Udgivet i Skriv en kommentar

Favoritter fra Northmodern SS16 #2

Northmodern SS16 blogFoto: Dorte Bak ©

English recap

Det er blevet tid til at jeg viser jer et par favoritter mere fra Northmodern, blandt andet noget ret spektakulært til børneværelset. 

For et par uger siden delte jeg nogle af mine favoritter fra interiør og designmessen i København. Denne uge er det jydernes tur til at holde messe, når Formland slår dørene op til inspirerende dage med masser af design og livsstil. Jeg ville ønske, jeg skulle til Herning, men endnu engang må jeg være fornuftig og blive i København. I stedet for at vise jer Formlandnyheder, deler jeg her endnu 3 favoritter fra Northmodern.

Oeuf

Endnu ikke repræsenteret på det danske marked, i hvert fald ikke med deres møbler, fordi nogle af jer kender dem måske som børnejtøjsbrand, præsenterer jeg jer for Oeuf. Brandet er fransk og de har altså både børnetøj, tekstil interiør og møbler i deres shop. Jeg tænker, at der bliver plads til deres møbler hos danske forhandlere fremover, og jeg selv er i hvert fald svært begejstret for udtrykket. Find mere info på deres hjemmeside.

øf 5 Øf øf 2 øf 4

Kähler Design

Hos Kähler sprøjter de nyheder ud hvert halve år, og jeg kan og vil derfor ikke fremhæve alle. En enkelt nyhed synes jeg især behøver sin fair opmærksomhed, og det er den nye højtaler, Fugato, med absolut god lyd, touch-styring og enkelt, nordisk design. Den må gerne flytte ind hjemme hos mig! Se mere om højtalerne på www.kahlerdesign.com.

Fugato Creamy White 1

Chriis soyais

Her er en vaskeægte iværksætterhistorie, som jeg bare er så fascineret af og bliver nødt til at dele med jer. De to piger, som står bag initiativet, er i dag blot 22 år, og de har altså gang i en ganske fin ide og forretning med deres mælkefri is. Pigerne har en gårdproduktion på den gård, hvor den ene er vokset op, og de laver altså selv isen. Dog har de måtte ansætte hjælp, fordi produktionen er vokset, og der er da også kommet investorer til, som skal hjælpe til at få brandet i den rigtige retning.

Isene har lækre smage og konsistenser, og med varianter som vanille/citron og havtorn har de altså fanget min interesse. De forhandles i Menu og Coop og du finder mere info på deres hjemmeside.

Chriis soyais

Hvis du vil se det første indlæg med 3 favoritter fra Northmodern, så kan du besøge det her.

Det var en blandet landhandel af gode sager, men jeg håber, I kunne lide dem. Der er også et indlæg på vej med de små lykkebidder fra sidste uge, men først skal jeg lige lave lidt arbejde, og så skal de der fastelavnskostumer også snart have lidt opmærksomhed igen ♥

English recap

The Northemodern fair happened here in Copenhagen a couple of weeks ago and I’m sharing 3 favorites from the fair. Kohler is presenting a loudspeaker in typical nordic design with great technical features, Oeuf is trying to get their furniture on the danish market, which I’m defiantly rooting for. Love them! And a little danish entrepreneurial firm driven by two 22 year old girls are producing tasty soya ice-cream with buckthorn, vanilla and lemon and some more classic flavors as well. 

Earlier on I shared some other favorites that you can revisit here

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med boligindretning og design

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.