Udgivet i Skriv en kommentar

Vinder af 2 skamler fra Kristina Dam Studio

IMG_3171Foto: Dorte Bak ©

Jeg har fundet den heldige vinder af skamler fra danske Kristina Dam Studio. Se med her, om det var dig…

Jeg er sakket lidt bagud med mailboksen her henover december måned, og jeg trængte til at slå bremsen lidt i her mellem jul og nytår. Det betyder af vinderen af Brostes sengetæppe først her til aften har fået en mail fra mig, men forhåbentlig bliver meget glad for den positive besked.

Jeg har netop trukket en heldig vinder af de smukke skamler fra Kristina Dam Studio. Jeg ved, at de, hos Kristina Dam, er meget glade for den store interesse for deres nye skud på stammen, og jeg er personligt glad for at have hørt fra så mange af jer både i denne og de andre låger i julekalenderen. Desværre kan jeg ikke forkæle jer alle med en præmie, men det ved I jo. Jeg håber, I bliver hængende på bloggen trods alt, for jeg ser da frem til at give jer masser af nyt indhold i 2016 også.

Den heldige vinder, trukket ved tilfældig lodtrækning, blev Christina Maria, der måske vil forkæle sin kæreste med skamlerne. Jeg tror nu ikke på hende, for hun ender skisme med at beholde dem selv, hvilket jeg til fulde forstår. Tillykke Christina Maria, jeg sender dig en mail lige om lidt.

Nu vil jeg krybe ind under dynen og slappe af. Kulden har rigtig fået fat, og jeg kan høre blæsten i min skorsten, brrr ♥

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.