Udgivet i Skriv en kommentar

Få din neglelak til at holde lidt bedre

IMG_9073Foto: Dorte Bak ©

English recap

Lørdagen mangler kun sin aller hyggeligste del af døgnet, nemlig lørdag aften, og jeg fik lyst til at lige at dele et tip om at få neglelakken til at holde lidt bedre med jer. Og så kan I også lige hilse på husets tykke og bløde beboer.

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Hende den tykke her, hun hygger sig ekstra meget lige for tiden. Hun ruller rundt på tæppet under spisebordet, endda i går aftes, hvor jeg havde stuen fuld af højrøstede damer lå hun bare og smed den vamsede mave lige op i vejret. Jeg kan slet ikke lade hende være, ikke mindst fordi hun har den der vamsede bamsepels, som fingrene bare forsvinder i.

IMG_9076 IMG_9077 IMG_9079 IMG_9080

Neglelakken er i øvrigt min første succes siden dem fra H&M, som jeg fortalte jer om her. I virkeligheden handler det mere om base coat og top coat end om den egentlige neglelak. Jeg plejer at bruge en fed topcoat, der giver shellak-look, men som simpelthen bare er lige til at pille af neglene igen. Den behandling, jeg gav mine negle, var til gengæld et hit og derfor holdt neglene i 5 dage, hvilket altså er længe i min bog. Jeg tror, hvis jeg havde gidet ordne neglebånd inden, at det ville have holdt endnu bedre.

Vil du prøve at gøre dig ekstra umage med neglelakken, så prøv med disse fra Essie: Essie Base Coat, Grow stronger, som styrker neglene, så de ikke så let knækker, neglelak i 2 tynde lag (jeg har Sunday Funday på med en let shimmer i) og slut af med hurtigttørrende topcoat.

Jeg lånte tingene hos en veninde, men jeg tror nu, der skal investeres i base coat og grow stronger, så jeg kan få hele kittet opdateret.

 

Jeg håber, I nyder lørdagen. Jeg har haft kunder i frisørbiksen og lige om lidt skal der hentes sushi til manden og jeg, som trænger til en hyggelig aften uden alt muligt virvar ♥

English recap

My cat is getting so fluffy and fat and I can just keep digging my fingers in that furry belly of hers. On my nails I’m wearing Essies Sunday Sunday which is a fresh pink with a light shimmer. I love it! 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.