg plejer. Mine ønsker for januar er mange, men kan ikke listes op, da de i høj grad kræver mit mentale fokus mere end mit aktivitetsniveau.

Januar, der vil jeg gerne…

Tid til afslapning, til at trække vejret og finde sig selv. Til at værdsætte de små ting, naturens rustikke inspiration til hjemmet, og til sig selv. I januar skal der ryddes op i både tanker, fortid og hjem. Der skal gøres klar til alt det nye, om så det er nye rutiner, sundere hud og hår, nye udtryk i hjemmet.

Jeg har været et smut forbi Pinterest for at stjæle inspiration, så her er en humørsamling, som giver mig stjerner i øjnene, og jeg håber, det måske smitter af på dig også?

IMG_3460 IMG_3456IMG_3459IMG_3458

Jeg er gået i gang med neglepleje og hårkure, ligesom jeg gør klar til at træne igen. I dag blev køkkenskabene ryddet for de værste søde sager, fordi fra på mandag skærer jeg drastigt ned for de farlige sukre, som jeg har forgiftet min krop og mit humør med den seneste tid. Det er ikke et helligt mål med total afholdenhed, som jeg helligere, blot en bedre hverdag med fokus på det sunde og hjemmelavede måltid. Så kan weekenderne bare komme an med plads til lidt mere uartigheder.

Mandag holder jeg lukket som sædvanlig, men fra tirsdag er jeg frisør igen. I mellemtiden prøver jeg lige at nyde det sidste af ferien, selvom det begynder at lugte af, at vi alle sammen trænger til hverdagens struktur og forventelige rammer igen. Hvad står der på din Januar’s to do? ♥

English recap

January, the month of decluttering. Time to reflect, make room for new routines, maybe even some resolutions, and to go slow about yourself while the everyday work-life-balance finds itself after the hectic december. I love January, always has, but it also looks greyish and cold ind my head, so I went to Pinterest to find inspo that looks like the little less grey version of January. 

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

4 tanker om “Januar inspiration – to do’s

  1. Dejlige mål og planer du har for januar. Jeg har samme planer i samme retning som dig. Jeg har også set frem til et nyt år og chancen for at starte på en frisk. December har været hyggelig men jeg har følt mig træt, spist alt for mange søde sager. Godt nytår til dig. Dit tidligere indlæg omkring hårpleje var fantastik, det gav mig inspiration til at passe bedre på mit hår.

    1. Ih hvor dejligt at høre, så kan du jo springe ind i 2016 med glinsende sundt hår ? godt nytår, kh Dorte

  2. For første gang i mange, mange år kan jeg nu kognitivt overskue at gå i biografen (det er i hvert fald den følelse, jeg har), og da jeg har fundet en film, som snart vises herhjemme, er det at se den en af mine største ambitioner for januar. Det glæder jeg mig til.

    Jeg tager løbende bestik af mit liv – det er en arbejdsskade (rent faktisk, fordi jeg gik ned med arbejdsrelateret stress), så jeg rydder op og ud, når der er behov for det. Årsskiftet venter jeg ikke på til dette.

    1. Jeg kender det godt, og jeg “renser” egentlig også id løbende. Jeg jar bare altid et ekstra behov efter en fyldt julemåned med masser af tingeltangel og propfyldte kalendere ? jeg er glad p dine vegne. Det er en sek omgang at finde sig selv igen efter stress, men det lyder som om, du er på rette køl. Tillykke med det og godt nytår. Kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.