Udgivet i Skriv en kommentar

Lykkebidder #8

IMG_9475© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

En hektisk og ret fantastisk uge er passeret. Her ser jeg tilbage på ugen, der gik og samler mine yndlingsbidder til det indre arkiv.

indlægget indeholder reklame_grøn

Sikke en skør og skøn uge, vi netop har lukket. Vi vendte tilbage fra NYC og brugte det meste af en uge på at slå jetlag ned, alt imens pigerne havde brug for ekstra opmærksomhed og en af dem endda måtte bukke under med feber. Som følge heraf måtte jeg desværre aflyse mine kunder en enkelt dag (aldrig et hit, slet ikke som selvstændig!!), men børnene kommer trods alt i første række.

Weekenden var nærmest magisk. En lørdag med børnene ude af huset gav os mulighed for at pleje egne interesser kombineret med at forberede min fødselsdagsfest og selve søndagen i festens stemning var i sig selv rigtig fin. Med det sagt får I her ugens lykkebidder, som jeg fastholder i mit arkiv af lykkebidder.

Fantastiske New York set fra One World Trade Center

IMG_9464

Pigerne og jeg lavede havregrødsbar med drys, karamel og kompot.

IMG_4392

Smuk aftenhimmel over Amager – dem er vi i øvrigt ofte beriget af her på øen.

Fineste tuplipaner fra min søde mor

IMG_9532

Super vellykkede bageprojekter, som blev hyldet af hele familien i går. I får opskrifter på et tidspunkt, og hvis I er glade for glutenfrit bagværk, kan I glæde jer ekstra.

IMG_4416

Hende her blev slemt skuffet, da søsteren var syg og “fik lov” at blive hjemme, mens hun skulle i institution. Jeg reddede humøret ved at give hende mit hårbånd med, så følte hun sig som en prinsesse. Ser hun ikke skøn ud med klud om hovedet?

IMG_9475

Pigerne troede, at det var min rigtige fødselsdag i går, så vi lod dem blive i troen, eftersom vi var væk på selve dagen. Jeg blev vækket til morgenbord og flag, og senere på dagen lavede de en fin glimmertegning til mig. Det er ren kærlighed!

Ny kjole hjembragt fra New York. Kender I mærket Uniqlo? Et japansk H&M-agtigt koncept med ufatteligt mange varer til virkelig gode priser.

Jeg falder over mange af de der sjove opskriftsvideoer på Facebook, som efterhånden udvikler sig til en tidskrævende overspringshandling for mit vedkommende. Her er det derimod en virkelig smuk kage, som jeg er nødt til at dele med jer. Det ligner min mormors gamle dug!

Solen skinner, det er mandag, og jeg har en lang to do-liste for ugen, for ikke at tale om en masse kunder, som skal klippes og farves. Ugen bliver skøn – jeg kan mærke det 

English recap

What a great and full week that has just past. We returned from wonderful New York and started out with jetlag and a sick kid, but besides this everything turned out great. This weekend has been extra wonderful since we spend saturday in peace and quiet prepping for my birthday party that was held yesterday. The baking projects were a succes, gluten free of course, and fresh tulips moved in. 

I hope you too had a great week!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Se flere indlæg med hverdagslykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.