Udgivet i Skriv en kommentar

Min New York’er stil

NYCFoto: Dorte Bak ©

English recap

Tanker om vores kommende tur til New York og de ting, vi gerne vil have ud af turen. Og så lige noget om de materialistiske drømme og forestillinger, jeg gør mig her 2 uger før afrejse.

indlægget indeholder reklame_grøn

 

Om 2 uger hopper jeg og min mand på flyveren med kursen mod store, fantastiske, pulserende og inspirerende New York. Jeg er meget begejstret, men også splittet, hvilket sikkert er enhver mors lod i tilværelsen. På den ene side ser jeg frem til alenetid med min mand, hvor vi ikke behøver se på klokken eller lade os afbryde, men på den anden side, så betyder det jo også, at mine børn skal undvære mig i 6 dage!! Når det er sagt, så ved jeg, det bliver godt, også for pigerne, som allerede nu glæder sig til ferie hos bedsteforældrene. Jeg skal bare lige forbi check-in-skranken i Kastrup, før jeg kan efterlade den der følelse af, at jeg forlader mine børn…

Vores tur kommer især til at bære præg af god søvn, god mad og cocktails. Jeg planlægger ikke en masse shopping, derimod bare samvær i en af de byer, som har gjort aller mest indtryk på mig. Jeg har fået super gode tips fra både kunder, jer, der læser med og via Pinterest, og så har jeg netop bestilt Cereals Guidebog til NYC, så jeg føler mig klar.

I collagen viser jeg de ting, som jeg allerhelst ville købe netop nu, for at gøre turen perfekt på et mere materialistisk niveau. Den slags har jo også sin berettigelse, ikke?

 1. Jeg er pjattet med den her kjole fra Polo Ralph Lauren, som har et skønt skolepigelook på en trods alt stadig voksen måde
 2. Lidt glitter må man godt have på neglene og denne guldglimmer er fra Essie
 3. Jeg mangler et etui til min nye Macbook, og denne fine blomstrede macbook case er fundet på Etsy
 4. De sorte sko/støvler er fra Billi Bi, og de har den rette balance mellem casual sneak og præsentabelt look med laksnuden
 5. En rygsæk går jeg alvorligt og overvejer at købe inden vores afrejse. Jeg ved bare, at jeg bliver træt af skuldertasken, når vi skal gå rundt i mange timer. Denne er fra Mango og ganske overkommelig i pris, spørgsmålet er så bare, om den kan klare lidt vægt i stropperne. Hvad tror du?
 6. Rå og elegante driving gloves fra MJM, som passer perfekt til det mere milde vejr, som de har lige nu. Ja, for snestormen er jo overstået hører jeg
 7. Jeg mangler en neutral hue til min grå jakke, og denne Beanie fra Ellos er et godt bud, synes jeg
 8. KjolEN! Wau, jeg tabte lidt pusten, da jeg så den her, for hold nu hvor er den smuk og ser samtidig behagelig ud. Kjolen er fra Samsøe & Samsøe og koster kun 700,- kr.
 9. Den mere neutrale udgave af macbook-etuiet kunne være denne i neopren fra Day Birger et Mikkelsen
 10. Og den mere solide rygsæk med flere detaljer kunne sagtens være denne fra Leowulff, som oven i købet er nedsat med mange procent hos Boozt netop nu
 11. Super smukke sko med personlighed fra Peter Kaiser. Jeg er ufatteligt dårlig til at gå på kompromis, og derfor er jeg kun sjældent oppe på de høje hæle, men disse kunne være et fint og tåleligt alternativ trods alt
 12. Når det er sagt, så ville jeg nu gerne stavre i byen med de smukke ruskindsheels fra Ganni

NYC

Sidst vi var i New York var i 2009, hvor jeg var nygravid med pigerne. Den ene dag endte med at være en flugt fra en parade, som vi ufrivilligt blev fanget i, fordi vi ikke lige fulgte med i baseball. Det var sjovt nok, men denne gang satser vi på at få mere tid på gaden og i byen og mindre på hotellet.

Kender du ikke godt det, at man er mentalt på vej afsted mod en destination, og så begynder man at se sig selv udefra og tillægge ferien alle mulige stemninger, som kræver striber, hør, glimmer, bast eller andet? Det sker for mig hver eneste gang, jeg siger det bare.

I dag er dagen, hvor jeg bare skal i mål med børnenes fastelavnskostumer, og så håber jeg på at få tid til at lægge lidt madplaner for den kommende uges tid. Jeg nåede det ikke i weekenden, og nu flyver ugen ligesom bare afsted, du ved ♥

English recap

In exactly two weeks my husband and I will leave everything (including our kids!!) behind to fly to NYC. I can’t wait but even though this is true I do find my self a bit torn about leaving my kids. Hope they will be alright! The trip is mainly about good sleep, good food and cocktails and I really don’t have plans on doing a lot of shopping even though that always sounds tempting. I just want to experience the city that has made a hugh impression on me since my last visit back in 2009. I always tend to have some style thoughts that match my expectation on the upcoming trip, do you know that thought? The collage illustrates my needs for trip on a materialistic level that is…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.