Udgivet i 8 kommentarer

Sandheden om kvinder i bløde bukser

Om kvinders forventninger til sig selv, og andres forventninger til kvinder, og om hvorfor vi bare elsker vores sweat pants så forfærdelig meget, når vores mænd til gengæld hader dem.

Det er lørdag, og jeg gætter på, at jeg ikke er alene om at elske weekend i bløde bukser. Min mand hader bløde bukser, og har altid joket med et glimt i øjet om mine forskellige par af slagsen, nogle en anelse mere flatterende end andre. Jeg tror, han synes det ville være ret perfekt, hvis jeg altid dimsede rundt i kjole og høje hæle – I kan godt se det for jer ikke, blink blink.

Sagen er jo den, at vi kvinder virkelig slapper af i den bløde buks, og jeg tror faktisk at langt de fleste kvinder, jeg kender, hopper i dem som det første, når de kommer hjem fra job. Jeg skal ikke gøre mig klog på mænds tøj og komfortfølelse, men jeg ved i hvert fald, at kvinder oplever meget “strammen og nagen” i deres pæne hverdagsgarderobe, det være sig alt lige fra bukselinningen, der bliver for stram i løbet af dagen til BH’en og for nogle endda stram-op-trussen. There, I said it!

Når det så er sagt, så ligger der også bare noget stemning i skiftet fra pænt tøj til blød buks. At komme hjem og hoppe i det bløde outfit og sætte håret op i en knold, betyder også at facaden ryger og man bare kan være sig selv uden forsøget på at leve op til alle mulige forestillinger om, hvordan man gør og ikke gør. Og her taler jeg altså både om dem, man selv har og dem, man tror andre andre til én.

cee0-8222-e57c-4691

Jeg har adskillige par bløde bukser, og nogle af dem er af den slags, som jeg sagtens kan finde på at tage på i hverdagen, når jeg har kunder og tager til events og møder. Blot med en lidt pænere top og sko kan sådan et par jo godt ligne andet end pyjamas, ikke?! Skulle jeg shoppe nye bløde bukser, så skulle det klart være disse sweat pants fra Kenzo.

Hopper du ikke også i de bløde bukser, og hvor meget bruger du dem? Er det kun om aftenen eller kan du godt finde på at gå ud med dem også? ♥

English recap

Sweat pants – are you in or out when it comes to wearing them, and exactly how and when do you? Me personally, I love them and can easily wear them on everydays even having costumers in the house, but I will then wear a nice and feminine top and same with shoes. Jumping into sweats in the evening or weekend is just so very comfy and makes a woman relax in a whole different manor than in her work clothes, right?

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains adlinks

8 tanker om “Sandheden om kvinder i bløde bukser

 1. Jeg ELSKER at hoppe i de bløde bukser når jeg kommer hjem fra job, eller holder weekend ?
  Kunne ikke være mere enig med dig ??
  Og min mand reagerer på samme måde som din ? Det må altså være en mandeting. Tror du ik?

  Go’ (afslappende) lørdag fra Kira

  1. Jo i hvert fald udbredt blandt mænd, men som du kan spore i kommentarfeltet her, er der i hvert fald én mand, som elsker bløde bukser 🙂

 2. Great. Jeg kan lige forestille mig hvad Morten vil sige til et par bløde bukser til 1500 kr (kenzo). Du er modig Dorte ??? Men spøg til side. Jeg er også lige hoppet i mine bløde bukser og Ulf er heller ikke vild med dem. Han er dog holdt op med at kommentere dem efter så mange år ?

  1. Jeg er ikke modig for jeg har trods alt ikke købt dem, men de er da fede, ikke?! Morten kommenterer stadig, ret ofte, ikke hver dag, men ofte 😉 Det må han også gerne, jeg kan klare det. Knus fra en blød buks til en anden

 3. HA! du har lige beskrevet mig, hver dag jeg kommer hjem 😉

  1. Dejligt at mærke opbakning Mie, men heldigvis ved jeg at jeg har beskrevet rigtig mange 🙂 Håber alt er vel, knus

 4. Min mand ELSKER i modsætning til din, når jeg har sweatpants på eller andre bløde bukser, for – som han siger – så er der nemmere adgang til min bagdel. Det er ikke fordi, den er noget særligt – jovist trænes den ret så grundigt, for jeg er fra naturens side udstyret med tendens til hængemås (kan faktisk huske, at jeg som skolebarn var ked af, at mine gener var så dårligt udstyret på det område), og her som voksen er jeg bevidst om at træne den, uden at den bliver større af det – men min mand er ret glad for den, så bløde bukser er et hit her.
  Jeg hopper tit i dem, men render lige så tit rundt i jeans, også når jeg slapper af.

  Det ville være skønt at finde et par fine, bløde bukser, som kunne bruges til pænt brug, men det har jeg endnu ikke fundet til de kolde måneder, så der bliver det kjole og strømpebukser, når lysten til blødt tøj melder sig.

  1. Hvor er du sød, jeg smilte simpelthen fra det ene øre til det andet, da jeg læste din kommentar. Hvor er det dog fedt, at vi alle er så forskellige både i udseende og sind. HURRA for numser og for bløde bukser og mændende, som elsker og hader dem. God dag til dig, kærlig hilsen Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.