Ugen der gik

IMG_9000Foto: Dorte Bak ©

English recap

Så gik der dælme lige endnu en uge. Er det bare mig, eller flyver tiden decideret fra os i hastig fart? Her er i hvert fald sidste uges små lykkebidder. 


// En særdeles kold torsdag morgen mødtes jeg med Conni for at sludre lidt om blogs, branche og andet nørderi. Jeg fik et par kopper kaffe, så da snakken rundede endnu et skarpt hjørne, besluttede jeg og min mave, at snuppe en kop varm kakao med flødeskum i stedet for endnu en kaffe. Det var en god beslutning //

// Ugens højdepunkt var adskillige timer for os selv lørdag, hvor begge piger var til fødselsdag. Vi snuppede en frokost i skyerne a.k.a. Sticks’n’sushi på Tivoli Hotel, og det var som altid en smagfuld tilfredstillelse. Nu vil jeg bare have mer! //

// Jeg er fjollet med sneen, og jeg elsker det lys vi får fra det hvide dække. Her er det udsigten over HC. Ørstedsparken, som tog pusten fra mig. Dog håber jeg, at den vilde snestorm i New York viger før vi om en måneds tid skal dertil… //

// Jeg har fået ny kæreste. Altså ikke sådan rigtigt vel, men jeg har købt mig en Macbook Air, som giver mig mulighed for at tage arbejdet med på farten, og det er skisme et hit. Jeg har allerede vænnet mig så meget til min nye ven, at jeg får lavet meget mere, fordi jeg godt gider sidde med den i sofaen om aftenen, hvor jeg simpelthen bare har for svært ved at lokke mig selv hen til skrivebordet //

IMG_8996

// Jeg fik handlet ind og taget hul på syning af pigernes fastelavnskostumer, og det tillader jeg mig selv at være temmelig stolt og tilfreds med. Jeg har ofte haft ambitionen, men sjældent nået det, men i år bliver det anderledes… //

IMG_8989

// Jeg lavede endnu en portion dadelkugler, men denne gang så de minder om chokoladetrøffel. Dem får I opskriften på denne uge, og jeg kan love jer for, de er gode. Bonus er at pigerne var vilde med dem også, så det er jo fantastisk, at man kan erstatte deres slik-ønsker med noget, der er sundere //

IMG_9000

// Vi har fået nyt spisebord og jeg nød den mørke bordplade, da vi kunne dække op til søndagsbesøg med hjemmebag og juice. Jeg skal få taget lidt billeder, så I kan se mere af bordet snart //

Foruden de nævnte punkter, så har vi langt om længe fået taget nogle seje træk i pigernes værelser, så det begynder at minde om noget færdigt nu. Vi skal lige have lamperne sat op og så går jeg stadig og spekulerer over, hvad jeg skal gøre for at skabe den rigtige hulestemning, som de har ønsket sig. Mon ikke også snart jeg kan vise jer lidt billeder fra begge børneværelser så?

Nå, det var mit ønske om en god mandag til jer alle. Så er ugen ligesom igang og jeg håber, den bliver god derude – ikke mindst at den sagtner farten bare en lille smule, så man ikke behøver føle alderdommen puste én i nakken, he he ♥

English recap

Last week happened way to fast, just as all other weeks. I wonder why I can keep noticing the little things and stille feel that all weeks just disappear anyway. We bought a new dining room table, and I can’t wait to share some pictures with you. Also the girls rooms are beginning to look like something done, and they are great! We had sunday guests and home baked bread, I met up with a blogger colleague and drank a lot of coffee and some hot chocolate from heaven, also I started on some costumes for the girls and made real tasty chocolate truffles with dates. Ahh what a week, and now a new one has begun. Hope yours will be great

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 25. januar 2016 / 8:12

    Vil glæde mig til den opskrift 🙂 Det gik ellers lige så godt her i januar med vores (mere eller mindre pragmatiske) sukker-detox, men så kiksede det lidt her i weekenden. Hvad søvnmangel ikke kan gøre ved ens rygrad.

    • 25. januar 2016 / 11:43

      Åh Marina, det er helt okay med et udfald – jeg gik også all in denne weekend, men gider ikke slå mig selv i hovedet over det. Jeg tror faktisk, at når man giver sig selv lov i en weekend, så er det meget nemmere at træffe fornuftige beslutninger hele ugen. Opskriften kommer enten i morgen eller onsdag, så hold bare øje 🙂 Super mandag til dig, kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.