Udgivet i 2 kommentarer

Her er mine piger i fastelavnskostumer

Fastelavnskostumer_Copyright Dorte BakFoto: Dorte Bak ©

English recap

Endelig kom dagen, og for en time siden sendte jeg to glade trunter afsted til fastelavnsfest i børnehaven. Se dem begge som kat og kanin, der hopper op af en hat. Det var nemlig de fastelavnskostumer, de bestilte hos deres mor…

Det kan godt være, jeg lige ømmede mig lidt i gårsdagens indlæg, men derfor skal I også have lov at se, hvorfor det var umagen værd. I dag stod vi op, tændte krøllejernet og fandt ansigtsmalingen frem, og halvanden time senere drog kat og kanin afsted til den store fastelavnsfest i børnehaven.

Fastelavnskostumer_Copyright Dorte BakFastelavnskostumer_Copyright Dorte BakFastelavnskostumer_Copyright Dorte BakFastelavnskostumer_Copyright Dorte BakFastelavnskostumer_Copyright Dorte Bak Fastelavnskostumer_Copyright Dorte BakFastelavnskostumer_Copyright Dorte Bak

Jeg har lavet bløde poter, som sidder rundt om håndleddet med elastik, men som nemt kan bukkes op, når de for eksempel skal spise. Den ene har fået futter med elastik under, så de lige kan dække hendes sutsko. På billedet sidder de lidt forkert, fordi vi jo står med store vinterstøvler på. Du kan se min vejledning her.

Halen blev lavet med pladevat, der var rullet sammen, og pladevat er også materialet, jeg har brugt til at stive hatten af, som i øvrigt har fået en kartonskygge med pålimet sort stof.

Ørerne er syet i hånden med filt og blød, hvid pelsstof fra Stof 2000. Filten er syet rundt om en hårbøjle og jeg har puttet karton inden i kaninørerne, så de bliver stående.

Er de ikke bare søde? Lur mig om ikke vi er trætte i eftermiddag alle sammen, men nu er det jo også weekend lige om lidt, hurra ♥

English recapToday is the day! Both girls were super excited this morning as they left the house dressed as cat and bunny in a hat. I love how big my girls are and how they engage in the theme parties, but I am very sure we will all be a bit exhausted later today. It’s a good thing that weekend is just around the corner – I hope yours will be a good one.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Her er mine piger i fastelavnskostumer

  1. De er totalt bedårende dine smukke piger 🙂
    Og jo trætte skal de helt sikkert nok være.
    Rigtig god weekend til jer 🙂

    1. Tak for det, hvor er du sød. Du må også have en rigtig dejlig weekend. Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.