0
Dessert, kage & slik Drinks & Snacks Lately Opskrifter

Nemme dadelkugler med lakrids

sund fredagsslik_opskrift dadelkugler med lakridsFoto: Dorte Bak ©

English recap

Skal der fredagsslik i skålen uden at ødelægge den gode januarstil, så prøv med de her lækre dadelkugler med lakrids. Opskriften ligger til dig til sidst i indlægget.

Jeg elsker dadelkugler, og synes det er en aldeles acceptabel erstatning til slik, så i dag efter dagens kunde nåede jeg lige akkurat at lave en håndfuld dadelkugler med lakrids, som jeg har sat på køl til i aften. I får min opskrift, så I nemt kan smække en omgang sammen også.

Jeg er heldigvis kommet over det stadie, som er værst efter detoxing og indførelse af sund kost. Jeg har det fantastisk, har masser af energi og craver ikke slik og kage længere. Jeg kan godt spise det, men jeg kan også sagtens lade være. Det er skønt, når man endelig når dertil, men manner hvor det kræver viljestyrke lige den første uge.

2016-01-15 04.28.192016-01-15 04.40.43 2016-01-15 04.39.16 2016-01-15 04.37.54

Opskrift på dadelkugler med lakrids

Ca. 100 gram dadler uden sten
1/4 tsk vanillepulver

2 spiseskefulde mandelmel
4 tsk pulveriseret lakridspulver
2 tsk kokosolie
lidt vand

Alle ingredienser, minus vand, køres sammen i en minihakker eller med en håndmixer til en jævn masse uden klumper. Prøv en ske til at fordele det med ind imellem, og tilsæt eventuelt lidt vand ad gangen hvis massen virker for hård. Når du har en jævn og smidig dej triller du kugler med hænderne og ruller dem i lakridspulver. Hvis du kun er til lidt lakrids, så kan du med fordel rulle dem i kakaopulver i stedet.

Har du lyst til at dyppe dem i chokolade, så tril kuglerne og stil dem i fryseren en halv time, hvorefter de dyppes direkte i smeltet chokolade. Hvid chokolade er en god ven til lakrids. Bon appetit!

Jeg smutter igen, fordi pigerne skal hentes nu og vi skal på lege-spise-skrid-besøg hos dejlige venner ♥

English recap

Dates, liqurize and almonds are a great thing to eat and together with coconut oil, vanilla powder and some water you can blend it and make healthy candy like I did for tonight. Right now they are waiting in the fridge. Bon appetit and have a great friday night.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.