Udgivet i 2 kommentarer

Min fødselsdag i NYC


Foto: Dorte Bak ©

English recap

Det er min fødselsdag i dag, så jeg skal fejres med en super-hygge-dag i Williamsburg, hvor jeg måske skal have mig lidt dansk bagværk, og så skal vi spise ekstra lækkert i aften. 

Jeg føler mig ekstra heldig i dag, for selvom jeg faktisk savner mine børn en hel del, så er det altså helt unikt at fejre sin fødselsdag i byen over de fleste byer.

Som fødselsdagsfejring har han inviteret mig på Nobu 57, en japansk restaurant, som jeg er meget spændt på. Dagen planlægger vi at tilbringe i Williamsburg og Brooklyn, og hvem ved, måske jeg skal forbi Meyers pop-up shop og købe en dansk kanelsnurre. Hepper en del på projekt rugbrød og grød i New York, så go-go Claus Meyer.

IMG_9276IMG_9315IMG_9333

Billederne er bare et par hurtige glimt fra de seneste dage. Vi er ikke så fokuseret på turistattraktioner, men det nye World Trade Center valgte vi at besøge, ligesom vi gerne ville lægge et smut forbi mindestedet for de tabte sjæle. Det var smukt, skræmmende og gav virkelig stof til eftertanke.

Jeg glæder mig til at dele lidt mere af New York med jer, når jeg er vel hjemme igen. Nyd weekenden, kærligst Dorte ♥

English recap

Today is my birthday and I’m celebrating in New York. The plans are very casual since we’re spending time in Williamsburg, to which I have great expectations and tonight we’re eating at Nobu 57 which has been recommended to us by friends. Even though it sounds like pure joy being in New York on your birthday, I have to admit that I miss my kids quite a bit at this point. We are though enjoying our get away and we have yet a couple of days ahead of us before returning to Copenhagen.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Min fødselsdag i NYC

  1. Et meget højt hurra herfra og et stort tillykke med fødselsdagen 🙂
    Det må være fantastisk at fejre din dag på den måde, nyd det i fulde drag 🙂
    Kan se dine neglebånd trænger til lidt olie, lige nu har jeg en god olie hertil på bloggen !

    Hilsner og en skøn weekend 🙂

    1. Tak for det, det er ikke mine hænder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.