Udgivet i Skriv en kommentar

For et år siden…

IMG_3736Foto: Dorte Bak ©

English recap

Det slog mig forleden, hvor utroligt det er, at det allerede er et år siden, at jeg havde fødselsdag. Derfor tager jeg jer med tilbage til februar/marts sidste år…

indlægget indeholder reklame_grøn

Jeg husker virkelig sidste vinter i mange detaljer, for eksempel min fødselsdag, hvor en veninde måtte tage hjem på grund af et dødsfald i familien, eller turen til Holland med Auping, som gjorde så stort indtryk på mig. Jeg husker også min begejstring over de fluffy amerikanske pandekager, som det lykkes mig at lave og dele med jer her på bloggen, som søde Louise endda forelskede sig nok i til at dele det med sine læsere.

Mest af alt husker jeg min frustration over min egen ledighed – eller rettere frustrationen over ikke at mangle det der drømmejob, fordi i virkeligheden håbede jeg hele tiden på afslag, men var klar over, at jeg jo ikke bare kunne gå rundt og lege hausfrau. Blot en måneds tid senere kom ideen om at starte en frisørsalon op, og så tog det pludselig fart. I dag har jeg en stor arbejdsglæde, som jeg for et år siden oprigtigt frygtede aldrig at genfinde. Med de ord inviteres du med på tidsrejsen til det, jeg delte med dig for et år siden.

IMG_3473

Jeg lavede en temmelig vild og velsmagende fødselsdagskage med frosting og frisk passionsfrugt-fyld. Du kan også lave den, find mere info her

Hule

Vi indviede nyt sengetøj fra Milk Copenhagen, som her et år senere fortsat er pigernes yndlingssæt. Det holder sig bare så pænt selv efter flere vaske, så det er absolut værd at investere i.

mix og match_4 favoritter til basisgarderoben

Jeg delte mine tanker om det at skabe en god basisgarderobe, men endnu vigtigere, hvilke få ting, der kunne investeres i for at peppe den op til sommerens forskellige looks. Se mere her – PS. Bikerjakken er nu nedsat med 50%

IMG_3697

Jeg gav jer et tip til en super sund og lækker broccoli-salat med søde, bagte hasselnødder. Opskrift her.

Ferie 1

Jeg delte en oversigt over de gode, danske feriemål, som vi selv har god erfaring med. Listen er for så vidt stadig top aktuel, ikke mindst nu hvor vi er mange, som er i fuld gang med ferieplanlægningen for sommeren 2016. Måske du finder din inspiration i listen?

IMG_3693

Jeg var med Auping på tur til hovedsædet i Holland, men sluttede turen af med weekend i Amsterdam med min mand. Det var en af de der helt eminente weekender med solskin, kaffe og holden i hånd – præcis som vi netop har oplevet det i New York.

Naturen i boligen

Jeg kiggede nærmere på de indretningstricks, du kan benytte dig af, hvis du vil bringe naturen ind i dit hjem uden at blive fuldtids plantepasser. Se masser af skønne bud her.

Jeg elsker at kunne gå et år tilbage og se, hvor jeg befandt mig. Det er det sjove ved at have sin blog, og selvom der er private tanker og følelser, som ikke bliver delt på bloggen, så husker jeg tydeligt, hvordan jeg havde det, da jeg skrev indlægget. Det er jo temmelig vildt, eftersom jeg har delt langt flere end 1500 indlæg so far, men sådan er det jo netop, når der lægges personlige overvejelser og interesse i hvert et indlæg, som skrives ♥

English recap

I’m taking a trip down memorie lane in this post. The time hop goes one year back to the time where I celebrated my birthday with chocolate cake and lots of frosting, went to Amsterdam with my husband and when the kids moved into their favorites bed linens from Milk Copenhagen. Among the tips I shared on the blog was how to decorate your home with natural accents or a guide to creating a basic wardrobe. I shared a broccoli salad with you and gave my input on where to go in Denmark, if you decide to vacate here.

…………..

LINKS & CREDITS
Photos: Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.