Udgivet i Skriv en kommentar

Den sidste dag New York

IMG_9394_frontFoto: Dorte Bak ©

English recap

Om garderobeklassikeren, der rejste med mig til New York, og lidt om hvordan vi tilbragte den sidste dag i byen over dem alle. 

indlægget indeholder reklame_grønDet er jo lidt “old news”, men jeg får stadig meget opmærksomhed og komplimenter for min leopardstrik, endnu vigtigere er jeg fortsat meget begejstret for den, så her kommer endnu et outfit med yndlingsstrikken fra Milk Copenhagen.

De sidste to dage i New York havde vi varmt nok vejr til ikke at bruge jakker, så vi følte os helt forårsramte. Jeg hoppede i yndlingsskoene og -strikken, som bare går til det hele (næsten). Enkelte steder blæste det lidt, men et halstørklæde var så rigeligt til at imødekomme den smule kulde, som det forårsagede, og begge dage bød på udendørsservering, sol i fjæset og euforisk stemning i gaderne. Hurra for kriblende forårsfornemmelser – og for de røde kinder, man får af det…

IMG_9391Outfit 2IMG_9397IMG_9392

Bukser og tunikakjole fra Black Swan // Strik fra Milk Copenhagen (gammel, men fint alternativ her) // Sko fra H&M (udsolgt, men lignende  her eller her) // Taske fra Marc by Marc Jacobs // Mat simple guldring på langefingeren fra Enamel Copenhagen // Øreringe fra Maria Black

Outfit

Dagen her er fra vores sidste dag, hvor vi slentrede gennem Central Park for først at lande i Upper West Side. Der fik vi os en hyggelig morgenmad og et kig på det gode liv, hvorefter vi slentrede tværs over Central Park til Upper East side, hvor vi kiggede med længselsfulde blikke ind ad ruderne til Ralph Lauren, Prada, Zadig & Voltaire, Céline og mange flere af dem, som der ikke var råd til denne gang.

Tror du snart det danske forår melder sig lidt mere på banen? Jeg er mere end klar, og behøver slet ikke mere vinter i år ♥

English recap

The last day of our trip to New York was one of those relaxed kind of days. The wether was great with medium warm temperatures so we started the morning with a walk through Central Park to the Upper West Side where we had some breakfast. After a walk in the streets we decided to cross through Central Park to the Upper East Side where we gazed through the windows of Ralph Lauren, Céline, Prada and lots of others. Since the wether was mild we had left our jackets back at the hotel – I really hope that same spring feeling will arrive to me here in Denmark.

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find meget mere stil og mode her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.