Små lykkebidder fra sidste uge

2016-01-12 02.58.27Foto: Dorte Bak ©

English recap

Hverdagslykke kommer i mange sjove udformninger, sjovt nok handler mine meget om spiselige ting…

God mandag morgen og velkommen til endnu en uge. Jeg håber, I har en god weekenden synlig i bakspejlet, så I kommer godt fra start på sådan en kold mandag morgen. Her er mine lykkebider fra sidste uge…

2016-01-14 22.43.38

// Smukke vinterhimler får min fulde opmærksomhed hver dag. Jeg elsker sneens refleksion til den lyserøde himmel //

2016-01-17 22.48.41

// Jeg og børnene er gået all-in på Duolac kosttilskud af mælkesyrebakterier. Jeg har altid vidst, at der var god effekt at hente i et sådant tilskud, men jeg var ikke klar over, hvor veldokumenteret virkningen er. Det blev jeg opmærksom på, da jeg mødte firmaet sidste uge og fik lov at prøve flere af deres varianter.  Pigerne spiser børnebamserne, og faktisk har de fået lov at spise flere på en gang, fordi de ikke er farlige at få ind. Du kan selv prøve det ved at bestille en gratis prøvepakke lige her //

2016-01-14 01.34.06

// Et par gode timer blev tilbragt på North Modern messen, hvor en masse designbrands præsenterede deres forårsnyheder og eksisterende klassikere. Her er det Tortus Copenhagen, som drejer en keramikvase lige for øjnene af os, og jeg føler mig sindsygt draget af drejeuniverset //

2016-01-15 04.39.52

// Jeg vidste det godt, men jeg havde faktisk glemt præcis HVOR gode de er, så da jeg lavede dadelkugler med lakrids, blev mine smagsløg noget så fornøjede // 

2016-01-12 02.58.27

// Jeg laver stort set hver aften en lille skål med kålsalat til vores aftensmad, hvor jeg søder den lidt med samme dressing, som jeg bruger i min rødkålssalat. Når der bliver lidt salat tilbage, så pakker jeg resterne ind i rispapir, lægger dem i en skål eller på en tallerken og stiller den i en lukket pose i køleskabet. Rullerne er en perfekt snack til dagen efter og en nem måde at få grøntsager på. Den fine skål er en forårsnyhed fra Kähler, som jeg viser mere til senere //

2015-12-13 23.17.48

// Juiceren og jeg er bare bedste venner, og bortset fra at jeg har lært på den hårde måde, at man ikke skal hjælpe en grøntsagsrest ned i maskinen, når den kører, så kan jeg ikke sige noget skidt om den sag. Jeg har fået mig nogle favoritblandinger nu, men udvider stiller og roligt repertoiret. Find mere info om slowjuiceren her //

2016-01-17 22.49.28

// Jeg stornyder min lille kvist, som en kunde var så sød at komme med til mig. Den skyder aktivt, så det her er det 4 skud, jeg ser på bare nogle måneder. Jeg gad godt vide, hvad det er for en plante, måske nogle af jer ved det? //

2016-01-16 05.12.01

// Med al den sundhed, jeg ellers får delt med jer disse dage, så skal I ikke snydes for at se, at også jeg hopper i baljen af søde sager. I weekenden var jeg nødt til at starte fastelavnsbollesæsonen, og jeg tror ikke det kan vare længe, før jeg må prøve at lave mine egne vandbakkelser med hindbærskum, uhm //

Rent privat fik vi set dejlige venner, som serverede en super lækker chili con carne for os, jeg havde en tidligere kollega og hendes alt for skønne baby i frisørstolen og så sendte jeg min mor og hendes kærlighedsven afsted til østens skarpe sol. Føj, det er jeg da slet ikke misundelig på, hrm hrm.

Nå men igen denne uge blev lykkebiderne især spiselige, og det bliver jo nok ikke anderledes. PS. Jeg elsker sneen, hvad med dig? ♥

English recap

This past week was so nice and social for me. I saw some former colleagues, went to the Northmodern design fair, visited friends and had a lot of nice things to eat as well. Funny to see that I collect food a happy moments every week, but it actually means a lot to me what I eat. Don’t you feel the same way?

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.