Udgivet i Skriv en kommentar

2 søndage afholdt på en enkelt dag

IMG_9492

English recap

Hej fra sofaen og meget snart fra køkkenet. Her er lidt om, hvad søndagen skal bruges til hjemme hos os…

indlægget indeholder reklame_grønSøndag.

Vi startede stille, meget stille, fordi pigerne skal lige samle kræfterne og vende fokus indad, før huset fyldes af fødselsdagsgæster. Formiddagen bød derfor på en stille kop kaffe, fælles morgenmad med flag (vi leger, at det er min fødselsdag i dag, så pigerne ikke føler sig snydt over, at jeg var i New York på dagen), og en masse praktisk klargøring i køkkenet for mit vedkommende. De har nu også hjulpet mig med at piske flødeskum og smelte chokolade, og så er det altså Freja, som har skudt billedet ovenfor med kagen! Sejt ikk?!

IMG_9472 IMG_9476

Hele familien kommer til boller og lagkage, og så har vi lavet adskillige lasagner som skrup-hjem-og-tak-for-i-dag-mad. Det er ligesom konceptet, og jeg har derfor lavet alt det i forvejen, som var muligt. Kageopskrifterne kommer jeg nok til at dele med jer senere på ugen, men nu skal de først lige nydes, ligesom dagen skal det.

Det føles næsten som om, vi har 2 slags søndage i én. Jeg håber, I får en skøn søndag med al den fest eller afslapning, I drømmer om. Klem fra Dorte ♥

English recap

Sunday is starting real slow, especially for the girls who attended a birthday party yesterday and need to recharge before we our selves are having birthday guests over. I, on the other hand, will be spending most of the day in the kitchen preparing cakes, baking bread and so forth. 

………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.