Den onde cirkel

IMG_9419Foto: Dorte Bak ©

English recap

Om gensynsglæde og om den onde cirkel, man bliver en del af, når man forlader sine børn i nogle dage. Mon du genkender reaktionen, eller er ikke alle børn sådan?


indlægget indeholder reklame_grøn

 

Her på dag 3 efter vores hjemkomst, må det tilstås at være lidt hårdt at vende hjem. Gensynet med pigerne var selvfølgelig gensidigt glædeligt, men det der med at rejse afsted uden sine små, har jo en bagside også. Lige så meget som vi voksne får ny energi, lige så faktuelt er det, at energien behøves ved tilbagekomst, fordi vores to piger skal altså lige reagere på fraværet. De er super dygtige gæster hos bedsteforældrene, og selvom de kan finde ud af at fortælle, når de savner, så holder de altså mere på formerne, end de gør overfor os herhjemme.

Pigerne havde både mandag og tirsdag nogle super korte dage i børnehave, så vi har forhåbentlig fået ryddet ud i de værste reaktioner, som trods alt ikke har været slemme. I går nåede vi at spise madder og flødeboller med mormor og hendes kærlighedsven, og efterfølgende smuttede pigerne i haven, hvor de cyklede, samlede brænde og plukkede vintergækker, hvorefter vi kunne slappe af med lidt børnevenligt TV indtil farmand vendte snuden hjem fra arbejde. De smukke vintergækker pynter på spisebordet i små vaser, så vi alle kan værdsætte dem.

IMG_9413 IMG_9414

Denne gang var vi væk 5 dage, og det er det længste de (og vi) har prøvet. Jeg har nydt det, og det er gået fint, men jeg må konstatere, at min personlige præference for par-ferier er 2-3 overnatninger. Den slags ophold falder mere positivt ud hos pigerne, og på 3 overnatninger får vi som par trods alt også fundet ro og hvile i hinandens selskab. Og ved I hvad? Inden vi når at opdage det, er de jo blevet så meget større, at den slags igen ændrer sig.

I dag fanger hverdagen for alvor an. Jeg er booket med kunder, hvilket jeg ser frem til, og så må vi se, hvordan pigerne reagerer på en fuld børnehavedag igen. Den skal jo komme før eller siden ♥

English recap

So, here I am getting started on the every day life again after a wonderful trip. The last two days my main focus has been making sure the girls could react on our absence as they always do when we’ve been away. We don’t do it very often and usually only for 1-3 days but this time it was 5 days and of course they needed to just relax and understand that everything has gone back to normal again. Yesterday they went into the garden to play and when they got back in, they had flowers for the little vases. I just love that!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.