Udgivet i Skriv en kommentar

Lækre boligfund (få 20% rabat på møbler)

Boligfund_collage

Foto: Dorte Bak ©

English recap

Det er temmelig sjældent, at jeg bruger bloggen til at annoncere alle mulige rabatkoder, men når der er 20% på alt – også møbler!! – hos Ellos, så annoncerer jeg det altså. Her er mine favoritfund fra deres interiør-sektion.

links

Jeg har over de seneste år virkelig fået øjnene op for Ellos, der har ufatteligt mange fine ting i deres boligsektion – både eget label og andre gode brands, og jeg har i collagen håndplukket mine favoritter lige pt.

Benyt tilbudskoden 335426, så fratrækkes rabatten på 20% ved kassen. Koden gælder til og med i morgen, søndag. (* Læs vilkårene nedenfor!)

Mine favorit boligfund

 1. Den fine rattanstol* ville være helt vildt fin herhjemme, og jeg er sikker på, at kattene ville elske at ligge i den med et vamset fåreskind
 2. En super fin skærmvæg*, som dels kan bruges til at skabe lidt stemning, men også naturligvis kan fungere som en skillevæg. Jeg kunne godt bruge en til at adskille privat fra salon, når jeg i hverdagen har mine kunder på besøg
 3. Jeg har før vist jer den her puf*, men jeg er også tosset med den
 4. En virkelig fin stumtjener*
 5. Comet konsolbord i ubehandlet eg*. Det er en ny serie hos Ellos, som jeg virkelig er begejstret for!
 6. Bænken er ligeledes fra Comet-serien og bestemt et kig værd. Find bænken her*
 7. Åhh det er altså fint det sofabord* her med messingben og marmor
 8. Sengegavlen er blevet populær rundt omkring, og jeg kender flere, som har investeret i den. Den fås i flere farver her*
 9. En fin lille hylde* til badeværelset eller hvor som helst, du lige mangler et lille opbevaringssted.
 10. Skalstol i en skøn farvekombination, som jeg selv bliver i godt humør af dagligt, fordi jeg har Fritz Hansens jubilæumsstol stående. Heldigvis kan man også få en stol i samme skønne farver, hvis man ikke lige har til at købe en dyr designklassiker. Find stolen her*
 11. Sofabord med sort stel og lys marmorplade*. Et super fint og mere stringent alternativ til det runde med messingstel
 12. Rullevognen her* har jeg også vist jer mange gange, den er SÅ fed. Måske nogle af jer allerede har investeret i den? 

* Vilkår ved brug af tilbudskoden: Gælder ved bestilling af boligtekstiler, boligdekorationer, gulvtæpper, tapeter og indendørsbelysning hos Ellos. Gælder t.o.m. 28. februar 2016. Gælder ikke varer mærket med “Ingen rabat”. Kan ikke kombineres med andre tilbud eller nedsatte varer.

Jeg smutter igen, for lørdagen venter med masser af opgaver og ting at gøre. Vi holder min fødselsdag i morgen, og pigerne skal til børnefødselsdag i dag, så det bliver en weekend med knald på. Jeg håber, du får en dejlig lørdag ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.