Udgivet i 2 kommentarer

Forårstegn og sjove negle

IMG_9197Foto: Dorte Bak ©

English recap

Med weekenden forude må man godt lave sjove negle og nyde de små spæde tegn på forårets komme, så det er præcis hvad jeg vil gøre…

indlægget indeholder reklame_grøn

 

 

Der står vintergækker midt i min græsplæne, og jeg er vild med det varsel, de er symbol på. Indenfor har jeg duftende, dybblå hyacinter stående og eftermiddagene er igen blevet lyse, ligesom morgenhimlerne er magiske og pudderfarvede. Jo jo, foråret er stille og roligt på vej til os, og jeg fejrer det med lidt sjov på neglene.

IMG_9209-2IMG_9166

IMG_9194IMG_9205 IMG_9204

Både den grønne og den kobberfarvede neglelak er fra H&M. De er i øvrigt nemme nok at lave, de sjove negle. Bare brug tape eller masking tape til at dække af på tværs af neglene og mal metallic på. Når den har tørret bare 30 sekunder, kan du forsigtigt fjerne tapen og så naturligvis afslutte med en hurtigttørrende top coat.

Det er så dejligt, at weekenden venter forude, og vores bliver ekstra dejlig med besøg fra Fyn og min mors hjemkomst fra Østen. Senere laver jeg en stak sunde chokoladetrøfler og bager vandbakkelser, så vi i weekenden kan lave forskelligt fyld. Nyd fredagen alle sammen ♥

English recap

Even if it is still wintertime I can feel spring arriving in little subtle signs like the snowdrops in my garden og the fact that the days are longer now. I actually get home from the kindergarten before it’s dark which actually makes a whole lot of a difference on my level of energy in the late afternoon. Since it’s weekend and since I feel fresh I created some fun for my nails with a green base and a sharp metallic tip. Do you like it?

…………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Forårstegn og sjove negle

  1. Årh, det lyder som hyggelige planer for weekenden. Vi har desværre fået aflyst en playdate pga syge børn, så for at kompensere lidt har jeg bagt Meyers gulerodsbrud, og senere skal vi bage mini donuts og se film. Vi skal nok få hygget alligevel 🙂

    1. Årh hvor hyggeligt, håber weekenden bliver en succes ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.