Udgivet i Skriv en kommentar

At se sit hjem med nye øjne

IMG_9423Foto: Dorte Bak ©

English recap

Om at se sit hjem med nye øjne, at værdsætte de ting, som skaber varme og hygge, og noget om en souvenir, der har fået en synlig plads i min stue.


indlægget indeholder reklame_grøn

Når man vender hjem fra ferie, om den var kort eller lang er underordnet, så sker der altid noget i ens måde at se sit hjem på, når man sætter nøglen i døren. Man vender hjem med ny energi, savn til hverdagen og måske en masse ny inspiration. Sådan har jeg det i hvert fald, og denne gang vendte jeg hjem til følelsen af et varmt og hyggeligt hjem med masser af små uperfektheder – på den helt rigtige måde.

Jeg elsker at træde ind i entreen, hvor jeg modtages af løberen og det nye mørke spisebord, som føles meget mere indbydende (det viste jeg her), er især blandt de indtryk, som giver mig en god hjemfølelse for tiden. Hvor skønt er det ikke lige, at man kan værdsætte sine hjemlige rammer i sådan en grad?

IMG_9421IMG_91492015-12-11 04.19.59

I vores stue jubler jeg fortsat over gardinerne, der i den grad samler rummet og skaber varm hygge, fuldstændig som det er med det fuldstændig fantastiske veloursengetæppe på vores seng.

Pudsigt nok fandt jeg helt tilfældigt et kinesisk stempel i en fin kinesisk æske, som jeg engang købte med hjem fra ferie i Singapore. Det er flere år siden, jeg har skænket det en tanke, men jeg blev glad for gensynet, og derfor har æsken fået lov at stå fremme blandt mine vaser og andre ting og sager. På den måde kan den minde mig om kommende ferier parallelt med, at jeg lige nu nyder at være hjemme igen.

Man længes altid efter at komme afsted på ferie og ligeså længes man hjem til hverdagen efter noget tid. Er det ikke nærmest magisk at tænke på, at vi er sådan indrettet? ♥

English recap

I always find new love for my home when I’m returning from a trip or vacation. Do you know what I mean? I return with with a longing for our everyday life and with new inspiration and therefor I always feel that my home looks different and new when I enter it. The shared pictures in this post represent the views that I appreciated especially as we returned from New York the other day. 

………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Klik her, hvis du vil se mere af mit hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.