0
Bolig inspiration

Snup stilen til din egen stue

2016-01-07 02.03.48 Foto: Dorte Bak ©

English recap

Jeg har fået flere spørgsmål fra jer om, hvor det ene og det andet er fra, så her kommer en hurtig omgang snup stilen fra min stue.

Tusind tak for alle jeres rosende ord og kommentarer til vores stue. Det er så sødt af jer, og vi er altså også blevet rigtig glade for resultatet.

Flere har skrevet til mig for at spørge, hvor det ene og det andet er fra, så i dag får I lige et close-up på endevæggen og de ting, jeg har indrettet med. En af de kommende dage skal jeg prøve at lave en tilsvarende med resten af rummet.

Snup stilen

Collagedetaljer: Skulptur fra Kristina Dam StudioUnicovase af Anders Arhøj for Kähler Design / Kay Bojesens gravhund / Vase i retrolook fra House Doctor / Sort vase fra House DoctorMilklampe fra &tradition 

Jeg har mange ting, som jeg er glad for, både loppefund, arvestykker, rejse-souvenirs og design. Sammen udgør de vel nærmest et alter af pynt i stuen, hvor de danner par med billedvæggen.

Jeg var inde på det i indlægget om Boligtrends i 2016, men man kan slippe afsted med mange skøre og kitch ting, når bare man samler dem i grupper, så hold dig ikke tilbage, hvis det er fordi du har en samling af noget bestemt. Tænk på farvesammensætninger, der harmonerer, så kan du næsten tillade dig alt.

Jeg har været på farten det meste af dagen i dag, så nu vil jeg lige nå at rydde lidt op inden sengetid. Børneværelserne er i gang med 2. oprydning og kaster en del rod af sig ♥

English recap

Wow, you guys have been commenting and praising our new livingroom, thanks! We are really loving it too and since many of you have been asking me where some of our things are from, I decided to make a “get the look” post. Today it’s focused on the back wall but hopefully on of the upcoming days I will share a similar one on the whole room.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder annoncelinks // This post contains adlinks

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.