0
Løst og fast

Små ting fra ugen, der gik

2016-01-04 05.06.10Foto: Dorte Bak ©

English recap

Jeg samler på hverdagslykke, og her er min samling af små lykkebidder fra sidste uge.

Mandag morgen starter energisk for mig efter en næsten 12 timers lang nattesøvn! Jeg udviklede mig nærmest migræne-agtig hovedpine efter gårsdagens træning, og jeg mærker i det hele taget, at min krop responderer aktivt på min livsstilsændring. I dag føler jeg mig frisk, glad og udhvilet, så nu skal der noget fra hånden. Jeg starter med en omgang af sidste uges lykkebidder, så se med her, hvis du er til den slags…


2016-01-07 02.49.29

// Kattene flyttede ind i deres nye kattehuse, som jeg har bestilt herfra. De er lidt af et hit, og selvom de ikke decideret sover en hel nat i dem, så søger de fred og ly midt i familiekaoset fra tid til anden //

IMG_8914

// Nogen jublede ved synet af sne, så det var uundgåeligt med en tur i haven med kælkene. Der var lige akkurat sne nok til at pigerne kunne trække hinanden, da deres mor forpustet måtte opgive flere ture //

IMG_8923

// Jeg juicer videre, og jeg elsker det. Jeg holder mig ret meget til min favorit med æble, gulerod og ingefær, men denne her grønne én skal jeg videreudvikle, for den var slet ikke så skidt endda. Det er blandt andet grønkål og fennikel og en masse andet. Hvis jeg lander i en rigtig god udgave, så deler jeg forholdene med jer på et tidspunkt. Er der mon nogle af jer, som læser med, som juicer? //

2016-01-07 02.52.39

// Vores nye stue er et hit, og vi hygger alle sammen i den. Hele rummets stemning er forandret positivt, og det er blot på grund af de få ændringer, som vi har foretaget. Se mere her // 

2016-01-04 02.18.12

// Rød-orange blomster og en kat, der nyder den nye stuehygge. Det der med røde blomster, det har jeg undret mig over. Jeg har hele mit liv været ikke særligt glad for rød, gul og orange, som jeg forbandt med en bestemt bedstemorstil, som jeg ikke ønskede at invitere ind. Sjovt nok er jeg det seneste halve år blevet helt anderledes åben overfor dem, ligesom med julestjernerne, og jeg begynder at tænke på, om det er trenden, der påvirker mig, eller om jeg er ved at blive gammel?! Ha ha //

2016-01-04 05.06.10

// Det er ikke kun mig, der skal afgiftes efter en heftig og sød julemåned, men forskellen på mig og de to små i familien er åbenlyst, at de ikke har valgt det. Jeg gjorde lidt ekstra ud af eftermiddagssnacken efter den første børnehavedag, og alene af den grund hørte jeg ikke et eneste plagende ord for at få slik eller julesmåkager. Ret imponerende! //

Jeg føler faktisk ikke rigtig, at hverdagen er kommet i gang endnu, kender du det? Jeg havde så travlt i december, at jeg forbinder den travlhed med hverdag, men det er jo ikke en normal form for travlhed, som udgjorde min december. Her i januar ligger det noget mere stille, og jeg har ledige tider i bogen til klippekunder, hvilket jo ikke er dårligt, når man gerne vil kunne være fleksibel over for de spontane kunder, men uvant, når man lige har løbet et marathon. Jeg nyder det nu, og har for eksempel haft tid til at tage en model ind, så jeg kunne lege lidt med klippeteknik og farver, ligesom jeg synes det er skønt, at jeg ikke bare bliver kastet ud på dybt vand umiddelbart efter en lang ferie. Jeg tror, det betyder noget meget positivt for børnene også, at hverdagen ikke føles barsk. bilder jeg mig ind.

Jeg håber, din januar er startet på en god måde, og så ønsker jeg dig en dejlig mandag ♥

English recap

January is on and it starts nice, slow and a bit rough. I’m detoxing which is a good thing but so hard to get through. Some of the great moments from last week was the snow falling and as a result of this two laughing kids in the garden. Also our living room had a makeover that left us with a feeling of better relaxation and comfort. I chose to make a little extra out of the afternoon snacks for the kids at the first day back to kindergarten since they needed to be distracted from their sugar cravings as well. The cats have moved in to new cardboard houses bought here. I love them and the cats seem to like them as well.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains adlinks

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.