0
Løst og fast

Highlights og lykkebidder fra sidste uge

Foto: Dorte Bak ©

English recap

Hvad det lige præcis skete med tirsdag, onsdag og torsdag, har jeg svært ved at huske, men her er sidste uges lykkebidder…

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Hvis jeg synes, at ugen før gik hurtigt, så kan jeg slet ikke forstå, at der er gået endnu en. Det er nok bare reglen, at man skal have (lidt for) travlt op til en ferie, hva?! Der var nogle rolige øjeblikke, en masse søde kunder, som gav mig lov til at ordne hår på dem, og så var der en weekend med knald på, da vi havde besøg af venner fra Fyn med deres børn. Wauuu… jeg har på fornemmelsen, at jeg falder i svime, når først jeg sidder i flyveren på onsdag formiddag, men det ser jeg nu også frem til, ikke mindst til at kunne smide mig på en hotelseng. Det er og bliver altså en luksus, som jeg værdsætter på et næsten uforståeligt niveau.

IMG_9163

Foråret er rykket ind på spisebordet… men der skal stadig en brændeovn til at holde stuen varm og hyggelig

IMG_9199

Hej 🙂 Som du nok har bemærket indgår der ofte et billede med teksten “indlægget indeholder reklame”, og jeg synes, du skal læse den korte forklaring på, hvad det betyder for dig som læser. Jeg håber  selvfølgelig, at din oplevelse her på bloggen er positiv som altid.

IMG_9194

Der er også forår i haven…

En kat, der tager en ublu morfar i den store gyngestol… 

Og et træt barn på mine ben en helt almindelig eftermiddag…

IMG_9183

En succesfuld hverdagsret blev delt ved middagsbordet og senere hen på bloggen. Find opskriften her

Jeg har de bedste kunder i stolen hver uge. Tænk at være så heldig, at dem, som kommer her, også er dem, jeg bedst kan lide. Det lyder sikkert lidt tosset, men det betyder jo faktisk, at mit arbejde ikke føles så arbejdsagtigt… 

Slutter af med de her trunter, som var det sjoveste og fineste selskab i går eftermiddags, da jeg spontant måtte snuppe dem med i Fields. Vi snuppede lige en sandwich og juice før vi blev praktiske. Åh jeg kommer til at savne dem, når vi rejser.

I morgen tidlig smutter jeg til New York, hvor jeg glæder mig til at spise, drikke, sove, gå langsomt, opleve, holde i hånd, kysse, savne, fotografere og måske også i ny og næ dele et par billeder på Instagram. Der hedder jeg @bybak, hvis du skulle have lyst til at kigge med ♥

English recap

Tomorrow I will leave for NYC and as always the week before a vacation is a bit too hectic. Today the girls are having a day off and I only have two more costumers on the chair before take off. A lot of things needs to be done and of course I’m no where nearly done but I’ll make it – I always do right?! Last week was full of both busy plans and calmness with cats, costumers and friends in the house.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med hverdagslykke

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.