Udgivet i Skriv en kommentar

Lav en velsmagende, grøn juice

Lav en velsmagende, grøn juiceFoto: Dorte Bak ©

English recap

Det er blevet tid til at dele min opskrift på en super sund, grøn juice og ja – den smager faktisk rigtig godt, selvom den ser meget “sund” ud.

Jeg truede jo med at vende tilbage med opskriften på en grøn juice med masser af alt det sunde i, hvis jeg landede i en god smag. Jeg er landet, og faktisk blevet så glad for den grønne, at den er i køleskabet adskillige gange om ugen nu.

Til 2 glas grøn juice skal du bruge

1 fennikel
1/4 citron
2 store skiver frisk ananas
1/3 agurk
5 store grene grønkål
5 skefulde ingefærsaft*
Eventuelt også 1 pære (ikke en blød)

Alle ingredienser køres gennem din juicer eller slowjuicer. Start med ananas, som giver mest saft og følg så trop med de mere hårde ingredienser, som “rydder op” inde i kværnen. På den måde får du mest muligt med fra ingredienserne.

Mængdeanvisningerne er en rettesnor, dels fordi der er forskel på frugt og grønts størrelse, men også fordi vi har forskellige smagsløg. Prøv dig frem og servér juicen med isterninger og sugerør.

* Jeg laver altid ingefærsaft til et stykke tid, fordi det er nemmere at dosere det på den måde. Kør blot en ingefærrod gennem din juicer og opbevar det i køleskabet i en lille bøtte med låg eller et gammelt pestoglas

Lav en velsmagende, grøn juice Lav en velsmagende, grøn juice

Juicen her er en powerjuice. Fennikel er stopfyldt med jern, zink, folinsyre og A og C-vitamin og den giver en sødlig smag til juicen, som du ikke skal være bange for. Grønkål er ligeledes en god ven i juicerne, idet kålen er en superfood med et boost af mange vitaminer og endda siges af bekæmpe kræftcellers udvikling.

Jeg har en lang frisørdag forude og slutter først kl. 19.00 i aften, så jeg har lavet en hel karaffel med lækker juice til at komme energisk igennem dagen med ♥

English recap

I have really been turned into some what of an addict when it comes to my juices and today I share with you the way to make a super healthy AND tasty green juice. Use 1 fennel, 1/4 lemon, 2 large slices of fresh pineapple, 1/3 cucumber, 5 large branches kale, 5 tablespoons ginger juice and maybe one pear (not soft). I always make a little jar of ginger juice in advance that I simply keep in the fridge. This way I can measure precisely every time. Take all ingredients and press the in your slowjuicer and serve the juice with ice cubes. 

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.