Forær dig selv en nem velvære-rutine

Spafornemmelser derhjemme2Foto: Dorte Bak ©

English recap

Om at tage nye velvære-rutiner med hjem fra ferien og et kig på hvor lidt, der skal til, hvis du vil give dig selv lidt velvære og spa-behandling i løbet af ugen.

indlægget indeholder reklame_grøn

Jeg købte for et par uger siden en hørkimono fra H&M. Jeg har faktisk luret på den i over et år, hvilket man kan undre sig over, når den i grunden ikke har været en dyr investering, men af en eller anden grund, så var det først nu, at jeg følte mig overbevist om, at jeg skulle eje den. Jeg elsker den, og føler mig virkelig afslappet på en ok pæn måde, og det får mig til at tænke på, hvor lidt der nogle gange skal til, for at skabe en god og selvforkælende ramme herhjemme.

Kimonoen har været med os i New York, men jeg fik ikke brug for den, fordi der på hotelværelset var nogle skønne sweatshirtkåber, hyggesokker og de skønneste naturlige produkter. Det lægger jo ligesom op til ekstra lange bade, og den frihed tog jeg mig også et par gange. Nogle gange er tid og de rette produkter i virkeligheden alt, man har behov for, for at føle sig i spahimlen.

Spafornemmelser derhjemme

1. Kimono badekåbe / 2. Morroccan Oil bristle brush / 3. Duftlys fra Skandinavisk / 4. Badekåbe i vasket hør / 5. Håndklæde i vasket hør / 6. Meraki håndklæder / 7. Konjac Sponge, naturlig svamp / 8. Body Scrub / 9. Håndsæbe / 10. Chill håndlotion 11. Spa børste fra Karmameju / 12. Duftpinde fra Savon de Marseille

Når jeg er hjemme igen, så vil jeg prøve at skabe rum til lidt hjemme-spa-rutiner, fordi det giver et enormt velvære og overskud i vores travle hverdag.

Jeg sidder i flyveren netop nu, så om ganske få timer henter vi pigerne i børnehaven. Wow, hvor jeg dog glæder mig til at kramme dem igen, og til at vende tilbage til en almindelig hverdag ♥

English recap

Here in New York we’ve been enjoying our hotel room facilities with natural products, sweat robes and big showers. I think I need to start some home based wellness routines because I can feel how much good it does me with a personal focus. It’s easy enough to create the spa feeling at home which is why I have chosen some elements for exactly that. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.